Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Leditia, multumesc mult pentru raspuns. Mi-ai putea spune, asa, cu aproximatie, in ce capitole s-a discutat despre mare? Ca sa stiu sa intru direct acolo sa citesc.

Andreea, multumesc pentru gandurile bune. Da, am fost in concediu, iar inainte de a pleca am avut o perioada ff aglomerata la serviciu, acasa ni s-a ars calculatorul, si asa nu am mai reusit sa intru. Incerc sa recuperez acum
la burtici.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
citat din mesajul lui smaranditza

Leditia, multumesc mult pentru raspuns. Mi-ai putea spune, asa, cu aproximatie, in ce capitole s-a discutat despre mare? Ca sa stiu sa intru direct acolo sa citesc.

Andreea, multumesc pentru gandurile bune. Da, am fost in concediu, iar inainte de a pleca am avut o perioada ff aglomerata la serviciu, acasa ni s-a ars calculatorul, si asa nu am mai reusit sa intru. Incerc sa recuperez acum
la burtici.

9+

Sincer nu stiu in ce capitole s-a discutat.Dar sunt convinsa ca o sa-ti mai raspunda fete la intrebarea ta.
Eu stau la mare de ex..inca n-am fost pe plaja decat seara sa ma plimb,asta si pt ca la inceput am avut CM cu indicatie de stat la pat si no-spa la greu,iar de cand am revenit la job nu am timp ca am un program aiurea care-mi mananca aproape toata ziua si lucrez in fiecare weekend.Dar sper sa mai ajung macar seara sa ma plimb cu picioarele prin apa.Ador asta :)

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

smaranditza-eu zic sa lasi googalitul si sa ai incredere in medicul tau!nu cred ca esti singura careia i-a recomandat medicamentul,o greseala atat de mare sa iti fii recomandat ceva interzis nu cred ca ar fii facut.Sa stii ca unele antibotice se pot lua in sarcina LA RECOMANDAREA MEDCIULUI,in caz de infectie sau sa nu creasca febra,eu cred ca medicul stie mai bine ca orice googalit.Tu numai te stresezi citind atata pe ner unde sunt scrise lucruri generale si nu testte sau dovedite.Cu marea si mie MI:A INTERZIS!!Deci nu esti singura.eu nu am mai intrebat_o de ce,mi.a spus sa evit soarele si intratul in apa,daca mi-.a spus asa asa fac,nici o secunda nu ma gandesc sa fac altfel decat imi spune medicul,ORICE s.ar scrie pe net sau oriunde.Doctorita stie ce e bine si ce nu nu este bine.

15+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!

Pana acum m-am chinuit sa termin de citit ce-ati scris in we!

Alina- . Multumesc pt incurajari!
Ariya- eu am avut la un mom dat o mica (f mica) sangerare si doctorita mi-a spus ca am interzis la relatii... :))) ca pot provoca contractii!! Cel mai bine este totusi sa-ti suni medicul!

Mimosa- nu pot sa-ti spun cat de rau imi pare!!! N-am cuvinte....
Curaj!!!

Cat despre discutiile de pe aici... Pleaca omu 2 zile si ce gaseste??? :)) Sa inteleg ca nu e voie sa va mai las singurele pe aici??? :)) In primul rand: sunt ferm convinsa ca Alina n-a avut nici o intentie sa fie rea sau neintelegatoare! Ne cunostem de acum de un pic de vreme si cred ca stim cate ceva unele despre altele! Miereamara, e foarte bine ca spui ce ai pe suflet exact asa cum e, verde-n fata! Numai asa putem sa ne-ntelegem! nimeni nu ne tine cu forta aici, suntem aici pt ca ne simtim bine unele cu altele, iar daca n-am spune ce ne deranjeaza s-ar strica tot!!! Mie-mi sunteti foarte dragi toate!!! Chiar daca sunt momente in care nu stiu exact despre ce se discuta in "schimbul de noapte" , in nici un caz n-as renunta la voi!!! Imi dau seama cam cat de greu va este atat de departe. Noi aici avem surori, mame, bunici si prieteni de cand lumea care ne sunt aproape... Vreau sa cred ca as putea sa ajut cu ceva, daca nu cu un sfat, macar cu un gand bun! Conteaza enorm!!!(din experienta va spun). Am fost plecata doar 4 luni si aveam nopti in care adormeam tarziu plangand de dor de casa!! Si daca tot discutam subiectul asta: cred ca avem o trasatura foarte importanta in comun noi toate: ne-am nascut si am crescut aici, cu aceleasi valori, principii si dorinte. Sincer, imi doresc sa va vad intr-o buna zi pe toate! Poate dupa ce vin strumfii!!! :))) Pana la urma ei cresc, intr-un fel sau altul, impreuna!!!!
Na, ca m-am intins cat o zi de post. Pe scurt imi doresc ca lucrurile sa fie in continuare asa cum sunt, sa fim cu toatele aici impreuna! Pe mine una m-ati ajutat foarte mult si ma simt foarte aproape de voi!!! Si NU CRED CA CINEVA A SPUS CEVA CU RAUTATE - NICI UNA DIN PARTI!!!

14+ cu Matei Teodor

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut la burtici
Mimosa, regret nespus si sunt asa sufleteste alaturi de tine. Curaj, capul sus si mergem mai departe.
Am si eu o intrebare: am terminat vitaminele prescrise si nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare, adica doctorul ma sfatuit sa mai fac o pauza poate poate o sa ma simt mai bine (reamintesc ca imi e rau toata ziua da rau rau), pe de alta parte eu ma gandesc ca abia acu creste copilul si daca tot nu prea reusesc sa ma alimentez macar sa iau vitamine.....
Deci am o dilema: sa iau sau sa nu iau?
Voi luati intreaga sarcina?

Mergi la inceput

si apropo deja am 2 zile de cand nu mai iau si ma simt parca mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si eu m-am uitat prin magazine dupa diverse lucruri pentru bebe. Avand in vedere ca noi stam in chirie intr-un apartament cu doua camere, din care una este dormitor si una camera de zi + birou, cred ca pentru bebe o sa cumpar cos din rachita impletita, ceva cam ca si aici: http://www.bebelusul.ro/detaliu/100001.htm. Mi se pare ca ocupa mai putin spatiu decat patutul, si n-am cum sa pun bebicul in camera cu PC-ul, ca nu e bine. Carucioare am vazut destule, ne hotaraseram la unul de culoare verde cu portocaliu. ca se potriveste oricum, era la Carrefour si costa 4 milioane. Pe urma am mai vazut la Selgros un scaunel cu supprt de metal, cum au scaunele pliante, bun de la 0 la 12 luni, fiindca e reglabil. Are jucarii acolo, poti pune bebele, are si ham, sa nu cada puiutul. Iubi s-a uitat la scutece si facea calcule cate consuma bebe pe saptamana.

In rest, azi dimineata am zis ca ma duc la analize, dar pas, nici macar nu stiu unde este strada pe care se gaseste laboratorul, trebuie s-o caut, si am dureri de burta mai mereu, si azi-noapte, si ieri-noapte numai m-am foit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

veronica, eu, pana acum, nu am luat decat acid folic si am aproape 17 saptamani. Doctorita cu care am vorbit a zis ca pot incepe sa iau de acum Elevit, ca nu e tarziu, si sa merg cu el toata sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Veronica - mi-e mi s-a dat sa iau Acid Folic si atat in primul trimestru. Cred ca macar atat ar trebui sa iei si tu!

14+ cu Matei Teodor

galmita mea

Mergi la inceput

Selene, multumesc pt raspuns.
Poate ar fi bine sa mai astept vreo 2 - 3 zile sa vad daca o sa ma simt mai bine.
Eu inca nu m-am uitat dupa lucruri pentru bebe mi se pare cam devreme pentru mine si apoi mai sunt si un pic superstitioasa.
+10

Mergi la inceput