Puiuti de Randunici 2008!! (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Apropo de Monti, Ariel, am cautat pe mailul comun retetele si nu le-am gasit. Le-or fi sters? Oricum, am salvat link-urile date de tine si de Sovi. Inca nu sunt hotarata cand sa incep, ma debusoleaza operatia asta, ca vreau sa fac si sport. Imi caut scuze, dar inca nu sunt pregatita.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ia sa incerc si cu Baneocin pudra, poate usuca mai repede. Mersi, Tuchi, . Crema de galbenele zice ca e cicatrizanta si e buna si pentru plagile postoperatorii, de-aia am incercat cu ea.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Tuchi, Criss nu ma supar deloc, daca as avea bani serios ca m-as muta din orasul asta , mai ales sa fiu cat mai departe de nebuna de vipera(soacra)Si asa e mare saracieeeee, se plateste totul ffff prost

Criss felicitari pentru Andreea grasunica

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Am mai pus aici niste Poze noi

Asa am iesit noi ieri afara

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mama, Ali, ce falcute a facut Alexandra!
sa mai aud eu de la tine ca nu manaca copchila!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Criss retetele monti sunt in partea stanga la My foldres

Fetelor uitati-va pe mailul comun sa vedeti ce a trimis Stela, niste perle de la BAC,
m-am spart de ras

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Scriu pe fuga...Criss,nu stiu preturi ca nu am intrebat!dar,daca vreti si va mobilizati si alegeti o data ,imi ziceti cel putin cu 1-2 sapt inainte ca sa nu mai primeasca pe nimeni,sa rezervam doar noi!si sa stiu si cate suntem!Si nu te teme ,nu vor fi preturi mari la vila Stefi(ei sunt prietenii nostrii),iar la celalata pensiune e fratele,deci nu cred ca vor cere nici ei prea mult!pensiunuile sunt in aceeasi curte,e frumos,mie imi place!toata problema e sa va mobilizati!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maaama, Ali, bestiala fustita de blugi a Alexandrei!
Crisulica, felicitari pt Andreea cea grasuna! Vezi ca in vreo 2 ore plec in Botanica, daca veniti cumva anunta-ma.
Azi i-am dat Iuliei prima supica de zarzavat, strecurata deocamdata! . I-am dat 10 lingurite de-alea mici, la care a deschis gurita ca un pui de pasare si ce sa vezi? cand am trecut la bibele de lapte a facut criza de nervi!! Bine, pana la urma, de foame si de "amenintarile" lui tacso ca o bate la fund a papat tot lapticul dar ideea e ca s-a suparat ca i-am luat supica si, probabil, pe draga ei lingurita!
Si am facut ordine la pantofi, treaba ce s-a lasat cu maaare tristete pt ca, in afara de cele vreo 10 perechi de pantofi/papuci/ghete pe care le-am aruncat ca erau uzate, am ramas cu alte 10 perechi de pantofi/sandale in stare excelenta, de calitate si abia sau deloc purtate care mi-au ramas mici!Inclusiv niste splendizi pantofi luati de la Viena la reduceri, dar tot pe bani grei, de-mi smulg parul din cap, alora cred ca le pun spirt si umblu cu ei sa-i largesc . Cine poarta nr 37??
Tuchi, incerc sapt viitoare sa ma lamuresc daca pot da examenul in octombrie si daca da, ma apuc de invatat, daca nu ii bag in p* ma-sii pe toti!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello, hello am intrat un pic sa pup tot stolul

Ce-mi vad ochiiiiiiii ...
Naty exista in comert un spray cu care se dau pantofii din piele pt a se largi.

Tuchi cum stai cu invatatul?

Olga

ariel felicitari pt kg date jos.

vio

Mergi la inceput

Tuchi, Naty multumesc de aprecieri

Si mie imi place la nebunie fustita, mi-a trimis-o mama din Spania, azi mi-a mai pus un pachet si abia astept sa vina ziua de Vineri sa-l pot ridica sa vad alte fustite si rochite, mi-a aratat pe web ceva ceva, sunt si celelalte bestiale

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput