Sezatoarea canadiana (96)
Raspunsuri - Pagina 17
monicutza_bb spune:
Eu vin, de preferinta dimineata (pana in ora 13) sau dupa-amiaza (dupa ora 16), ca incerc sa respect programul de somn al piticilor.
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
biscu spune:
phew dar mult mai scrieti. abia am reusit sa ajung la zi si nu m-am lasat. tre sa fug sa pompez laptic pentru bebic, ca acu e pauza de masa.
mamaana te lasa pe avion cu mancare de bebici. nu-ti fa probleme.
drum bun si poate reusim sa ne vedem cand va intoarceti. inca nu stiu cum, dar putem incerca
numai bine!!!
maru spune:
nu mai pot de cald si de frig!
aerul conditionat ma omoara, afara nu se poate respira...
am avut o surpiza extraordinara: azi orchestra universitatii a dat concert in sediul studentilor. Am fost socata cat de multi studentii statea nemiscati, ce bine se auzea orchestra (simfonica, daca nu am fost clara) si ma gandeam cand or face si in tara asa ceva?
orchestra nu e numai din studenti, o groaza de profi fac parte, ce sa va mai zic, m-au impresionat pana la lacrimi (sunt eu mai bleaga!)
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
si la noi azi a fost concert...de fapt e in fiecare joi la pranz ( mikion, stiai? ...ne vedem ?) dar nu de muzica simfonica, ci in fiecare sapt e alta formatie ..afara in parc sau inauntru daca ploua...si mie mi-a placut..azi a fost muzica cubaneza..s-a si dansat.. copii se jucau printre tasnitorile alea cu apa...o zi superba!
mikiion spune:
Unde? Si la ce ora?? Banuiesc ca zici in parcul de la metrou square Victoria? Ca azi m-am dus la 13.00 si erau niste boxe pe acolo, dar nu mai canta nimic.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
nelia spune:
Buna, fetele, mai puteti de cald? Eu am muncit astazi, ca a fost ziua cu gradinita, si m-am razgindit: nu e chiar asa usor cu 5 copii!
Noi am iesit un pic afara si mi s-a parut groaznic si m-am bombanit iar ca nu pun mina sa slabesc, ca eu suport fff greu caldura si de la kilele pe care le adun, ca bag in mine ca in spital. Tare mi-e ciuda pe mine! Am tinut o saptamina regim, adica am mincat multe fructe, cite un gratar, nu pot sa tai prea mult, ca alaptez si nu vreau nici sa-i afectez lapticul, dar nici sa ramin cu carente de care sa nu le mai dau de cap apoi. Pentru ca stiti ca eu pina acum am descoperit doua mituri despre alaptat, ca sa fiiu in trend cu moda titlurilor: primul ar fi ca slabesti daca alaptezi. Poate unele... la mine nu a fost asa. Am recuperat rapid in primele luni de alaptare exclusiva tot ce am pierdut la nastere si ca sa fiu sigura ca am rezerve, la fiecare sarcina am mai pus 10 kile peste. Chiar si la Lisandru s-a intimplat la fel, desi am luat foarte putin in sarcina, doar 11.5 kilograme, aveam cred ca vreo 80 cind am nascut, atit am si acum si daca ma las vad ca le pun si pe alea 10 pe care le-am pus la fete. Dar nu, am zis eu, gata, ma tin de regim si de gimnastica. Am facut trei zile de gimnastica, a patra aveam febra musculara de-mi venea sa ma duc jos si sa-l bat pe rusul care bordmasina nu stiu ce in apartament (chiar, ar fi interesant un sondaj cu tema citi vecini au bordmasina si caite gauri se pot da intr-un amarit de apartament si de cite ori pe zi...) Asa ca, am ajuns la frumoasa greutate de 75 de kile intr-o saptamina si ceva de efort nu gluma, dar de doua zile maninc de zici ca vine sfirsitul lumii... asa ca, dimineata aveam din nou 79 de kilograme, nu-mi vine sa cred! Dar cine minca clatite cu miere acum citeva zile, asa, vreo 10, pina cind am terminat de citit si de scris tot ce aveam pe suflet pe DC...
Asa, eram la mituri. Al doilea mit e ca nu trebuie sa maninci gras si bine ca sa ai laptic bun. Pina si eu, care sint campioana si la alaptat si la ingrasat, ma tachinam si eram aproape sigura ca si daca maninci mai putin, laptele e la fel. Ei bine, la al treilea copil si dupa 5 ani de alaptat, pot spune clar ca da, un regim alimentar slab in grasimi afecteaza calitatea lapticului. Eu ii dau lui Lisandru seara cereale facute cu laptic de la mine, pentru ca inca nu i-am dat altfel de lapte si am putut sa vad cit de gras era lapticul, avea culoarea untului... fata de cel muls dupa o saptamina si ceva de regim... dom'le, se vedea diferenta, asta era ca zerul. Si nu numai grasimea, dar si piinea, nu stiu de ce, dar asta am observat, si dulciurile, mierea si inghetata, ca altceva nu prea maninc.
Cine nu e interesat, nu le bagati in seama, ca-s constatari cu voce tare... Suna a justificari, ca vezi doamne de aceea bag in mine, sa aiba Lisandru meu laptic, dar zau ca asta am observat.
Carmencita, despre scoala aceea, de la Mozaic adica, numai de bine am auzit, intr-un timp am vrut sa ne mutam linga ea, si inca nu mi-a trecut... Acum, m-am mai linistit, ca si asta unde e Agata e bunuta, dar cind nu era aici, ma mutam in fiecare saptamina. Asa deci cu acea comisie... mai sapam si mai intrebam cind avem nevoie de cineva cu experienta. Cum ai gasit serviciul de supraveghetor la scoala? Ca m-am gindit eu bine cind am vazut ce ai scris si am ajuns la concluzia ca mi-ar placea un servici de genul acesta, poate chiar la scoala Agatei, pina cind termin facultatea, daca s-o putea, ca nu e chiar acelasi domeniu. Poti sa-mi spui si cit e salariul pentru un astfel se servici, cite ore pe saptamina sint de obicei, si unde sint postate oferte de genul acesta? Daca vrei, bineinteles... O sa ma duc in toamna si la scoala asta micuta de linga mine, unde a facut Agata maternelu'... ii intreb pe cei de la Service de garde, e o doamna acolo cu care m-am imprietenit (de care m-am luat la inceput ca am gasit usa scolii deschisa si am intrat ca in brinza, nu m-a intrebat nimeni nimic si nici nu o gaseau pe Agata, de am zis ca mor pe-acolo).
Bafta multa baiatului, sa prinda si loc potrivit cu media!
Mamaana, am inteles eu bine? Tu ai un baiat si doua fetite gemene, adica trei copii? Poate ca ai spus, dar nu am fost eu pe faza. Eu am vazut mamici cu mincare pentru copii... si eu am avut cite ceva, dar nu lapte in biberon. Dar ce mi s-a parut mie foarte interesant este ca atunci cind cumperi bilet, poti cere sa-ti aduca meniul la ora pe care o vrei tu, nu la cea pe care o aduce pentru toata lumea si chiar lucruri diferite. Nu intelegeam de ce erau copii carora le aduceau de mincare si ale mele, mai ales Agata se uitau cu jind si inghiteau in sec. Noi am decolat la 7 si ceva seara si masa s-a adus pe la 9 cred, iar copiii respectivi deja dormeau, ca erau ca Tudora.
Monicutza_bb, eu am plins cind am citit, mi s-a parut atit de nedrept! Dar ai inteles ca e vorba de nepotel, dar cred ca ai citit. Imi pare rau ca tu ii si cunosti pe deasupra, cu atit mai dureros. Sper din tot sufletul sa-l salveze...
Multumesc pentru invitatia la picnic, vin daca ma iei! Da, am scaune pentru amindoi, sotul are si masina, eu nu m-am invrednicit... inca... sa am macar carnet... Numai sa ai tu masina mai mare. Mi-ar face o mare placere sa ne cunoastem si copiii la fel si sa mai ales la iarba verde! Si undeva unde e si apa si unde sint copaci, ca sa fie si umbra... ar fi ideal.
Referitor la intilnirea de simbata, eu pot dimineata si mai pot duminica. Pentru ca astazi am aflat ca petrecerea la care sintem invitati simbata si pe care o credeam mai spre seara, e de fapt ziua, la 1, ca fiind si copii, si gazda avind piscina, s-au gindit ca ar fi bine sa se balaceasca un pic si copiii. Dar noi putem fi in parc pe la 10 si sa stam pina pe la 12, ca si asa, la ce caldura este, nu cred ca sta nimeni mai tirziu. Duminica pot oricind, adica si dimineata si dupa-amiaza.
Edit: Carmencita, si tot in cartierul unde ati aterizat stati si acum sau v-ati mutat? Daca da, eu nu stau prea departe de voi, la doua statii de metrou.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
carmen77 spune:
OK, deci ramane pe sambata dimineata? La 10 in parcul Joyce? Monicutza si Nelia + moi am semnat prezent pana acuma ... pe cine mai trecem pe lista? .
Nelia, am citit si eu, e groaznic, am dat si eu cativa banuti, sper din tot sufletul sa fie bine puiul. Am citit update azi ca a ajuns bine in Germania. Ii tinem pumnii!
carmençita spune:
Nelia, postul l-am gasit vorbind cu sefa de la serviciul de garda, intr-o zi cand m-am dus sa platesc. Nu era cine stie ce , dar pt. inceput a fost bun. Erau in medie cam 4 ore pe zi, in unele zile mai mult, in altele mai putin, era cam 16 jumate pe ora, iar la sfarsit mi-au mai dat o diferenta pt. ca aveam studii superioare. Cand am aplicat am pus o copie dupa diploma de la facultate, tradusa din Ro, si ei au tot insistat sa le trimit echivalarea, pana am facut-o si am trimis-o, iar ei mi-au trimis diferenta de bani.
Si da, tot aici, in CSL, ba chiar in acelasi bloc am ramas , ne-am mutat doar in ap. mai mare. Am ramas tot pt. scoala, dar ne-a si placut cartierul.
Mi-ar place si mie sa va cunosc, dar noi avem weekend-ul pt. iesit in familie, neaparat in weekend mergem undeva. Distractie placuta, fetele!
Carmencita,
Cristian 1 an si Alex 11 ani