Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
citat din mesajul lui miereamara

Wow, pai asta da insurance! Eu trebuie sa platesc 10%.
Cat va costa insurance-ul pe luna? Daca nu vrei nu-mi raspunde, dar vreau sa fac comparatie cu insurance-ul lui Luc, pe care o sa ma bag si eu dupa nastere.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Sotul meu are job de union si plateste pe luna o suma de 60$ la union.Nu stiu exact cat inseamna asigurarea de sanatate, stiu doar ca restul il plateste compania.In general joburile de union au asigurari si beneficii foarte bune.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, asa am auzit si eu. M-am uitat pe site la ei, dar tb sa fii NY resident ca sa te califici.
Luc plateste foarte putin cred ca 20/luna si restul este acoperit de companie, dardc vrea sa adauge si familia tb sa plateasca din buzunar cam 350 de dolari/luna.

La mine ti-am mai spus, nu platesc nimic, universitatea plateste cam 550/semestru, dar asigurarea nu este cine stie ce.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Da compania asta de asigurare este in N.Y si New-Jersey.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor din USA...foarte interesante discutiile voastre...insa pe noi ne depasesc pt ca nu avem nimic de-a face cu lucrurile de care va loviti voi acolo...Nu ati vrea sa vorbim si despre lucruri care ne intereseaza pe toate?
Mireamara, Cris, Daiopri, Crisspoliss sunteti toate niste dragute...si inteleg ca pentru voi chestiile astea sunt importante...dar as vrea sa discutam si noi cu voi pe teme la care ne pricepem...nu stiu daca mai sunt si alte fete care gandesc ca mine sau nu..
Fara suparare, nu vreau sa deranjez pe nimeni.

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor din USA...foarte interesante discutiile voastre...insa pe noi ne depasesc pt ca nu avem nimic de-a face cu lucrurile de care va loviti voi acolo...Nu ati vrea sa vorbim si despre lucruri care ne intereseaza pe toate?
Mireamara, Cris, Daiopri, Crisspoliss sunteti toate niste dragute...si inteleg ca pentru voi chestiile astea sunt importante...dar as vrea sa discutam si noi cu voi pe teme la care ne pricepem...nu stiu daca mai sunt si alte fete care gandesc ca mine sau nu..

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina_1976 cred ca esti un pic nedreapta! A fi trebuit sa denumesti subiectul Mamici norocoase din Romania si sa ceri exclusivitate.
S-au scris zeci de pagini scrise fara nici o informatie concreta pt noi toate, dar zau...daca m-a deranjat si daca m-a batut vreodata gandul sa fac observatii pe aici, citesc ceea ce ma intereseaza.

Fara suparare, dar postul tau mi se pare o jignire pt fetele care nu locuiesc in Romania. Singura chestie care s-a discutat si "nu va priveste" ca sa spun asa, a fost cea despre insurance, in rest s-a discutat despre teste, mancaruri, calatorii...
Care anume ar fi temele ce ar putea fi discutate in comun dupa parerea ta? Ceva de genul de cate ori am vomitat azi si ce somn mi-a fost ieri?

Eu una dupa postul tau chiar nu ma mai simt binevenita pe acest topic! Poate nu asta a fost intentia ta, dar acesta este mesajul pe care l-ai transmis.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Ok, vreau sa spun ca este pentru prima data cand ne-am intins si noi fetele din America putin mai mult si am discutat despre insurance si alte chestii care pentru noi sunt importante si care sunt legate de sarcina.Imi pare rau ca pentru fetele din Romania nu e interesant si important, dar nici pe mine nu ma intereseaza cum se naste la maternitatea Polizu, cum e doctorul Tutunaru sau cat costa o eco in Romania sau alte chestii. Unele dintr-e noi suntem singure aici, fara familie si fara ajutor si nu prea avem cu cine ne consulta mai ales ca suntem intr-un moment important al vietii noastre si avem nevoie de cate o parere sau de un sfat, nimic mai mult.
Poate ar trebui sa deschidem o odisee separata pentru mamicile din America daca aici nu mai avem loc.
Si imi pare rau ca suntem la inceput in sarcina si mai avem atata drum dar dupa cum vad eu in stilul asta cu atatea suparari si observatii nu apucam sa stam pe forum pana sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Ufffff......hai,nu va mai suparati si nu va mai certati,zau ca nu merita.

Fetele din america,incercati sa intelegi,toate suntem gravidute,toate avem toane,si eu m-am simtit uneori nebagata in seama pe aici,si simteam ca nu fac fata "vorbariei",dar zau daca m-am suparat.Poate Alina a fost intr-un moment mai prost,nu trebuie sa va suparati,ca e pacat.
Chiar zic eu,ar fi o idee buna sa deschideti un subiect separat despre asigurarile din merica,poate mai sunt altii pe forum care nu intra la gravidute,dar care va pot da un sfat bun sau o parere.Asta fara nici o legatura cu remarca Alinei.

Iar tu Alina,nu trebuie sa te superi,ca n-au umplut pagini intregi,le-a furat discutia si si-a dat fiecare cu parerea,asa cum ne intereseaza pe noi de medicii si asigurarile de aici,asa le intereseaza si pe ele de cele de acolo,dar nu trebuie sa fie un motiv de suparare.

Hai,faceti pace,ca suparati bebeii,nu merita sa ne certam.....
Eu va pup pe toate si sper sa nu-mi luati in nume de rau interventia.

12+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Eu nu am avut intentia sa supar pe nimeni, mai mult sa ijgnesc pe cineva! Daca asa s-a considerat imi pare rau...
Nu sunt o agresiva de genul meu si nu asta a fost intentia...Mireamara, cred ca esti prea agresiva in limbaj, eu nu am avut intentii rele, ci doar sa va spun ca ati intrat pe un fagas foarte detaliat despre niste chestii pe care noi celelalte nu le intelegem si nu ne sunt de folos, atata tot....daca tu ai considerat prin asta o ofensa imi pare extrem de rau.
Mai departe...treaba voastra, vorbiti despre ce vreti voi...
Eu nu ma mai bag.

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Alina1976

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Zau daca inteleg! Ce-i cu rautatea asta? Discuta si ele despre ce e important pentru ele in situatia de fata. Nu trebuie sa se discute numai despre ce te intereseaza pe tine. Nu te intereseaza sari peste posturile lor. Si gata!

Prevad ca o sa se destrame repde odiseea asta.
Si cand ma uit la fetele de iulie-august 2008 cat de unite si minunate sunt... Noi n-o sa fim niciodata asa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

voiam sa va intreb ceva...voi faceti dragoste cu sotii vostri?eu ,la primele doua sarcini,n-am avut voie pana in luna a patra,dar am avut amenintari de avort...acum sunt bine,iau tratamentul si nu am nimic ,dar nu stiu daca e cazul...mi-e si cam rusine sa-l intreb pe dr...
si....NU VA MAI CERTATI!...

10,7,9

Mergi la inceput