Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata sunt matinala azi dar...ce vad...MIMOSAimi pare nespus de rau...doar ce am discutat pe tema bb. tau zilele trecute sper sase intample din nou cat de curand

Fetele din USA se numeste Zymafluor medicamentul respectiv si se poate incepe terapia din luna a 6-a de sarcina, intr-adevar este f. bun pt. dantura bb; dintisorii bb-ului sunt deja in alveole asa ca nu peste mult timp se poate lua Zymafluor.
Fetelor...daca pana acum ne-am (m-am) suparat ca nune raspundem una alteia la diverse intrebari.......acum ce facem? hai s-o lasam mai moale caci vrem sa fim unite nu?

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna fetelor

azi voi fi la sibiu asa ca nu pot sa intru

pe mine nu ma deranjeaza discutiile schimbului de noapte - fetele din us si canada- daca nu inteleg despre ce e vb trec peste - de ex insurance, care la noi nu conteaza.

ca sa nu mai aveti impresia ca nu vi se raspunde - pusyketa- va rog iarasi sa scriem intrebarile cu o culoare ca sa iasa in evidenta. de multe ori cand ai de citit 10 pagini mai treci peste un rand...

nu vreau sa ne comparam cu alte odisee - nici sa devenim una in care doar apar emoticoane si ne dam pupici si floricele. mie chiar mi se pare ca discutam chestii importante. normal ca uneori nu avem nimic nou despre sarcina si mai discutam si pe langa- da pe mine asta nu ma deranjeaza ca asa ajungem sa ne cunoastem mai bine. si e normal sa discutam si de hainute de gravide si de lucruri pt bebei - doar nu mergem la eco zilnic ca sa avem noutati despre aia mici non stop. si uneori asta inseamna ca nu avem nici probleme- ceea ce ne dorim, nu?

MIMOSA - nu am cuvinte, sper ca vei reusi sa treci si peste asta cu ajutorul celor dragi tie.

14+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza.
Mimosa,n-am cuvinte,sa te ajute Dzeu sa treci peste si sa-ti dea cat mai curand un bebe sanatos si frumos.

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ariya

voiam sa va intreb ceva...voi faceti dragoste cu sotii vostri?eu ,la primele doua sarcini,n-am avut voie pana in luna a patra,dar am avut amenintari de avort...acum sunt bine,iau tratamentul si nu am nimic ,dar nu stiu daca e cazul...mi-e si cam rusine sa-l intreb pe dr...
si....NU VA MAI CERTATI!...

10,7,9

Asta doar dr iti poate spune.
Eu n-am avut vreo amenintare la sarcina asta,dar am facut tratament la greu..si inca fac,totusi avand in vedere istoricul, medicul mi-a zis fara sex in primul trim.(noi am facut dragoste prima data dupa ce-am aflat de sarcina, prin sapt 11 sau 12...dar am fost stresati amandoi..)Tratamentul meu este pt sustinere,nu pt ca am avut amenintare de avort ,dezlipire de placenta sau mai stiu eu..In cazul asta chiar nu as fi facut,oricat de "hormonala" as fi fost.
Intreaba dr totusi.Eu din ce-am citit e ok sa faci dragoste,doar ca trebuie sa fiti un pic mai atenti si sa fie mai "slow" sau nush cum sa ma exprim..intelegi tu.Si la cel mai mic semn de disconfort sau durere sa va opriti.

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor

Mimosa-as vrea sa stiu ce sa iti spun,insa nu imi vine cuvintele.Doare oricat de mica sau de mare este sarcina,DOARE foarte tare pentru ca puiutul mic est parte din viata noastra.imi pare atat de rau!!!Cateodata sa stii ca nu exista o cauza pentru ceea ce s.a intamplat,cateodata oricat am cauta nu gasim raspunsuri oricat ne-am dori.multi inteleg aceast durere,multi nu o inteleg...eu sunt din prima categorie pentru ca din pacate cunosc aceasta durere...Imi doresc sa nu mai cunoasca nimeni asa ceva insa din pacate se intampla foarte des in ultimul timp.Nu pot sa iti spun"toate un scop" caci pierderea unui sufletel nu poate avea nici un scop in nici un caz.Plangi cat simti nevoia...iti doresc din suflet multa putere!

14+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burtici,

Mimosa sincer sunt alaturi de tine, si am sa ma rog la dumnezeu sa-ti dea cat mai repede un bb.

Fetele si eu m-am uitat dupa patut si carucior si hainute de bb, nu v-am spus ca am crezut ca am luat-o eu razna... si la noi spatiul este destul de mic dar o sa facem modificari pentru bb.
Am fost plecati undeva pe langa Campina intr-o zona cu aer curat, daca va spun ca nu am avut deloc greata, am putut manca aproape orice si ieri am dormit , pana la 11.30 eu care la 7.00 sunt in picioare. Cand am coborat imi era rusine de ce zic prietenii cu care am fost, mai ales ca tipa facuse snitele si chiftele si multe altele .... de se trezise la 7.30.
Dar am fost iertata ca stie de bb, asa ca ... trai neneaca..

8+ Doame ajuta-ne sa creasca bb mare si sanatos. Amin

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Eu dupa cum am spus sunt cam ocupata luna aceasta ca avem niste planuri(sper sa ne iasa),apoi in august mergem si noi in concediu pe aici impreuna cu ai mei,de aceea nu prea pot scrie.Dar revin eu pe la mijlocul lui septembrie si atunci sa vedeti voi ce stres fac aiciEu ma simt biniosr,NU AM SCAPAT insa de GRETURI, si mai nou nu prea pot dormi.L-am simtit pe bebe iar de cateva ori,odata eram la cumparaturi,atat de fericita sunt cand il simt...sotul repede si el vrea si el vrea,i-am spus sa mai ib rabadare doua saptamani ca il va simti apoi si l zilnic. In rest foame cat cuprinde.luni merg la eco,am sa intru atunci sa va spun cum a fost.am fost si mi-am luat haine de gravidutza si ne-am uitat si noi la lucrusoare pentru bebe dar cumparam numai in decembrie si camera lui bebe si tot ce mai trebuie.
Va rog mult sa nu va certati,discutii contradictorii sunt normal sa apara si apar peste tot.eu una nu m-am incadrat nici in dicutiile cu doctorii din Romania nici cu cei din America dar totusi nu m-a deranjat nimik,ce nu ma intereseaza nu citesc si gata.Sunt fete care chiar au nevoie de informatii pe care poate numai aici le gasesc.Nu are rost nici o cearta,trebuie sa ne bucuram de sarcina caci suntem norocoase ca avem o minune mica in burtika,fara certuri si altele.cand intru sa nu va mai vad suparate pe nici una!si va rog fara separari caci atunci e aiurea de tot!
Aveti grija de voi si bebicii din burtika!!Va pup!

15+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am avut o saptamana de concediu (am fost la munte), si nu am reusit sa citesc inca tot din urma.
Am fost foarte speriati si stresati zilele astea, pentru ca, probabil de la ceva mancare de la restaurant am facut diareee, temperatura si varsaturi 2 zile (eu care nu am avut deloc greturi si varsaturi pana acum in sarcina).
Ajunsi acasa, am sunat ginecologul care imi spune sa iau smecta (ceva praf contra diareei) si Gentamicina!!!! Pana a ajuns sotul acasa cu medicamentele, eu am googalit de nebuna: peste tot scria ca toate antibioticele terminate in "-ina" sunt interzise in sarcina. Nu am mai luat nimic, am baut numai ceaiuri, si slava Domnului, acum sunt bine.
Insa, suntem cam dezamagiti de doctorul nostru...pe care pana acum l-am cam adorat....cum a putut sa imi recomande asa ceva? Inteleg ca vocea mea era foarte disperata la telefon, si s-o fi speriat omu'...dar de aici si pana la a-mi recomanda un medicament care sa dauneze grav sanatatii lui bb...este cale lunga...

Ma indoesc acum si de celelalte lucruri pe care mi le-a spus. De exemplu, i-am spus ca la inceputul lui August mai avem 10 zile de concediu, si vrem sa mergem la mare. Raspunsul: "no problem", numai sa nu stau intre 11-16 la soare (nu stateam eu nici inainte intre orele astea, ca am pielea ff alba).
Insa, acum cand am fost la munte, impreuna cu noi era si un medic de la urgenta (in vacanta, in acelasi hotel). Intr-o zi stateam la soare pe o banca (sa ma incalzesc), pentru ca in camera era relativ rece. Cand m-a vazut, m-a chemat pe banca lor (la umbra), motivand ca nu e bine sa stau mult la soare (si eram cu pantaloni scurti si tricou, nu cu burta goala!). Pai, in cazul asta, daca asa imbracata mi-a zis ca nu e bine sa ma expun la soare (si stateam numai de vreo 10 minute acolo), cum mi-a dat unda verde ginecologul sa merg la mare, sa stau 10 zile cu burta in sus la soare? (fie si numai dimineata si dupa-masa....).
Nu mai inteleg nimic! Daca s-a mai discutat in ceva capitol despre mersul la mare, statul la soare si efectele lui asupra bebeului, va rog sa imi spuneti, ca nu am acum timp sa citesc chiar tot din urma.
Multumesc mult pentru ajutor!

9+

Mergi la inceput

smaranditza s-a discutat si rasdiscutat despre mare si statul la soare.Unii dr spun ca e ok,altii ca nu prea.Fiecare cu parerea lui.Insa cred ca toti sunt de acord ca intre orele 11 si 4 sau 5 dupa-amiaza nu e ok sa stai la plaja.Insa marea face bine,chiar citeam acum cateva zile ca e f bine sa te plimbi cu picioarele prin apa marii,face bine la circulatie..
Acum,ref la dr acela care te-a chemat la umbra..pai soarele n-ai cum sa-l eviti..mie imi ia 10min pana ajung in statia de tramvai si mai stau si sa astept..ce-ar trebui acum sa nu mai iesim din casa ca e soare?Nu e ok nici sa dai in exagerari din astea..parerea mea.
Dintre fetele de aici au fost destule la mare si n-au avut probleme,trebuie doar sa respecti niste reguli simple:crema de protectie solara,plaja dim si dupa-amiaza dupa 4-5..si daca sunt valuri puternice sa eviti sa intri in apa ca sa nu te lovesti la burtica...Insa cum spuneam,parerile sunt impartite.

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
DarkBendis, Miereamara, io zic ca tocmai asta e marea inventie la scutecele de unica folosinta: ca nu trebuie sa le mai speli. Ma rog, nu ma bagati in seama, vorbeste lenea din mine.
Mare lucru ca primiti patuturi si carucioare, ca-s al naibii de scumpe. Eu am cumparat tot la Tudor, ca era primul copil din familie, n-avem de unde sa primesc. Ulterior am dat caruciorul cumnatei, apoi surorii mele. Si acum sora mea imi zice ca arata rau, ca se vede ca-i uzat. Da' sa dea naiba daca cumpar altul nou. L-am luat atunci in ideea ca il voi folosi la ambii copii. Daca voi avea de unde sa primesc, bine, daca nu - aia e, il folosesc pe ala prost.
Cris, 3 in 1 inseamna: carut cu landou detasabil, sport (cand scoti landoul) si cu car seat.
Michelle, sa dea Doamne Doamne, sa va iasa planurile! Azi dimineata, in timp ce ma abtineam cu greu sa nu vomit de la mirosuri, ma gandeam la tine. Speram sa vii cu vesti bune, cum ca de pe la 15-16 saptamani nu mai sunt greturi. Ufff, eu nu mai suport!
Smarandita, chiar m-am gandit la tine in week-end. Ma intrebam pe unde esti, ma mira tacerea ta, mai ales ca erai asa entuziasta la inceput. Bine ca ti-a trecut indigestia. De gentamicina nu stiu ce sa zic. Cat priveste soarele, mie dr. meu mi-a zis ca pot merge la mare si pot face baie, dar sa nu stau la soare, sa stau sub umbrela. N-am stat chiar tot timpul sub umbrela, si mi-a mai vazut soarele si burta, dar am fost ok.
IrinaC, ce-i cu tine? Tare mi-ar placea o veste cat de mica de la tine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput