Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ccris_ccris spune:
Am citit la un capitol anterior ca va plangeti de cojite pe caputul bebeilor, raportam si noi cojite catre tample. O sa incerc si eu crema aia.
Luny, drum bun si vreme frumoasa, super. Va invidiez pentru curajul de a pleca cu bebeii asa mici la mare. As merge si eu, dar randunoiul mai are concediu abia la sf. lui august.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ccris_ccris spune:
Da, Kya, o sa-l sun pe doctor sa-l intreb si, daca zice ca e cazul, ma duc la control. Chestia e ca nu ma doare nimic. Ma gandesc ca e din cauza ca eu sunt grasa si sta burta peste operatie si din cauza asta nu s-a cicatrizat inca. Gaurica e in partea stanga, mai catre capat, dar nu chiar la capat.
Naty, le-as lua eu. Eu am terminat deja o folie, sunt la a doua, si vad ca nu mi-a afectat lapticul, am din belsug. Nici noi nu facem asa des , fiindca ma feresc de efort cu operatia asta. Offf...
POZELE MELE
natynic spune:
Cris, din aprilie nu s-a vindecat operatia?? Cam nasol intr-adevar. Bine, nu vreau sa te sperii dar nu mai sta pana in septembrie, ala poate fi punct de plecare pt o infectie. Ingrijeste gaurica in continuare dar mergi iute la doctor.
Pai gata, e al tau Exluton-ul! Cum facem? Mai veniti la Acad Militara? Ca ar fi cel mai simplu sa ne intalnim. daca nu, poate la ontalneala mai mare daca printr-o minune s-ar mai produce asa ceva...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Kya,ce frumos o fi fost intalneala...mie imi pare sincer rau ca nu am avut cum sa vin..dar sper sa ne vedem saptamana viitoare!Cu tava aia,m-ai rupt in 2!De suparare,am mancat si eu azi niste crema finetti gasita prin frigider...
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ccris_ccris spune:
Nu, nu s-a inchis, sper sa nu fie grav. Adevarul e ca ba se lipeste, ba se dezlipeste, nu stiu ce sa zic, ma duc la doctor, maine il sun pe Mendez!
Nu stiu cand mai venim la Academie ca randunoiul incepe luni serviciul, gata concediul de studii. Poate ne intalnim maine sau poimaine, sa vorbesc cu randunoiul. Venim noi intr-acolo, daca nu, la o intalneala mai mare, ca tare mi-a placut.
POZELE MELE
mstela spune:
Luny,sa aveti vreme marfa si distractie!Si Mufa sa se poarte exemplar.Drum bun!
Cris,si eu zic sa mergi urgent la medic.Eu nu as mai fi stat nici o zi.Iti spune el ce sa faci.Si la mine,ca si la kya,e bine,doar o dunga rosie ce ma mananca si un pic ma ustura la efort.sa te faci bine.
Noi maine mergem pe la tara si vrem sa stam pana duminica.Sper sa-i priasca din nou Teodorei si mai sper sa faca kk in noaptea asta,ca daca nu,e de rau maine..
Nb tuturor si
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Cris n-o fi de la un fir de par? Ca eu mai pateam asa pana sa se inchida de tot. Mai crestea cate un fir de par exact pe fosta rana, si cand iesea cu radacina, lasa o mica gaurica in urma.
Stela lasa ca data viitoare vii si tu. Uite, deocamdata te convoc in parc la Circ. Noi in timpul saptamanii seara, asa rapid, acolo mergem.
Naty felicitari pentru intoarcerea reusita de Iulia. Si Sanziana are tendinta mai nou de intoarcere, dar tot asa este incurcata de mana care ramane sub ea. Cel mai bine reuseste daca ii tin palma sub talpi ca sa se poata impinge. Si asa isi scoate si manuta.
De acum insa va trebui sa o leg cat sta in leagan. Azi "ameninta" sa cada cu tot cu leagan. S-a intors si s-a apucat cu mana de o bara... Sunt mandra de ea, dar devine periculos!
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
blankar spune:
Salutare randunici!
Noi tot la spital suntem si mai stam o saptamana
Mai bine sa ii dea 14 zile intravenos decat sa ma intorc dupa cateva zile Doamne fereste!
Sunt cam obosita dar am mare noroc cu mama mea si stam cand ea cand eu.
la noapte ea sta cu Eric,nici nu stiu ce m-as face fara ea!
se pare ca trebuie sa il opereze la sase luni,sper sa rezistam pana atunci fara alta infectie urinara
mi-a zis dr. ca cistografia i-a declansat de data asta
Eric a fost un pic mai marait,s-a saturat si el sa stea in pat atata timp
a invatat sa se intoarca de pe spate pe burta si toata ziua asta face
mie mi-e un pic frica sa nu se raneasca cu branula in cap
eu sunt mai bine cu moralul,m-am obisnuit cu ideea ca trebuie sa il operam dar macar asa stiu ca dupa aceea nu o sa mai avem treaba(sper) cu infectiile urinare
maiine vine si randunoiul asa ca sunt mai bine dispusa
va pup si sa ne tineti pumnii sa ne facem bine!
ccris_ccris spune:
Kya, nu e de la par, ca e cam mare gaurica... Sunt cam speriata, daca ma coase iar? Mi-e cam frica
Naty, am vorbit cu randunoiul, maine sau poimaine ne putem vedea, daca poti si tu.
Stelutza, voi sunteti slabe ma, de-aia s-a inchis mai repede. Mi-a zis Mendez atunci sa-mi pun o centura, sa-mi tina burta, dar era mai rau, ca marginea centurii venea chiar pe operatie. Si la 6 saptamani cand am fost la control mai erau gaurici, dar Mendez a zis ca e OK, sa mai dau cu betadina. Si el m-a dat cu betadina atunci. insa acum ma ingrijoreaza deja. Il sun maine sa vedem ce zice sau dau o fuga pan' la Medlife.
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Blankar, sanatate multa puiului tau, Doamne ajuta!
Andreutza mea nu da semne ca s-ar intoarce. Sta doar pe spate, o mai asez pe parti dar se intoarce tot pe spate. Pe burta nici pomeneala sa vrea sa stea.
POZELE MELE