Puiuti de Randunici 2008!! (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ali tocmai am vazut niste poze superbe. Fustita ca fustita, da falcutele sunt adorabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gudinde si mersi, tu ce mai faci?

Mai, am 3 stelute rosii, acum am vazut

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudindeeee, salveaza-ma, plsss! Cum se cheama spray-ul minune? Vreau sa-mi salvez pantofii vienezi, luati de la Salamander!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sunt doar cu iubitul meu Sebaceu, am papat si el si eu, si as iesi la o plimbare, dar mi-e teama, pentru ca tampoanele nu ma tin decat o ora!( unul intern+unul extern!)
Asa ca mai stau sa ies mai pe seara!
tre' sa ma duc la gara la noua juma' sa-mi culeg nepoata cea mare care vine din tabara, pentru ca sora-mea e plecata si i-am promis ca fac eu asta!
din pacate, la momentul promisiunii nu stiam ca randunoiul va pleca!
Sper sa vina nasa lui Seb sa stea o ora cu el( imi imaginezce "placere" e sa stai sambata seara cu un bebelus cand esti liber si fara obligatii!)

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Am uitat sa o pupacesc pe Gudinde!
Cu invatatul stau prost, mersi de intrebare!
Vecinii isi renoveaza baia si dau gauri cu bormasina la greu, asa ca nu mai poci de liniste!

poze

Mergi la inceput

Cory oare ce mai face??
Roxana-Claudia??, Clau???, Amira??? si celelalte???

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, de Cory nu mai stiu nimic nici eu, Roxana Claudia ultima data pleca la mare (dar cred ca s-a intors), Roxana (mami de Amira ) de asemenea bantuie prin tara iar Clau e la Pitesti la curte la parinti, cu puii ei. raport -aproape- complet!
Tuchi...a promite repede ca faci un bine si a te trezi apoi ca destinul iti ofera o misiune dificila dar ce sa faci, ai promis...EGAL varsatorisme . Asa e viata noastra toata. Dar nu ne putem abtine sa facem favoruri care se intorc impotriva noastra. Succes in luatul nepotelei! Si baga si tu niste calciu de vreun fel in tine, pe mine totdeauna m-a ajutat la astfel de hemoragii mari-faceam aproape intotdeauna dupa garda...Luam porcaria de Clorocalcin, nici nu stiu daca se mai gaseste...dar efectul era garantat!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Sar'mana Naty, nu am mai pus Roxana dupa Amira,se stie despre cine era vb ,

Si eu luam Clorocalcin inainte cand aveam prea mult, si asa e , efect garantat, sau vit K, nu am luat dar am auzit

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am papalit si noi... de pranz. Acum trebuie sa-i dau si copilului sa pape. Asa ca scriu repejor si fug.
Mersi, Ali, o sa ma uit din nou. Ce falcoasa am vazut!
Simo, pe mine chiar ma intereseaza, v-am zis. Hai randunime la Brasov!
Naty, imi pare rau de pantofii tai vienezi, asa se intampla cand le tinem la pastrare. Si eu am patit-o cu o pereche de sandalutze luate anul trecut de la Leonardo la reducere. Acum le incaltza mama, ca mie mi s-a latit piciorul. Mai devreme de 7 nu ajungem in botanica, stai pana atunci?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Mersi de sfat!
Din pacate n-am nici un fel de calciu in casa, ca lu' Sebaceul nu i-am dat deloc!
O sa ma opresc la farmacie cand ies!
Sora-mea a incercat saa salveze cumva de sarcina, rugand-o pe mama unei colege de-a Deliei sa o ia si pe ea, dar Delia s-a apucat de plans si s-a suparat!
E prima mea nepoata, am stat mult cu ea si aveam o relatie mai deosebita cu ea si n-as vrea s-odezamagesc!
Asa ca o sa ma duc la gara, sper ca nu cu Sebaceul de gat!

poze

Mergi la inceput