Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
tuchi123 spune:
Miereamara, cand nu eram cu bb. in burtica si am mers cu avionul si vaporul nu am avut absolut nimic, in schimb cu salupa am zis ca mor; nu-i bai dar cu masina mor sa merg si pana la medic in Bucurestiul asta ca te zguduie de mori sunt "strazi minunate"
13+Doamne ajuta
cris30 spune:
Irynuka notat reteta, sar'mana .
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+ Doamne ai grija de bebeii nostri
crisspoliss spune:
Vai miereamara. vin si eu la sarmale....Si eu pe-aici tot la magazinul rusesc prestez, am zis ca merg in weekend la cumparaturi de carnati si varza murata...dar oare avem voie mezeluri?
Am si io o intrebare...ce e cu TTul asta, ca mie nu mi-a zis doctorul nimic de el..se face doar daca nu iese bine DT-ul? luni ma duc la masuratori si eu, si la Dt, ca dupa aia plec in romania ptr o luna si ceva si mi-a zis ca nu am alte analize de facut..
Oricum doctorul meu nu parea sa stie prea multe, ca data trecuta am fost numai cu asistenta si ea mi-a facut analize si mi-a dat toate informatiile pe care le vroiam.
O, si cica am slabit 2 kile, desi mananc ca sparta..dar lasa ca rezolv eu in romania :)11+
pavalina spune:
buna seara,
am postat mai devreme ceva ce mi s-a intamplat saptamana asta si vad ca mi-a disparut postul? stie cineva ce se intampla? sau de ce mi-a fost sters postul?
Daiopri spune:
M-am trezit de dimineata hotarata sa fac testele genetice daca ma incadrez in timp. Asa ca acuma am vinerea viitoare programare pt dry test iar pe 29 eco. Si cu asta m-am linistit. Ca atata m-am mai stresat cu ce sa fac, sa merg direct la amnio, sa incerc testele astea, iar dupa ce am aflat de la niste fete din Ca, ca au facut testele si au fost "adevarate" am zis sa ma arunc si eu.
Acuma daca fact testele astea genetice mai trebuie DD si TT?
Raluca, am vrut sa scriu si traducerea da am uitat, scuze. El a intrebat daca l-am mestecat, dar de fapt cred ca se referea daca l-am inghitit, numai ca tocmai asta a fost amuzant ca a zis de mestecat. In fine baiatul meu vorbeste ciudat, noi vb cu el in ro si el raspunde in engleza.
Anca al tau cum sta cu romana?
Miere, cat face un pachet de la tine la mine?:) Tu cand faci eco 3d?
Cris30 tu ai facut dry test?
Mai vroiam sa intreb de fata din japonia yashi parca?
Eu cand o sa fac eco 3d o sa am aproape 13 sapt. Oare poate vedea ce e?
Eu le intreb mai mult pe fetele din state ca sunt mai apropiate analizele care se fac la noi si la ele. Tot ceea ce ziceti voi din tara eu is la furat.
Eu nu am avut dunga neagra nici la prima sarcina. Cred ca la persoanele mai brunete apare mai pronuntat.
Ledititia nu vad poze la tine. Ar trebui sa fie?
Sa aveti un wk placut.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
miereamara spune:
Crisspolis, la noi triplu test (TT) se numeste quad test sau Afp3/Afp4 (pt ca are 4 componente si nu trei ca in RO) si se face intre saptamana 14 si 22.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Carmen_Marieta spune:
salutare burtici,
doamne si eu cat as manca...... azi am facut ciorbita acraaaaaa cu perisoare din piept de pui, si mancarica de cartofi cu rosii ca sa fie tot acra... De lui bb pesemne ii place acru....
Si mai nou azi am poftit la tuica...... dar nu am baut doar am mirosit...
Maine plecam la Campina si nu vreau sa merg cu microbuzul ca mi-e frica cu atatia nebuni pe sosele... trenul e mai sigur, zic eu.
Week-end placut tuturor!!
7+ Da Doamne sa ne facem mari! Amin
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
miereamara spune:
Daiopri, DryTest-ul este DD, numai ca au alta procedura de recoltare si prelucrare a sangelui, pun cinci picaturi de sange pe o foaie si le lasa sa se usuce. Cel putin eu asta am inteles.
Eco morfologica o am peste 4 saptamani, cand o sa am 18 saptamani.
Nu mai am ce pachet sa-ti trimit ca am mancat toate sarmalele (cred ca vreo 10 de azi dimineata, sau te referi la celelalte chestii luate de la magazinul rusesc. Vezi ca le poti comanda pe internet, era o firma de la care luam noi telemea, masline, cafea Jacobs, icre..o sa caut adresa dc o vrei.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
miereamara spune:
Uite de aici poti comanda
www.eurofoodmart.net
Martin Luther King Jr.
My baby