Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Claudi@ v-am vazut si eu pozele...sunteti niste frumosi toti trei. Ce sa mai zic de teroristul ala mic! Dupa ce am vazut pozele tale, parca mi s-a facut dor de nunta mea si am inceput sa ma uit prin poze.
Cum te simti la a doua sarcina? Oricum, cred ca nici nu ti-ai revenit dupa prima sarcima ca BB2 s-a si grabit sa vina, nu? Bravo....oricum va fi un BB la fel de simpatic ca primul terorist!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimosa spune:

Tuchi nu pun pentru ca la mine e incurcatura. Una zic eu si alta zice dr. Ea zicea joia trecuta ( pe 3) ca am 7 saptamani si 3 zile (dupa masuratoare) si ultimul CM pe 11 mai. Imposibil. Eu zic ca sunt in saptamana 11. Asa ca nu stiu ce sa pun. Asta e motivul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Mimosa draga mea, daca este sa te iei dupa calendar si dupa UM, esti fix in 9 sapt. maine, dar acum depinde si la cate zile-ti venea menstra si la cate zile ai ovulat...asa ca s-ar putea sa ai undeva intre ce zice dr. si cele 9 sapt. calendaristice.

Sper ca nu te superi ca mi-am dat si eu cu parerea

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

tuchi nu ma supar, dar eu n-am avut ciclul in luna mai ci undeva in a doua saptamana a lunii a aprilie. Eu asta am incercat sa spun. Ca sa nu mai spun ca stiu ziua exacta cand a fost conceput. Deci oricum nu-i ca ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
citat din mesajul lui cris30

Eu am Empire care e o asigurare destul de buna, pana acum n-am platit absolut nimic.

Cris, nu te baza pe asta. Trebuie sa stii exact cat la suta din costuri este acoperit de insurance. De ce iti spun asta? Nici eu nu am platit nimic la doctor. Dar doctorul trimite factura la insurance, ei hotarasc cat ramburseaza si restul neacoperit este trimis pe factura acasa la tine. Dureaza si luni pana iti vine bill-ul acasa. Am primit o data o factura dupa 6 luni! Eu intru on-line pe contul de insurance si imi urmaresc facturile, e bine sa faci asta pt ca se produc si incurcaturi. De exemplu factura pe care am primit-o dupa sase luni fusese trimisa in prealabil la vechea mea adresa...si erau cat p'aci sa ma raporteze la credit report ca rau platnic.

De obicei cand iti faci insurance ti se da o brosurica unde ti se explica beneficiile si cat tb sa platesti, eu una nu am a mai auzit de insurance particular care sa acopera 100% cheltuielile si sa nu aiba nici un deductible...

Voi ati mai beneficiat de insurance-ul asta pana acum, ati mai fost la doctor cu ea?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

quote:
citat din mesajul lui mimosa

Tuchi nu pun pentru ca la mine e incurcatura. Una zic eu si alta zice dr. Ea zicea joia trecuta ( pe 3) ca am 7 saptamani si 3 zile (dupa masuratoare) si ultimul CM pe 11 mai. Imposibil. Eu zic ca sunt in saptamana 11. Asa ca nu stiu ce sa pun. Asta e motivul.

Iubita, aici spui ca ai avut CM pe 11 Mai ce sa inteleg?

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irynuka am cont online la ei si intru aproape in fiecare zi, pana acum totul e platit.Inca nu stiu de DD ca nu a aparut nimic.Am citit din nou carticelele de la ei si scrie clar ca prenatal acopera 100% daca esti la un doctor in network si 70% daca doctorul nu e in network.Acuma intr-adevar pot avea si surprize trebuie sa fiu atenta la toate detaliile.Pana acuma nu am facut decat analizele si testele necesare, nimic extra.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Suntem cu asigurarea asta de 2 ani si in timpul asta am facut tot felul de analize si controale si n-am platit nimic.Odata am primit bill acasa de vreo 600$ si uitandu-ne mai bine am vazut ca cea care a facut bill-ul a gresit numarul card-ului si de aici incurcatura, dar am dat telefon si s-a rezolvat.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Wow, pai asta da insurance! Eu trebuie sa platesc 10%.
Cat va costa insurance-ul pe luna? Daca nu vrei nu-mi raspunde, dar vreau sa fac comparatie cu insurance-ul lui Luc, pe care o sa ma bag si eu dupa nastere.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

tuchi, nu eu, dr a zis. Dupa ce a masurat la ecograf, a zis varsta bb si apoi a folosit cerculetul ala de carton si a mai zis ca ultimul CM a fost pe 11 mai. Asta in functie de marimea bb-ului.
Toata chestia asta s-a intamplat pentru ca eu n-am tinut minte data exacta a ultimului CM si anume cand in aprilie.
Stiu ca una dintre fetele de aici s-a mirat foarte tare ca n-am tinut minte, dar asta este.

Mergi la inceput