Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
ariya spune:
inca o intrebare...mai merge cineva dintre voi la dr. Peltecu(Filantropia)?
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,Samantzuca 9+
andre_ea spune:
Ariya, cel mai bine e sa intrebi dr. Mai ales ca zici ca iei tratament. Ce atata rusine?
La intrebarea nr. 2 nu stiu sa-ti raspund. Eu merg la Municipal.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Alina1976 spune:
Draga Andre_ea, daca crezi ca a fost rautate, te inseli. Chiar am vrut sa vorbesc frumos si sa nu jignesc pe nimeni. Mi-am spus si eu un punct de vedere care daca nu este agreat e OK. Nu este neaparata nevoie sa fiti de acord cu mine.
Imi asum vina si imi pare rau ca am facut aceasta remarca. Se accepta scuzele?
Dar de aici si pana la spune ca nu o sa fim niciodata unite si ca o sa se destrame repede aceasta odisee....tinand cont ca pana acum nici nu a mai fost vreo problema iar aceasta sper sa o uitam repejor...e drum lung.
De ce esti asa de pesimista? Cred ca noi toate de aici ne-am simtit unite si am vorbit despre o groaza de lucruri. Cu ce sunt mai bune celelalte fete decat noi? Nu inteleg...
Alina15+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
mimosa spune:
Buna fetelor,
Nu vreau sa va stric dispozitia de week-end dar am pierdut sarcina. Aseara am ajuns la urgranta cu scurgeri de sange. Am stiut din primul moment ca nu este bine dar nu mi-am inchipuit asta: sarcina oprita in evolutie. De-aia saptamana trecuta marimea embrionului era mai mica decat varsta, dar avea activitate cardiaca. Imi vine s-o strang de gat pe dr ca n-a vazut nimic.
Dr. de garda mi-a spus clar ca sarcina e oprita dar pentru 1 la o mie sanse si sa fim cu constiinta impacata m-a internat si mi-a dat medicamente. Azi de dimineata aceeasi situatie, nici o schimbare, in continuare scurgeri. Asa ca la 12 am facut chiuretaj, pe care nu-l doresc nici dusmanilor mei. Fara anestezie locala doar cu o injectie. Am intrebat printre icnete si mi-a spus ca pe aia a facut-o ca sa nu fac stop cardiac pe masa. La motivele opririi sarcinii mi-a spus ca nu are de unde sa stie ca in medicina nu-i ca in matematica. Ii urasc pe toti.
Nu inteleg, mi-am facut toate analizele, inclusiv factorii de coagulare, toate au fost ok.
Oricum, pe dr. asta o s-o ocolesc de departe iar data viitoare ma bate gandul sa ma duc la un medic la Bucuresti.
Sper sa va dau in curand vesti bune, o sa va citesc in continuare.
miereamara spune:
Mimosa imi pare foarte rau pt pierderea ta! Iti doresc putere sa te refaci repede si sa treci peste trauma asta.
Daca vrei sa stii cauzele pierderii sarcinii, stiu ca se poate face o analiza a materialului embrionar, dar banuiesc ca e prea tarziu acum.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
miereamara spune:
Alina_1976 eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici nu vreau sa intind subiectul mai mult decat trebuie. Imi pare rau daca ti-am parut agresiva, dar sunt genul de om care spune verde in fata ceea ce gandeste.
M-a deranjat foarte tare, pt ca oricum majoritatea discutiilor noastre au loc noaptea cand voi nici macar nu sunteti pe forum, deci nu interferam cu ceea ce scrieti voi, dimineata pur si simplu puteti sa sariti paginile respective....
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
deliafairais spune:
mimosa, imi pare f f rau pt ce ti sa intamplat. si eu am patit exact asa acum 2 ani, am pierdut sarcina la 13 sapt, exact in ziua in care am mers la control si cik era totul bine. dupa chiuretaj, am mers la dr baiulescu, un medic f bun si cunoscut in zona bv, si el mia spus ca de cele mai multe ori, pierderile in primul sem se datoreaza unor malformatii de uter (eu nu aveam asa cea, si nici tu, daca ai facut atatea controale) sau a toxoplasmozei (microbi care sunt fatali pt bebei, si se iau de peste tot, de ex: produse lactate nepasteurizate, lapte nefiert!, praful de pamant (de pe cartofi), caini si pisici, fripturi grase sau in sange etc) intereseaza-te despre asta! si am inteles ca se fac si teste doar in bucuresti pt asta, pt stabilirea microbului. apoi primesti tratament... aaa...ce e interesant e ca si tatal poate fi purtator :( eu iti doresc multa sanatate, si odihna...stiu ca ai nevoi, si oricat ar fi de greu...nu te gandi mult la asta...ca risti o depresie puternica...
Alina1976 spune:
Mimosa, imi pare rau pentru pierderea lui BB ..Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa poti ramane din nou si sa nu mai treci vreodata prin asta. Acum important este sa te refaci fizic si psihic si apoi cu optimism inainte!
Mireamara imi pare rau...ai dreptate, daca nu o sa ma intereseze o sa sar peste subiectele respective si gata. Pace?
Alina15+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
ariya spune:
mimosa imi pare rau!!!!!!!!!!!fii tare!!!!!te pup!!!!!!!!!!
am pus si eu 2 intrebari mai devreme,dar,in afara de o mamica,nu mi-a mai raspuns nimeni...despre cearta aia discutati de o zi intreaga,cred ca ar fi mai util pt toate ,sa incercam sa ne ajutam cu raspunsuri la orice nedumerire....
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,Samantzuca 9+
miereamara spune:
Ariya, raspunsul la intrebarea ta nu ti-l poate da decat doctorul. El cunoaste cel mai bine situatia ta medicala, mai ales ca ai facut si tratament de sustinere. Intreaba-l la urmatoarea vizita.
Martin Luther King Jr.
My baby