Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, dati-mi si mie parola contului comun. Nu promit ca reusesc sa o folosesc prea des, dar zic ca e bine sa o am si eu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele, eu INTRU IN CONCEDIU pentru 2 saptamani !!!
Luni dimineata plecam la mare pentru 10 zile. De abia astept.

Sper sa va gasesc pe voi toate si pe bebicii vostri sanatosi.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu vreau parola contului de pe yahoo. Multumesc.

In alta ordine de idei aseara pe la 10 fierbeam la sarmale. Am facut sarmalute in foi de varza cu orez si ciuperci...imi era o pofta.... Azi am servit sarmale la micul dejun...5 bucati.
Am fost la magazinul rusesc...este un magazin unde gasesti si produse romanesti, gen apa minerala Borsec, bere URsus, kaizer, carnaciori oltenesti,icre, branza, muraturi, chestii carora le duceam dorul aici. De acolo am luat si foi de varza murata, pt ca aici nu se gaseste decat tocata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pavalina spune:

Dragele mele,

Imi pare nespus de rau ca nu am timp sa va scriu asa cum mi-as dori dar va citesc in fiecare zi. stiu ca m-am prezentat o data dar in caz ca m-ati uitat va reamintesc ca sunt Alina din Bucuresti, am 27 de ani si o burtica de 7 saptamani.

Saptamana asta am fost la ecografie la o clinica particulara , intromed, pentru ca dr meu era in concediu si eram foarte nerabdatoare sa il vad pe bb.:) dr la care am fost, Mihaela Lungu, m-a dezamagit complet. Sunt sincera de fel si i-am spus ca vreau sa fac o eco pentru ca nu mai am rabdare sa se intoarca dr meu din concediu... ecografia a decurs la modul urmator: gs 10 mm, crl 7 mm (valorile nu sunt cele reale), fara sa imi explice ce e ala gs, crl sau daca valorile respective sunt normale.

bb pare sanatos si se vedea cum ii bate inimioara... mai greu a fost cand a venit vb de ascultat...foarte greu a reusit sa ii prinda bataile inimii, si cand a reusit le-a numarat si mi-a spus ca "bataile inimii sunt tahicardice"..."ar trebui sa fie in jur de 200" si lu bebe al meu nu ii batea inima decat cu 113bpm... am venit suparata la serviciu si am inceput sa caut pe net si am gasit ca tahicardie inseamna mai mult decat normal, ceea ce m-a mai linistit, pentru ca mi-am dat seama ca dr respectiva habar nu avea ce spune si am mai gasit ca ar trebui sa fie undeva intre 100 si 16o (in niciun caz 200 cum spunea ea). am vb si cu o prietena care a nascut de curand care mi-a spus ca si bebe al ei la prima ecografie la 6 saptamani avea 114 bpm.

cu toate astea nu reusesc sa ma linistesc, credeti ca va mai amintiti cate batai pe minut avea inima bb-ului vostru la 6 saptamani si un pic, asta daca ati facut ecografie in perioada asta...

va multumesc,

Mergi la inceput

Naty, concediu placut si vreme cat mai frumoasa!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

jasmi, mersi mult.
Si daca te rog , treci si ca am un terorizator mic si scump?
Il cheama Tony si e nascut pe 07.04.07

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irynuka vreau si eu sarmale .Deci ai pus numai ciuperci si orez in compozitie atat??

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Fetelor si eu imi doresc sa merg in vacanta insa al meu sot este f. speriat de transport, nu este bine nici cu masina, nici cu avionul, nici cu trenul...deci...mai ramane vaporul

Eu astazi de dimineata am avut un remember de si asta nu s-a mai intamplat de ceva vreme

toate mamicile in devenire

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Cris, sunt mai multe ingrediente. Reteta e destul de simpla numai ca dureaza vreo 2 ore pana se fac.
Compozitia am facut-o cu 3 cepe mijlocii, 2-3 morcovi mici, 1 cartof, toate maruntite la robot si calite in ulei. Dupa ce se calesc dar nu f mult adaugi orez (cam 3 sferturi de cana sau mai putin) si o cutie de ciuperci si lasi sa se caleasca inca 15 minute (poti sa mai adaugi apa dc vezi ca incepe sa se lipeasca). Cu ingredientele poti sa jonglezi dc iti plac ciupercile mai mult sau orezul, pui mai mult din ingredientul respectiv. Lasi compozitia sa se raceasca si pui mirodenii, sare, piper, boia si apoi infasori sarmalele. Pui un strat de varza taiata fideluta pe fundul oalei, apoi un strat de sarmale si peste ele o lingura de bulion si tot asa....la sfarsit acoperi cu un strat de varza. La cuptor le tii cam o ora jumatate, le-am pus initial la temperatura de 350 F dar dupa aceea am dat mai tare, la 450F.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Tuchi, cu avionul este foarte OK sa zbori, mi se pare cel mai rapid mijloc de transport. Eu am zburat sarcina asta foarte mult, la inceput calatorie de 20 de ore, dus-intors Romania, apoi saptamana trecuta in California zbor de 7-8 ore. Singurul inconvenient a fost pt mine faptul ca mi-a fost foarte rau, am luat la rand toate toaletele aeroportului. Aveam grija sa am stomacul gol la decolare.

Aaa...si sa stii ca cel mai rau mi-a fost cand am mers cu vaporul, din cauza tangajului, muuult mai rau decat cu avionul.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput