Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
Mey
,randunoiul a fost azi la Constanta si cica abia acum a plecat de acolo, ca a fost cu treburi,si o sa ajunga tare tarziu fiindca cica aglomeratia e mare rau.Asa ca,ratam si azi.

Ofof,imi pare asa rau..![]()
Hai sa stabilim si pt sapt viitoare,poate ajungem si noi!!Ca tare mi-e dor de voi!
Mey,pana la urma care e diferenta intre Penta si Hib?Tot nu inteleg...trebuie sa cercetez.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Olgutzika spune:
nu e nici o diferentaaaaaaaaaaaaaaaa :)))
Asa se numeste vaccinul pentavalent de la Infanrix!!!! IPV+HIB.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mstela spune:
Aha,multzam,Olgutza cea bine documentata!!
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
mamaruta- spune:
deci era bine, sunt unul si acelasi..penta cu ipv+hib. zicea o mamica de pe alt forum plecata in nu-sh ce tari straine, ca acolo infanrixul e schema de stat, si e gratuit...si noi dam milioane pe el pana la 1 an!
natynic spune:
Mai, eu chiar nu mai stabilesc nimic!! Stiu ca n-are nimeni nici o vina dar chiar m-am dezumflat rau.
Sa mai stabileasca si altcineva, TOT: zi, parc, loc, ora; daca o sa pot veni, vin, daca nu asta e, eu chiar nu ma mai agit. Pot sa ma plimb si singura cu Iulia.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
au plecat astia, am centrala, uraaaaa!!

doar ca e ultraaaa mizerie, si trebuie curatata casa acum, au umplut de apa si noroi de pe picioare, apoi baie si noi ![]()
..si ajungem in Carol la un moment dat, sun la Naty, daca intarzii sa vad pe unde sunteti!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:

Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
natynic spune:
Kya, am o zi atat de proasta ca as fi o companie mizerabila. Ne intalnim altadata si-ti dau si ce am stabilit. Azi nu mai vin, plec in Botanica, acolo chiar sper sa ma linistesc...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea