Timisoara, Impreuna! (113)
Raspunsuri - Pagina 15

danitin spune:
Asa de rau m-am simtit ca am plecat de la lucru, am rugat mamanu sa ramana toata ziua cu noi, am luat jumatate de somifer si am bagat vreo 2 ore jumate de somn. Acu e un pic mai bine, da parca tot ametita de cap is...
Doamne ajuta, vorba lui Kati, daca face Laura gem inseamna ca s-au linistit lucrurile. Aida, cand te intorci, te invit de 2 ori pe saptamana pe la mine, la o tigara ... Ela, mi se par foarte interesante toate lucrurile pe care le faci, dar ... nu te suprasoliciti?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag

silvana75 spune:
Tanti profesoara Doris asa iti zic de azi inainte, arati serioasa cu noua freza ... nu zic ca inainte aratai neserioasa ... imi place mult
Daca Laura face gem inseamna ca e de bine. Cand te-am intrebat de ce s-a invinetit si tremura fata ma gandeam exact la ce ti-a scris Aida, oricum daca e sa va trimita Muscoi la NPI ai grija la cine mergeti, cam toti sunt setati in a da tratament dupa un EEG.
Kati, si eu stiam ca n-ai voie sa iesi din tara cat ai lamaia pe parbriz, poate intre timp s-o schimbat ceva.
A scris Anda juma de pagina sa ne ajunga 1 luna!
Inca nimic de la magazinu de cosmetice iar eu fierb in suc propriu. S-a mai ivit un loc la o companie de telefoane unde angajeaza vorbitori de limba romana, sper azi sa trimit CV-ul si din nou sa astept.
Va tzuc, ma duc sa fac ceva de mancare ca dupa masa merg la munca
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

aidaciolac spune:
Ioi dana , dar ce am facut?
... vin , sa vezi cafteala intre matze la jucarele dar punem un caine intre ele
Aida DISNEYLAND PARIS 2008

danitin spune:
Aida ... pai vreau sa ploua mai des
Ela, ai tu dreptate, sunt momente in care trebuie sa-ti ocup neuroni cu ceva ca sa nu . Ai gasit locuri de distractie pentru mers cu Robi.
Plec la cumparaturi, nu ca m-as simti mai faimos, da-s sef de trib
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag

claudia74 spune:
pe toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

claudia74 spune:
Something about me :
www.youtube.com/watch?v=3i9Y7IoZLTc" target="_blank">Prea tarziu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

claudia74 spune:
da cineva ceva de baut ceva....... ca's varza dar vreau sa ma tratez
Timisoara Impreuna