Timisoara, Impreuna! (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti fetelor!

Incep rapid ca nu pot sa stau....ma apuc sa fac gem de caise
In primul rand va pup pe toate si va cu muuuult drag si va multumesc de gandurile bune.
In al-2-lea rand vreau sa va spun ca am vorbit cu Muscoi ieri la telefon si i-am explicat de-a fir'a par tot ce s-a intamplat cu Maya mea si mi-a spus sa stau linistita ca nu au fost convulsii ci un frison mai naspa inainte de febra aia imputita 39.5.
Dupa ce venim de la mare o sa mergem la el sa-i faca la bubulina toate analizele si daca va fi cazul si el considera ca ar trebui sa o vada cumva si un neurolog(ceea ce nu cred) o sa mergem sa o vada.
Fenobarbital de copii s-a scos de pe piata,nu se mai face si ce se mai gaseste asta daca caut toata Timisoara e in curs de expirare luna asta,asa ca fetele de la mine de la farma mi-au dat 2 tablete de 100 mg feno de adulti si trebe impartit in 4 si si asa sfertul ala mai vine oleaca taiat ca e concentratia de 25 mg hhhmmmmm......
In al-3-lea rand am AMR-ul de 5 zile si sper sa de-a DD ca pana joi cand tre sa plecam Maya mea sa se faca sanatoasa.

Aida nu stiu voi cat mai stati la mare ca noi ajungem pe 25 si pe 26-27 putem sa ne vedem numai ca eu nu am numarul tau de mobil sa te sun daca vei dori sa ne vedem pe acolo.

Am fugit...imi pare rau ca acum nu va pot lua pe rand dar e tarziu si tre' sa fac gemul cat doarme fata mea.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Saluti fetelor!

Repede ca e jale nu am pus gemul pe foc si Maya numa ce o adormit.
Deci am vorbit ieri cu Muscoi si mi-a spus sa stau linistita ca ce a avut ea nu sunt convulsii ci a fost un frison de la febra mare care a urmat adica 39.5 mi-a spus sa urmez tratamentul dat de el si cand venim de la mare ii va face analizele complete si atunci daca e cazul si va spune el vom merge si la un neurolog.
Ieri dupa ce ne-am intors de la spital nu a mai facut febra deloc,azi nici atata dar ii dau in continuare medicamentele...a papat iar acum doarme.
Oricum va pup muuuuult de tot si va cu muuuult drag pe toate si va multumesc pentru gandurile bune.
Fetelor am AMR-ul de 5 zile pana ne carabanim in contzed si sper ca pana joi cand o luam din loc sa se faca Maya mea sanatoasa.

Aida voi cat mai stati la mare?? Nu am numarul tau de mobil si daca tu mai stai p'acolo noi ajungem pe 25 dar ne putem vedea pe 26-27 undeva la un

Acum fuuuggg cat doarme ea sa fac gemul de caise...
Revin mai pe seara

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no, inseamna ca e ok, ca laura s-a bagat in bucatarie si face gemuri!!!! doamne-ajuta!!!!!
simonica mica

Mergi la inceput

na, si tot am vrut sa va spun ce am gatit ieri si am tot uitat
am facut sarmale explodate, asta, asa, sa sughita ana un pik pe acolo pe unde o duce GPS-ul

Mergi la inceput

Sparg calculatorul asta am trimis prima oara mesajul si mi-a dat eroare acum cand sa scriu al doilea mesaj nu mai stiam exact ce am scris in primul asa ca acum sunt 2 mesaje de la mine pentru voi si intelegeti voi ce vrusei sa scriez io p'aici,da?????

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

sigur ca da mami! lasa calc-ul in pace ca mai ai nevoie de el!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Te intelegem sigur , dar cand o sa revii din concediu de gura mea nu scapi

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

asa aida, f bine!!!! scoate biciul daca nu vrea sa asculte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nuuuuu , mai intai cu vorba buna (adica ) si apoi mai vedem ca mai am 2 solutii pana la bici

Laura dar de Desitin Diazepam - pompita intrarectala nu ai auzit? ia vezi.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Salutari!
Danitin, voi participa la organizarea unor activitati cu adolescenti (romani si englezi). Mi se pare grozav, dar e de munca... e primul proiect serios la scrierea caruia particip si am un teanc mare de hartii de citit. Pe langa asta m-a sunat cineva de la DGPDC sa ma-ntrebe daca vreau la un curs la Arad pt psihologi si asistenti sociali - "Probleme de cuplu in familie". Sigur ca vreau! Sa vedeti ce lectii va dau eu dup-aia...
Azi am facut un gest caritabil, care a adus multa bucurie unei persoane si ma simt extraordinar de bine.
Sunt singura cu Robi pana duminica, incerc sa fac un plan de distractie pentru urmatoarele 2 zile. Mi-a venit inima la loc.
Doris, faina freza.

Mergi la inceput