Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:

Am iesit doar cu capul din butoi...incurcaturile de la serviciu tot ma bantuie...e vorba de niste examene nedate la timp si musai trebuincioase si care acum raaauuu ma incurca, Tuchi stie de ce vorbesc...
In fine...nu stiam de ce m-am trezit cu durere de cap si mi-e rau, cand colo, nemailuand eu doar aseara Exluton-ul mi-au venit rusii, cu vreo 7 zile mai devreme. Si eu care ii pusesem gand rau randunoiului
. Vedeti, chiar vroiam sa zic ieri ca starea mea na-re legatura cu CM, e uite ca avea! ![]()
Cris, vorbim 
Iulia de juma de ora exerseaza de zor intorsul pe burta. Cum a terminat de mancat, cum s-a apucat, sper sa nu-mi verse iar. Cris stai linistita, nici Iuliei nu i-a placut si nu-i place sa stea pe burta, pe ea se pare ca o distreaza acum figura asta cu intorsul
. In momentul in care ajunge pe burta imediat incepe lupta sa se intoarca inapoi 
Stelutz, felicitari pt big big kk!
Din asta, Barosanelul va avea de invatat ca e de asteptat cu Teo, face nazuri si figuri da' si cand cedeaza e inegalabila si recompensa majora! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Naty,ce m-ai mai distrat cu "nazurile"Teodorei
!Barosanelul nu se intoarce de pe burta pe spate,pt 1)ca nu ii place sa stea pe burta si 2)cred ca e prea greu la kg lui
!
Iuliei
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Avantajul fetelor subtirele, care tin dieta! ![]()
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Ziceau pe Realitatea ca fetitei aleia de 11 ani violata dupa ce i s-a facut avort i-a venit lactatia. Pai nu e nedrept??? Eu n-am avut lapte pt fata mea mult dorita! 

Naty
mamica
Iulia mea
Simo27 spune:
Na ,ca acum m-am suparat!!Astazi putea sa fie Intalneala noastra de la Bran
www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/vila_stefi-c23590.html" target="_blank">vila stefi si www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/pensiunea_pel_flora-c23682.html" target="_blank">pensiunea pel flora
Astea erau pensiunile ......hai,cate ne vom strange 3,5,9 nu va tenteaza????NATY,CUSCRA,CRISS,????
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
'Neata la amiaza, dupa ce a papat la 8, am adormit amandoua si ne-am trezit la 11:30
, am papat iarasi si acum dormim
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI , IRIS MIRUNA DE Livy
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa

Ma duc sa fac mancare ca nu am nimic 
stolul
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
natynic spune:
Da, foarte frumos, mai ales Pel Flora. si eu ma gandisem ca w-e ne-am fi putut vedea. Dar asta e, eu pana vad mai mult entuziasm si de la al meu pe de o parte si de la voi celelalte pe de alta, nu mai zic nimic. Simo, esti martora ca i-am spus!
Naty
mamica
Iulia mea
Simo27 spune:
Off,Naty,nu te mai necaji!

POZE
Kya spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo27
Na ,ca acum m-am suparat!!Astazi putea sa fie Intalneala noastra de la Branwww.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/vila_stefi-c23590.html" target="_blank">vila stefi si www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/pensiunea_pel_flora-c23682.html" target="_blank">pensiunea pel flora
Astea erau pensiunile ......hai,cate ne vom strange 3,5,9 nu va tenteaza????NATY,CUSCRA,CRISS,????
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
![]()
POZE
Ce pensiuni superbe Simo!

Noi avem duminica botezul, si poate dupa, iti dau un telefon si vin (cu tot cu ciocolata
Kya mamica de
Sanziana
micaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
E,lasa ca n-o trece vara fara sa veniti la Brasov
!si eu i-am spus Randunoiului-Inginer,dar asa e ,nu era f entuziasmat
!
POZE