Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Cris, la noi este acoperit de asigurarea generala mai totul ce este de baza. De ex la sarcina trecuta nu am platit nimic, iar la spital am beneficiat de camera privata, dar nu m-a intrebat nimeni de asigurarea privata, ca sa beneficiez de asta. Nu stiu cum sa explic mai bine, canadienii au o carte de sanatate care le asigura ceva analize, daca ai trimitere. Cardul asta il platesti in fiecare luna, sau daca cei de unde lucrezi se ofera sa plateasca ei, e si mai bine. Apoi vin asigurarile oferite de angajatori si acestea au diferite nivele. Amniocenteza este acoperita de cardul de sanatate cum ar veni. In schimb screening test nu este si din cate i-am intrebat pe cei cu care avem de la sv zic ca nu.
Sper sa fi explicat cat de cat:) Din cate stiu voi nu o aveti pe aceea de baza ci doar daca va ofera angajatorii sau va faceti voi privata nu?
Wk placut si aveti grija de voi si bebici

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimosa spune:

Buna dimineata.
Bun venit noilor mamimici. Ne-am inmultit rau de tot, si mai zice lumea ca natalitatea e in scadere.
Raluca, desi cu foarte mare intarziere (sa-mi fie rusine), La Multi Ani.
Mama, am tras un somn....toata saptamana am simtit ca sunt in urma si ca atare ieri cand am ajuns acasa, m-am pus in pat si am dormit cu mici intreruperi pana la 1 jumatate, am mancat ceva si din nou la somn pana acu la sapte. Am visat numai doctori, controale ginecologice, ecografii si analize. In fine.
In schimb ma racaie faptul ca nu mai am nici un semn, parca nici nu as fi insarcinata. Nu ma mai dor sanii, nu na mai doare burta, nu am greturi, nu vomit, nu imi creste burtica (decat de la grasime si kilogramele in plus ). Mananc ca sparta si ma doare spatele. Dar spatele ma durea si inainte.
Partea cu visele cred ca mi se trage de la faptul ca am vazut pozele unei ecografii facute la mare arta, 3D cred, ale cumnata-mi. Au fost ieri la Bucuresti, la un medic de la Filantropia, cu care a nascut sefa fratelui meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Salut mamici,oberv ca suntem din ce in ce mai multe.....zic si eu,nu dau cu parul:n-ar fi fost mai bine sa fie o sectiune cu mamici de ianuarie si una cu mamici de februarie?
Chiar daca ne "vizitam" intre noi,"vecinele",cred ca ne-ar fi fost mai usor.....e doar o idee.

Ieri am intrat in sapt.14....repet,parca mi-e si rusine sa postez aici,caci nu am ce sa spun.Totul e bine,normal,nici o problema,nici un rau,nimic.Multumesc lui DD.

Sapt viitoare merg la control,sper sa reusesc sa fac tot ce trebuie,si mai ales sa aflu ce este.

Numai bine tuturor,revin!

10+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
citat din mesajul lui pusyketa

Salut mamici,oberv ca suntem din ce in ce mai multe.....zic si eu,nu dau cu parul:n-ar fi fost mai bine sa fie o sectiune cu mamici de ianuarie si una cu mamici de februarie?
Chiar daca ne "vizitam" intre noi,"vecinele",cred ca ne-ar fi fost mai usor.....e doar o idee.

Ieri am intrat in sapt.14....repet,parca mi-e si rusine sa postez aici,caci nu am ce sa spun.Totul e bine,normal,nici o problema,nici un rau,nimic.Multumesc lui DD.

Sapt viitoare merg la control,sper sa reusesc sa fac tot ce trebuie,si mai ales sa aflu ce este.

10+

VINE BEBE!

Sa-ti fie de bine.Dar ar fi bine sa schimbi semnatura.
In leg cu propunerea ta,nu se poate asa ceva pt ca asa au fost structurate subiectele de foarte mult timp.Stiu,uneori poate e frustrant ca simti ca parca nimeni nu te baga in seama,dar asta pt ca suntem multe,se scrie mult si e greu sa citesti din urma..si pana sa raspunzi si tu deja ai uitat,care ,ce si cum..Hai,ca ne descurcam noi si asa..mai multe.
De cami antonia mai stie cineva ceva?

POZE
Minunica mea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am si eu o nelamurire.La prima vizita la medicul ginecolog mi-a zis ca am DPN-ul pe 16 ian.Acum la eco a iesit 10-11 ian.Acum..de ce ma framanta asta?Ca sa stiu si eu..dupa ce data ma iau sa-mi calculez prenatalul?
Mersi frumos.

POZE
Minunica mea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna.
Bebe mumosu, e bebe meu care nu mai e bebe ca are 15 luni si e un terorizator.
Mersi Alina, noi am deschis cu vals.
Mie-mi merge cand mai bine cand mai rau, si cand mi-e foame mi se face asa o greata, of ca nu mai suport, vreau sa treaca odata.

7+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

quote:
citat din mesajul lui Leditia

quote:
citat din mesajul lui pusyketa

10+

VINE BEBE!

Sa-ti fie de bine.Dar ar fi bine sa schimbi semnatura.
In leg cu propunerea ta,nu se poate asa ceva pt ca asa au fost structurate subiectele de foarte mult timp.Stiu,uneori poate e frustrant ca simti ca parca nimeni nu te baga in seama,dar asta pt ca suntem multe,se scrie mult si e greu sa citesti din urma..si pana sa raspunzi si tu deja ai uitat,care ,ce si cum..Hai,ca ne descurcam noi si asa..mai multe.
De cami antonia mai stie cineva ceva?

POZE
Minunica mea
13+

Ooooooooops! Rectific! Am intrat in sapt.13....in timp ce scriam ma gandeam ca urmeaza a 14-a si ma pregateam sa citesc la odisee,si uite asa am scris 14....
Am schimbat si semnatura.

Multumesc,Leditia!

12+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata la ora aceasta...
Vad ce este mare liniste pe aici, a-ti plecat cu toatele?

Mimosa, in ce saptamana esti? asa de curiozitate...ca daca la semnatura nu este si nici UM nu mai este trecut pe prima pagina...de unde sa stim

Am sa revin mai tarziu caci acum nu este nimeni...

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Mamici!!!!Revenim si noi dupa o absenta de cateva zile.Niciodata nu am lipsit atat de mult.Dar am avut trebuta zilele astea, a fost mai racoare si am fost plecata numai la cumparaturi.Am cumparat o groaza de chestioare pt bebe si nu numai.Poate imi spuneti si mie pe scurt, despre ce s-a discutat in ultimul capitol.Va pupic & have a wonderful weekend

ps:Aseara am fost la concert la Arenele Romane.N-am stat prea mult pt ca imi bubuia burtica.Nu eram singura mamica nebuna de acolo pt ca am mai vazut o graviduta, care din pacate se bataia si fuma:|.Eu am stat cumintica si doar simteam bassul, dar am zis ca nu mai merg, ca fac infarct acolo

14+
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Fetelor, de unde pot procura perna pt. gravidute? este maaare si grasa, se pune intre picioare si are forma de semiluna...vreau si eu...

13+Doamneajuta

Mergi la inceput