Puiuti de Randunici 2008!! (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya,astept cum am mai zis-cu sufletul la gurasi telefonul si cioco

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
citat din mesajul lui Simo27
Bran www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/vila_stefi-c23590.html" target="_blank">vila stefi si www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/pensiunea_pel_flora-c23682.html" target="_blank">pensiunea pel flora

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Foarte frumoase

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ali,te inscrii???

POZE

Mergi la inceput

Serios ca as merge din tot sufletul, ma credeti ca eu nu am fost niciodata la mare sau la munte??? Mi-e si rusine sa mai zic ca nu am fost niciodata... As vrea sa merg si eu, daca imi aproba un imprumut la banca (vreau sa-mi renovez apartamentul), sigur mergem

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Salutare, gagici !

Am fost la farmacie, sa cumpar Infanrixul Hexa, ca m-a speriat Tuchi-mami-de-Mowgli-si-Seb. Si nu ne-a pacalit ! Am intrebat farmacista ( Sensiblu ) si mi-a spus ca exista intr-adevar o problema cu stocurile, dar ca nu stie daca problema este permanenta sau temporara...Eu am luat pentru la 6 luni, da' parca nu l-as lua si pe ipv-hib, sa il tin un an in frigi...

Naty, felicitari pentru piruetele Iuliei !!!!! Da o sa sarbatorim cum se cuvine!!!!

Pupiiiiii .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutz, e bine...acum incearca sa se intoarca si pe partea cealalta. Inca nu-i iese dar imi place ca e ambitioasa RAU!
Ali, hai mai, chiar n-ai fost?! Oof, cam departe de lume Botosaniul asta...Las ca o sa mergi tu, cu fetele tale frumoase cu tot!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty am avut ocazia sa merg dar de fiecare data intervenea altceva,(eu daca am bani merg oriunde dar nu prea am acum sunt intr-o pasa rea...) eu mai sunt cum mai sunt, in ton cu lumea dar sunt aici fffff multi care is vai de capul lor, cu idei din alea invechite de tot, iei m-am dus pana la cineva si era mama ei la ea, Alex era cu capul gol stii ce mi-e spus? "vai, de ce nu ii pui ceva pe cap ca totusi e prea mica de capul gol, nu vezi cum ii pulseaza la moalele capului??"
. Eu cand ies pe strada se uita lumea ca la panarama la mine si tot susotesc, ca habar nu am cum sa imbrac un copil ca nu mai stiu eu ce.....dar nu-mi pasa deloc ce zic altii

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hello din nou!
Randunoiul meu tocmai a plecat la Campia, sa-i duca masina fratelui mai mic ca sa plece dupa fratele mai mare din Germania!
Pe cuvant ca nu il inteleg pe ala de ce nu poate veni cu avionul/trenul/masina inchiriata, dar am avut discutii destul de aprinse aseara cu randunoiul!
evident ca cel mai destept cedeaza si l-am lasat macar sa se duca sa-i dea masina lu frate-so ala mic!
Cu ocazia asta de-abia o mai vede si pe Ili care ma intreaba de ieri de ce nu vrem sa venim la ea!
O sa se intoarca maine cu trenul!
Deci in acest week-end ciuciu invatat!
Adevarul e ca inca am hemoragie mare si ma simt destul de nasol, asa ca prea mare spor nu cred ca as fi avut!
Naty, am uitat sa o felicit pe Iulia pentru intoarceri!
sa-nteleg ca te-apuci cu mine de invatat??
Simo, foarte frumoase pensiunile, si parca au si curte mare!
ca pe mine ma roade rau cand vin la munte sa am curte pentru Ilinca si pentru gratar!
Mama ce-as comite-o intr-un weekend, dar cred ca la iarna, pe zapada, ca pana la examen vreau sa mai plec doar o data dupa Ilinca!
Mai am un simpozion la Costinesti in august, dar nu stiu daca o sa ma duc!
Ali, cumnatul meu e din botosani si sora mea a stat cativa ani acolo pana s-au hotarat sa lase totul in urma si sa vina in Bucuresti( in ciuda opozitiei categorice a soacrei ei!)
Am fost si eu de multe ori acolo, mi se pare un capat de lume, saracie mai multa decat la BArlad, si mentalitati invechite!
E greu sa te mentii echilibrat intr-un asa mediu!( sper ca nu te superi!)
Culmea e ca prima mea iubire, iubire mare rau, s-a insurat tot cu o botosaneanca si ne intalneam in tren cand plecam din Barlad, eu la sister, el la iubita!( Doamne, ce ingrozitor a fost!)
Olga, sa-nteleg ca ai gasit vaccinul!
Eu pana pe 15 cand imi intra banii de salariu sunt intr-un mare rahat si nu am bani deloc!
Sper sa-l mai gasesc in farmacie, ca daca nu, i-am promis randunoiului( afacerist falimentar) ca se duce in Anglia dupa el! eventual pe jos, ca presimt ca vom ramane ceva vreme fara masina!
Si mi-am mai amintit de-o treaba, apropos de bani: Naty, nu-nteleg de ce sa-i ascunzi randunoiului costurile sedintelor de recuperare!
Al meu e econom rau, dar cand e vorba de sanatatea copiiilor nimic nu e prea scump!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Raportam 6,910kg si 62 cm . A adormit aseara la 9,30 si n-am mai apucat sa-i fac baita, i-am facut azi dimi, s-a trezit la 4,30 sa pape, si apoi la 8,30 si a mai dormit pana la 11 si am dormit si eu cu ea. Randunoiul s-a trezit la 10. Ce bine e sa dormi mai mult! Acum doarme iar.
Simo, da, ma tenteaza, ce ziceti de we 25-27 iulie? Ca numa in we putem merge, de luni incepe randunoiul serviciul. O sa am mai mult timp sa stau de vorba cu voi .
Stii si niste preturi, Simo?
Nasol, Ali, cu lumea care vorbeste, asa e in oraselele mici, unde toti se cunosc. Dar tu fa ce crezi ca e mai bine pt. puiul tau, mai ales ca ai si stolul de randunici cu care sa te sfatuiesti. Si hai si tu la Brasov, sa socializam!
Da, Ariel, asa fac, dar dau cu crema de galbenele, ca n-am tinctura decat de propolis. Randunoiul zice ca trece, ca e din cauza burtii (el a zis burticii ). Astept sa iau banii marti si ma duc la control.
Mai, mie nu mi-au bagat astia alocatia pe card inca, si am depus in aprilie dosarul .

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ccris, n-am mai zis nik de operatia ta ca ti-au zis fetele deja!
ma rog, nu sunt un mare fan al alifiei de galbenele, aiputea sa dai cu niste Baneocin pudra dupa ce dai cu betadina!
Oricum, cel mai bine e sa te vada dr!
Andreea somnorici!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput