Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
edinutza spune:
Mimosa din tot sufletul imi pare rau pt ce s-a intamplat!!stiu ca cuvintele sunt prea putine pt o durere ca asta,dar sper din tot sufetul ca Dumnezeu sa te intareasca si sa iti mangaie inima!!!oricum nimic nu este la voia intamplarii!!!te pup si ai grija de tine sa te recuperezi sa te faci bine!!!
In rest va salut pe toate si sa aveti grija de voi!!
8+
edi
miereamara spune:
Cris30, nu am primit PM-ul de la tine! Vad ca nu il ai activat.
DarkBendis, la cumparaturi din astea mai importante nu m-am bagat. Patutul o sa-l primim si noi de la cineva (de fapt sunt doua, unul de lemn si unul pt travel). Carucior, tot la sistemul acela 3in1 ne-am gandit, pt ca o sa calatorim mult cu avionul si cu masina, aici nu poti scoate copilul din maternitate dc nu dovedesti ca ai scaun de masina special pt el.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
DarkBendis spune:
Miereamara, asa e si aici, nu poti scoate copilul din maternitate fara sa ai scaun de masina (de fapt o incurci rau in orice circumstanta daca te prinde cu copilul in masina fara scaun/seat booster). Si noi planuim sa calatorim mult cu bebe, de fapt nu prea avem alta alternativa, familia mea fiind in Romania, iar a sotului in Anglia/Italia/Franta iar noi in general fiind plimbareti de felul nostru...Dintre lucrurile "mari" nu vom primi decat caruciorul (bine si asa!)... deci patutul, masuta de schimbat, dulapioare etc va trebui sa luam noi. Traiasca Ikea!
Da' despre washable nappies (scutece care nu sunt de unica utilizare) cam ce "spune lumea"? Eu m-am apucat sa caut si alte discutii pe forum... dar inca nu am gasit mare lucru. M-ar interesa atat parerile pro, cat si contra, eu sunt acum in stadiul de "adunat informatii"
Dark Bendis
14+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Pe forumurile autohtone pe care mai intru si eu, f rar :)) scutecele refolosibile sunt vazute destul de bine. Exista si un recipient special pt dezinfectarea lor cu o solutie anume, dar nu stiu prea multe amanunte. Am inteles ca sunt la mare trecere printre vedetele de la Hollywood:))
In ceea ce priveste restul mobilierului pt bebe, suntem nehotarati. Stam intr-un apartament cu doua dormitoare si doua bai, dar...intr-unul din dormitoare este amenajat biroul. Ne-am gandit sa facem camera copilului acolo, dar avand in vedere ca o sa traversam toata america cand ne vom muta la anul (cand o sa aiba bebe 6 luni), si va tb oricum sa scapam de ceva mobila, parca nu-mi vine sa investesc in ceva ce va trebui refacut. Plus ca mai este si problema matzei, care a invatat sa deschida toate usile si mi-ar fi teama sa las copilul singur in capatul celalalt al casei. Plus ca avem tot felul de chestii in camera cu biroul, gen aparate de forta, si tot ce am putut noi inghesui prin dulapuri, ar trebui sa le gasesc un alt loc.
Asa, m-am gandit sa divid dormitorul nostru in doua parti printr-un paravan din acela pliabil de bambus si sa organizez coltul bb-ului. Stiu ca nu este varianta ideala, dar asta este.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
DarkBendis spune:
Daaaa... si noi ne gandim cum o fi cu madamele pisici, noi avem 3...nu sunt ele prea "cataratoare" sau "bagacioase" dar e clar ca nu sunt obisnuite sa nu aiba acces in toata casa cand vor ele (dar las' ca se obisnuiesc ca nu au de ales) cel putin nu in primele luni.
14+
cris30 spune:
M-am plimbat si eu intr-o zi prin magazine ca sa-mi fac o idee cam ce trebuie sa cumparam pentru bebe.Eu multa mobila nu o sa am, patulul il primesc de la cineva si e bine ca il poate folosi pana la varsta de 3 ani poate si mai mult.Pentru hainute am un dulapior cu sertare de la IKEa foarte practic, acum e plin cu lucrurile noastre dar cand vine bebe il eliberez.Am sa primesc tot asa un set carut si car seat, vorbeati de ceva 3 in 1, nu stiu care e a treia componenta.Si in rest mai trebuie luat hainute si toate accesoriile celelalte.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri
cris30 spune:
Vorbeam cu o prietena ieri si imi zicea ca in timpul sarcinii doctorul ia recomandat sa bea apa cu fluor ca face foarte bine la mugurii dentari (viitorii dintisori) ai bebelui.Eu chiar vreau sa incerc.
miereamara spune:
Cris, a treia componenta se numeste carrycot si e un fel de bassinet pt calatorii. Se merita dc ai de gand sa calatoresti mult cu copilul.
Eu stiam ca apa care curge la robinete in toata america este tratata cu fluor. Nu ai observat americanii ce dantura impecabila au:))? Eu insa nu pot bea apa de la robinet, e foarte calda.
Martin Luther King Jr.
My baby
DarkBendis spune:
Cris, atata mobila o sa avem si noi, patutul plus dulapiorul cu sertare de la Ikea, are deasupra si o planseta de infasat care dupa ce mai creste bebe poate fi scoasa...nici nu cred ca mai trebuie altceva, cel putin pentru inceput. Sau oare mai trebuie?
14+
cris30 spune:
Am inteles ca putem gasi apa cu fluor la super-market, nu stiu cum se numeste stiu doar ca e la bidoane.Ma duc maine sa vad ce gasesc.
Voi masuta speciala de schimbat bebele va luati??