Puiuti de Randunici 2008!! (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya,daca Naty,nu poate papa ciocolata,da-mi mie partea ei!Dupa cum vedet sunt o mare pofticioasa!Data trecuta i-am cerut lui Luny sarmale

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Cuscra,esti si tu pe-aci???
Am platit 244 pt vaccin!maine il inteapa pe ginere-tu!
Ce face Teodora???Doarme??

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Cuscra,unde ai plecat si tu???off,singurica
Barosanelul doarme dus,David e la varu-su,sotu nu a venit inca....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,merci de info si de griji.Tot pe aici,nu am reusit sa iesim afara fiindca nora-ta a tot dormit si cand s-a trezit acum o juma de ora a urlat de mi-au dat lacrimile de mila ei.Ca un pui neajutorat.O doare tare burtik fiindca nu a facut kk de 3 zile.I-am dai la pranz siropel,ceai de musetel si nimik.Mai devreme i-am bagat juma de supozitor si tot nu a facut.Imi vine sa ma....Ce-o fi Doamne asa greu tranzitul asta al ei!!A urlat pana i s-au inrosit ochii si eu ma uitam la ea si nu stiam ce sa-i mai fac.Trebuia sa manance acum o ora juma si abia acum s-a mai calmat si papa.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Imi vine sa ma .

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Off,Cuscra!Nici cu supozitor nu face???Sam de cand papa suc de mar ,face in fiecare zi!nu te mai intrista!Mai pune-i un supozitor si daca nu face ,suna dr ala pediatru!

Am cautat costume de baie www.triumph.com/ro/" target="_blank">aici!normal,m-am uitat la cele negre si intregi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, tu acum ii mai dai Humana AR sau doar san? Pt ca Humana CATEGORIC CONSTIPA! Nu mai stiu daca ii dai bibe sau nu...Si poti sa te mulgi un pic si sa-i dai cu un plic de Biotics Baby de care mi-a recomandat Tuchi mie; se gaseste in farmacii si e reglator de tranzit, dar mai ales in cazul constipatiei. De fapt cred ca i-l poti pune si in ceai, nu mai stiu.
Si apoi, cu riscul ca imi va sari cineva in cap , Teo are deja 3 luni si jumatate; ce-ar fi sa incerci un pic de suculet de morcov cu mar sa cu piersica? O lingurita, apoi 2, si daca tolereaza bine mai cresti...sa vezi ce frumos ii va regla tranzitul
Nu stiu cat de coerenta am fost...pt ca, precum bine stii, si mie imi vine sa ma , din alte motive. Sunt totusi niste idei.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut!
Stare de kkt si la mine!
Mi-a venit Cm-ul dupa o intarziere de 20 zile, si mai aveam un pic sa ma exsangvinez!
a fost horror la spital, tampon schimbat din ora in ora( in budele pacientilor, of course, ca personalul n-are buda!), pana la urma unul a cedat si m-am facut de sange pe picior, pe jos in salon...noroc ca tocmai ce iesise ultimul pacient!
N-am patit in viata mea asa ceva!
evident ca se-nvartea totul cu mine, nici acum nu sunt prea bine!
L-am chemat pe randunoi sa vina sa ma ia, ca nu vroiam sa risc vreun accident prin metrou!
La 3 aveam programare la vopsit, ca deja sunt insuportabil de carunta, si n-am fost in stare sa ma duc!
Si in sinea mea imi faceam planuri sa-l vrajesc pe randunoi sa ma duca in parc la voi!
Next time, maybe!
Naty, ma simt oarecum responsabila pentru ca te afli in butoi, ca eu ti-am dat un branci, dar tot eu iti intind mana sa iesi!
Stela, nu te impusca, please!

Imaparateasa OLGA!
Simo, mortale pozele cu caruta! o fi fost mai bine ca in gipan?!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

randunicile dragi si multumesc de incurajari!
inca nu am citit tot din urma dar am vazut ca Naty e in butoi.. si eu imi fac mii si mii de griji pt Andra (mai ales ca aici e tara tuturor posibilitatilor - si bune si rele) si la fel cand ma uit si vad cat sunt de "celuloasa" ma enervez.. si in plus noi aici avem niste vecini romani, printre care si nasii Andrei, si la fel ma simt cumva data la o parte pt ca ii vad pe ei ca isi fac planuri de distractie de tot felul, iar eu nu mai am cum sa merg cu ei.. ca sa nu mai zic de randunoi care lucreaza la greu -2 joburi.. pleaca dimineatza la 6 si vine seara la 12 noaptea (cu o mica pauza pe la 15 de facut un dus si schimbat haine pt celalalt job).. si toate le fac singura - plimbare, baitza, jucat, cantat, etc.. si cand mai am timp mai fac si curat pe ici pe colo .. dar deja m-am obisnuit.. si oricum cand sunt rasplatita cu zambetele Andrei si vorbaria ei, nimic altceva nu mai conteaza... uit de toate relele..

trimit si mai citesc din urma..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa e Mihuta, pana la coada zambetele fetitelor si baieteilor nostri sterg toate lacrimile si tristetea si singuratatea...
Tuchi...sanatate!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput