Sezatoarea canadiana (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

pai iti trebuie info de pe un card de credit si o adresa de e-mail. nu este prea complicat.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AM vrut sa va spun ca am vazut aseara un MEGA SUPER SHOW cu GEORGE MICHAEL CARE LA CEI 50 de ANI nu s-a schimbat cu nimic(in afara celor cateva riduri de la gat)-scena aranjata f.original, cei care l-au secondat- 6negri(4femei si 2 barbatzi)-super talentatzi-sala a fost99%in picioare(demult nu am vazut asa atmosfera-sa se cante si sa se danseze)-iar GM a schimbat 4costume f.faine,a prestat toate hit-urile, l-au bisat de 3 ori si a incheiat cu Freedom-fredonat de toata audientza.Demult nu am mai fost la un asa concert de 2h45min atat de reusit-o astept acum cu interes pe Madonna sa vad dc il "bate".
Un weekend fain va doresc!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

chiar asteptam impresiile de la concert Denisa, cool!!azi e in montreal...merge cineva?

..io nu as compara Madonna cu GM ..ce naiba ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Sa stiti ca , cu paypal nu mi s-a parut mare lucru. E ca si cum ai cumpara de la un magazin si iti faci cont acolo, pe net vorbesc.
Bine, eu nu sunt pe langa in ceea ce priveste calculatoarele, dar mi se pare simplu. Acum sa ma lamuresc cum fac cuiva din Romania sa trimita fratele meu bani intr-un cont direct intr-o banca...... Ca nu stiu daca are acea persoana carte de credit. Acum toata lumea are carti de credit in Romania? Vorbesc de tineri, nu de parintii mei, ca ei nu au sigur!!!!!!

Felicitari fetelor care aveti timp si de concerte.......

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Mikiion, Ica eu cred ca vin fara sot, sunt solidara neliei, care e singurica
De fapt, l-am anuntat aseara pe sot ca noi avem program sambata dimineata si s-a cam bucurat ca scapa de balamuc (adica de mine ), dar daca vrea si el sa vina, este bine venit. Aduc aparatul sa facem poze, abia astept.
Mihaela nu se plateste nici un comision la plata prin paypal, plus ca este foarte sigura tranzactia (conceput special pt tranzactii on-line), si cred ca recipientul trebuie sa aiba un cont bancar (fie debit, fie credit) si un cont paypal. Astfel se transfera de la cont paypal la cont paypal, apoi se face tranzactia bancara propriu-zisa (dar nu sunt 100% sigura pe ce zic )

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mikiion, daa, acolo in Sq VIctoria a fost concertul ..e joia de la 12-13.
s-a rezolvat cu gradinita aia , dar nu in zona voastra, ci la jobul sotzului ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, ce mult (si frumos) scrieti, greu de tinut pasul. Cu cititul ma mai descurc, dar cu raspunsul mai greu.

Khristin, multumesc mult pentru linkuri, le-am dat mai departe!

mikiion, noi trimitem bani cu Moneygram, taxele sunt mult mai umane decat cu Western. Au serviciul asta la toate punctele CanadaPost.

Denisa, bine zicea maru, nu sunt in masura sa recomand moteluri, ca eu doar ce ma plimb pe acolo...
Ce bine te-ai distrat la concert, bravo... nici nu stiu cum o fi sa merg si eu, n-am mai fost de o mie de ani la concert... parca ar merge ceva mai soft la batranetile mele

mamaana, te-am mai intrebat, oare? Cu ce companie zburati? Intra pe site-ul companiei si acolo o sa gasesti info despre ce se accepta in bagajul de mana in cazul copiilor. Noi am zburat cu KLM si scria pe site ca accepta orice pentru copii.
Calatorie placuta si sa va fie de bine sederea!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

mamaana o solutie pentru laptele bebelusilor ar putea fi laptele gara preparat, la cutii. Nu ar avea de ce sa nu il accepte, este gata ambalat si usor pentru tine sa il folosesti. Dar mai sigur verifica cum a zis si Donia pe site sau da un telefon la compania cu care zburati. Drum bun si tie si si lui cge. Dana (podeanu) un honeymoon "dulce" si relaxant la Las Vegas. CataD felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi. Unde este? cum ati facut cu banca? a durat mult cautatul? ai ceva tips pentru o first time buyer? In curand incepem si noi cautarile.

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

CataD, felicitari pentru casa si sa treaca repede anul ala de reparatii! La noi va dura mai mult, ca avem planuri mari, dar o sa muncim mai printre picaturi, ca ne-a cam ajuns. Acum ne repausam.
Am citit ca puneti laminat in basement, va trebui sa punem si noi. Il puneti voi sau aveti meserias? cat costa laminatul?

cge, drum bun si sa va bucurati de vacanta! Cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta eram si noi in Romania... si ce calduri am prins! Acum am inteles ca e mai racoare.

monicutza, daca va ganditi sa cumparati casa eu te sfatuiesc sa faci o lista cu ce doresti si cu ce nu doresti la viitoarea casa.
Pe parcurs lista se va modifica, dar vor ramane unele chestii fara de care sau cu care nu veti putea trai, pur si simplu. La noi au contat zona, scoala, sa fie bungalow, gradina, garajul, fundatia, semineul... uite ca deja nici nu mai stiu ... oh, si pretul, desigur!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumesc mult de raspunsuri; plecam cu lufthansa; am sunat si mi-au zis ca ma lasa cu mancare si lapte, dar ca s-ar putea sa ma puna sa le gust
da, avem trei copii: tudor face 12 ani in decembrie, iar stephanie si isabelle fac 2 ani tot in decembrie; asta cam era ultimul 'tren' sa plecam in romania mai ieftin, ca de la anul trebuie sa le luam si la fetite bilete. tot nu m-am apucat de bagaje...

Mergi la inceput