Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mihutza11 spune:
am revenit!
Dana felicitari pt licenta!
si aoleo am uitat sa felicit si randunoi de Luny
Olgutza iti spun si eu LA MULTI ANI!!
Simo chiar ca ati fost motorizati rau de tot!
Stela si pe Teo cea temperamentala!
mai nou Andra se rostogoleste de pe spate pe burta la greu..atat doar ca ii ramane manutza sub ea.. se chinuie sa o scoata, dar nu prea ii iese desi se impinge si in genunchi.. de zici ca acum o ia in 4 labutze la goana
si ieri a inceput sa scoata niste sunete tare ciudate.. numai ca am acumulatorii descarcati.. deci promit sunete de indata ce se incarca acumulatorii.. si ma duc la discutii cu fii-mea!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
VALENTINA C spune:
Kya, nu stiu daca ai mai fost in Carol, noi n-am mai venit pt ca Naty zisese deja ca nu mai vine si eram sigura ca nu mai vine nimeni, asa ca am inchis si calculatorul....Lasa ca data viitoare ne vedem mai multe...
In alta ordine de idei, maine plecam o saptamana la tara, la socri si la parinti, unde bineinteles ca n-am net....Asa ca va pup pe toate
si va doresc vreme buna oriunde ati fi: in Bucuresti, la mare, la munte....
Si sa ne vedem cu moralul ridicat data viitoare!!!
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564048949qNhWqZ
cleme spune:
pupici la toate fetele sa treaca supararile si nervii.
http://community.webshots.com/user/cleme74
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Ei, ne-am intors si de la plimbare!
M-am intalnit cu Luny si al ei randunoi, si am stat toti 4 plus bebeii din dotare la terasa. Ne-am simtit tare bine, sunt niste draguti amandoi, iar de Mufa ce sa mai zic - un deliciu!
Acum mi-am pregait cada mare sa ma bag cu Sanziana in ea - va avea bebelina o lectie de inot
Si pana e gata, tat-su s-a gandit sa faca copilul fericit, si a debracat-o si i-a scos si scutecul. Era Sanziana mea in extax, toata numai un zambet, isi putea misca picioarele in voie!
Si cum stateau ei 2 frumos pe canapea, il aud pe randunoi ca ma striga - "Vino repede, ca a facut pipi pe mine"
Asa-i trebuie!
Simo iti dau cata ciocolata vrei tu, ca am o tava imensa! Aduc si data viitoare cand vin la munte
Fug la baita!
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Am iesit in cele din urma un picutz pe afara,am facut si baitza buna in baie,si acum papa.
Cuscra,nu a facut nici acum
,dar o las pana maine.Sper sa faca la noapte.
De ce sa mai sun pediatra,sa se ia iar de mine ca nu-i dau Debridat,de parca cu Debridat dat o luna intreaga,nu tot constipata era??Ainceput sa ma cam sece...
Naty,numai pe san suntem.Iar am dat banii pe lapte praf si nu i-am dat decat o data,fiindca a venit laptic la mine.Fiind AR si eu ma gandesc ca o constipa,dar bine ca nu e nevoie sa-i mai dau.Dar uite ca tot constipata rau e.Se reglase la un moment dat si facea cam 1 data pe zi,singura,acum iar a inceput sa se constipe..Dar cum e cu Biotics-ul asta?Si cu suculetul,as mai sta putin,sa faca 4 luni,si ii dau neaparat,chiar daca pediatra nu zice.
tuchi,imi pare rau de patzanie..Ce chestie!Asa mult!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ramo_cata spune:
buna mamici..gata cu baitza papica si acum dormim ...
zoze-si eu am vazut aceasta asemanare dar daca intru mai rar am uitat sa zic...mihai blondutz...
naty-ca sa-ti treaca...mai nici andrei nu mananca f mult...cand citesc aici pe forum ca a mancam 140-120ml o data ma gandesc ca de ce andrei nu mananca....el mananca max 100 ml la o masa dar imi cere papica din 2 in 2 ore...cand doarme dupa amiaza si noaptea imi cere la 3-4 ore....deci nu dispera ca daca nu papa bine iulia nu ar fi crscut si ar fi plans ca din guar de sarpe...iar despre timpul petrecut cu sotiorul...nah ca nici eu nu petrec f mult timp cu el...la fel si noi facem decat baitza impreuna in rest andrei e a lui mami- randunica....
valentina-ce grasan ai tu...felicitari...l0am cantarit si eu pe andrei asearta si am ajuns si noi la 5210g....usor usor ne facem si noi mari...
mai si andrei are zile cand face caca singur si zile,ex azi,cand fara supozitor nici parturi nu putea sa traga...eu cand il vad ca se chinuie ii bag un supozitor si gata se linisteste puiul...
Olga-La multi ani.... sa fii sanatoasa si fericita-
va pupacesc pe toate...al meu randunoi e prin curte cu un vecin ...si-a facut vecinu piscina si trebuie sa o umple,sa vada constructorii daca e totul ok...si a venit sa ia apa si de la noi ca sa se umple mai repede ca e ditamai piscina frate ...de 20000 de euro...i-am zis eu randunoiului...asa e cand te dau banii afara din casa...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
ccris_ccris spune:
Va pupacesc pe toate, randunici,, oriunde ati fi si va doresc concediu placut celor care sunt in concediu sau urmeaza sa plece.
N-am citit din urma, am ramas iar codasa cu vreo 2 capitole, nu am avut net fiindca nu mi-a mers telefonul, a fost o defectiune pe cablu si iata cum am stat 2 zile fara telefon fix si fara net.
Spun si eu La Multi Ani Olgutzei!
Bebelina mea si-a revenit cu kkutza, a facut ieri de 3 ori, nu vroiam sa-i mai dau Debridat, dar azi a fost din nou agitata si i-am dat. Pediatra mi-a zis sa-i dau doar 4-5 zile, dar, fiindca a fost asa de linistita in zilele in care i-am dat, am zis sa-i mai dau si azi. O fi bine?
Randunici care ati nascut prin cezariana, mai aveti probleme cu operatia? Ca eu mai am un pic si fac 3 luni de cand am nascut si inca mai am o gaurica care supureaza si, mai nou azi mi-a sangerat. Mi-e o frica de mor sa nu patesc ceva. M-am dat cu betadina si crema de galbenele si mi-am pus o compresa sterila. La control merg abia in septembrie. Voi ce ziceti sa fac?
Sunt olecutza intoarsa pe dos fiindca e o atmosfera destul de incarcata in familia randunoiului, ca sa zic asa si el e intors pe dos, ca s-au certat fra'su si cumnta-mea cu soacra-mea, care e vai de ea saraca, de bolnava. Nu detaliez ca-mi fac nervi, stiti si voi cum e cu soacra si cu nora, mai ales cand nora e clontoasa.
In alta ordine de idei, prin ce parcuri va mai intalniti si cand?
Ma duc sa citesc din urma... Pupici.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
hello!
Intr-adevar, o intalnire ff reusita cu kya & Co...tare haios e randunoiul ei, si Sanziana a fost tare cuminte, pe langa Mufa care a varsat in disperare, cred ca tot ce-a mancat, ca sa ma amarasca pe mine...offf, n-are bietul de el nicio vina, poate doar eu...
am terminat si de impachetat, sper sa nu uit nimic, si asa a luat toata casa dupa mine ptr 3 zile..nu pot, domne, sa ma restrang, de niciun fel!
Asa ca va pup si ma bag in pat, la 5 plecam spre minunatul litorel!
Noapte buna, sa va gasesc vesele, ciripitoare si sa nu mai fie una in butoi, ca vin cu !
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Cristina eu zic ca nu e chiar in regula cu operatia. Du-te la contro, nu mai astepta pana in septembrie, mai ales ca zici ca mai curge si sange!
Cicatricea mea e refacuta si lipita foate bine. Ultimele fire care s-au absorbit si au durat mai mult, au fost cele din colturi (unde am inteles ca se intareste mai mult). Dar s-au dus si alea de mult. A ramas doar o dunga rosiatica care ma mai mananca din cand in cand.
Tuchi si mie cand mi-a venit CM a fost o adevarata Niagara. Enorm de mult fata de cum era la mine de obicei. Apoi am mai avut prin ziua 25 ceva care semana cu ovulatie (mucusul ala cervical) si de atunci astept urmarea (acum sunt prin ziua 34). Sper sa se regleze curand, pentru ca inainte de sarcina, eram ceas elvetian.
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Pa, Luny, drum bun, vreme faina si balaceala en-gros! Si fara varsaturi!
Imi pare rau ca nu ne-am vazut dar, asa cum anticipam, in Gradina Botanica, cu ratele mele si cu broastele testoase...si cu Iulia care a mancat tot, repede si fara comentarii ...m-am mai calmat. O sa le rezolv eu cumva pe toate.
Si seara fetita mea minunata mi-a facut surpriza si a reusit sa se intoarca COMPLET de pe burta pe spate! . Intai am zis ca e intamplare, dar a perseverat, cu o constiinciozitate fantastica si s-a mai intors de 3 ori, luptand cu mana de sub ea
-dar incepe sa prinda miscarea. Apoi baita, a papat 200
dar din cauza ca n-am ragait-o, ca adormise, a varsat mult
Are cineva nevoie de Exluton?? Eu nu mai iau, am decis cu randunoiul sa nu mai folosesc anticonceptionale; la diabetul meu nu-s bune si oricum nu facem mai des de 2 ori pe sapt, asa ca e aiurea...Si am 2 folii luate. Le dau gratis!!
NB
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea