Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
citat din mesajul lui mvb

Fetelor, voua v-a aparut celebra LINEA NEGRA? Pe site spune ca pe la 12 sapt isi face aparitia.....eu tot urmaresc, dar nimic!

Selene pt ca merg la doi doctori, adica joc la doua capete, voi face TT o data la 15 sapt si o data de 17 sapt, pt ca asa mi-au cerut ei.....ca sa nu supar pe nici unul, voi face TT de 2 ori.....rezultatele trebuie imediat citite de dr! si coroborate cu alte lucruri, gen ecografie.....mie dr din Botosani, mi-a cerut sa fac atunci si PROTEINA PAP.....e o analiza la fel de elocventa pt SD!
13+

mvb3

Nu-ti face probleme, mie la sarcina cu Francesca mi-a aparut ceva ceva, prin luna a 7-a... nu era o linie distincta neagra, cum au unele gravidute, ci doar o linie pala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ajutati-ma, please! Nu ma descurc deloc cu PM, adica cu private message....cum ma-sa pe gheata tre sa fac ca sa il activez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

linia neagra - io o am! Alexa al meu se jura ca-i acolo! :))) Cre ca e vorba si de tenul fiecarei persoane - eu fiind mai colorata cred ca o aveam dintotdeauna!

mvb- intri pe contul tau, mesaje private - il activezi!

14+ cu Matei Teodor

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu nu am inca linea negra. In schimb mi se pare ca a inceput sa iasa buricul (de fapt parca de vreo 2 sapt. a inceput sa iasa), ceea ce mi se pare foarte ciudat fiindca tin minte ca la Ioana mi s-a intamplat asta muuult mai tarziu.

Offf, nu mai am rabdare sa stau la servici, parca s-au adunat acuma toate si nu mai scap o data de ele (de treburile de birou).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut.
Am intrat sa vad ce mai faceti, si am observat ca eu nu sunt in listutza. Mai scriu odata datele

DN 16.03.83.
UM 17.05
DPN 21.02.2009

7+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Claudi@...felicitari cine-i bb.acela frumos

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

mvb, daca te uiti pe stanga paginii, este un meniu vertical impartit in 4. La ultimul grup de optiuni este Mesaje Private. Intri acolo, te uiti unde scrie Options (din nou pe un meniu orizontal cu imagini, in partea de sus). Intri si la Options si acolo ai posibilitatea sa-ti activezi mesajele private (PM), iar la sfarsit trimiti modificarile.
Bafta!

Jasmi 9+
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

quote:
citat din mesajul lui Claudi@

Salut.
Am intrat sa vad ce mai faceti, si am observat ca eu nu sunt in listutza. Mai scriu odata datele

DN 16.03.83.
UM 17.05
DPN 21.02.2009

7+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Salut, nici eu nu apar inca la lista
DN 05.02.1975
UM- nu stiu ce inseamna
DPN nici asta nu stiu explicati-mi voi. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

quote:
citat din mesajul lui veronica75

quote:

Salut.

DN 16.03.83.
UM 17.05
DPN 21.02.2009

7+

Salut, nici eu nu apar inca la lista
DN 05.02.1975
UM- nu stiu ce inseamna
DPN nici asta nu stiu explicati-mi voi. multumesc

Astept sa nasc in intervalul 31.01.2009 - 05.02.2009
si dupa pronosticuri si calcule s-ar parea ca o sa fie fetita
deci cred ca am 9 sapt si ceva

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

quote:

Salut.

DN 16.03.83.
UM 17.05
DPN 21.02.2009

7+

Claudi@, you're in!

Jasmi 9+
way to go
BB

Mergi la inceput