Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 2
VALENTINA C spune:
Ce sa va fac, mai fetelor, daca n-aveti soti profesori!!!! Uite, al meu e in vacanta de pe 15 iunie..si avem grija amandoi de Matei. Bine..si bani....o multime...dar macar petrece mult timp cu noi pana la 15 septembrie.
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564048949qNhWqZ
VALENTINA C spune:
Am uitat sa multumesc pentru urarile de ieri!!!Dau de baut azi pt cele 3 luni ale lui MAtei!!
Sa raportam:7300g si 63,5 cm! Suntem niste grasani!!
valentina si MAtei (10.04.2008)
numeioana spune:
Gata, nu mai vreau veterinar!! Ma duc sa-mi caut un profesor? Unde il gasesc acum, Valentina, ca e vacanta....
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Pucca, nu in ultimul rand ma iubiti, ci in primul!
Si eu va iubesc pe voi!
Si...Iuliaosamanance, Iuliaosamanance, Iuliaosamanace...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
vali, ce program...era un program acum vreo luna..dar de cand cu caldura ii dau si la o ora..masa de la 10 e in fiecare zi doar...a, si cele de noaptea/dimineata..in rest ziua, cand vrea el..am incetat sa mai ma chinui sa urmaresc ce si cum ptr ca mai rau ma enervez si nu e ok..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Mi-am revenit si eu!Dupa o zi de stat in pat ,sunt ca noua!Si va anunt ca,dupa ce am dat si pe gura si pe,am slabit 3 kg!Deci,tot raul spre bine
Ma duc sa hranesc bebelusul cu supica si revin...asta daca adoarme!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Valentina, grasan de grasan!!! Felicitari!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo27
Mi-am revenit si eu!Dupa o zi de stat in pat ,sunt ca noua!Si va anunt ca,dupa ce am dat si pe gura si pe,am slabit 3 kg!Deci,tot raul spre bine
Ma duc sa hranesc bebelusul cu supica si revin...asta daca adoarme!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bravo, soro, ia sa-ncerc si eu!
luny spune:
Valentina, si Mufa tot 5, 10 min papa...
E ora 2 si nu au venit astia sa repare centrala, iar eu nu am facut NIMIC, nu bagaj, nu pregatiri, zero!!..a, manichiura/pedichiura!
VALENTINA C spune:
Multumesc, Ioana! Hai ca nici David nu e prea slab! E super haios cu sapca pe cap!!
Valentina si MAtei (10.04.2008)