Sezatoarea canadiana (96)
Raspunsuri - Pagina 12
nelia spune:
Iar eu citeam si nu intelegeam cine e Matilda...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
cge spune:
Multumim ptr. laude.
Try, multe ca ai ajuns la poza cu toti 4.
Eu zic sa nu te invinuiesti la chestia cu Adrian si bautul laptelui la orizontala, si Victor a baut lapte culcat multi ani (vreo 4) si n-a avut nici o otita.
Carmencita, bafta sa gasesti colegi de vacanta.
La mine tot concediul se duce in Ro, nu mai pup curand concediu dupa luxul asta de 3 sappt. vara.
Monicutza, "La Multi Ani" anticipat ptr printesa.
Dana, cand plecati la Las Vegas ?
Mqqm, Drum bun!!!!
Ma duc sa strang prin casa dupa nebunicii mei.
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
aseara am avut liniste in casa: copii au fost la un birthday party, apoi i-a luat cumnata mea la ea sa se joace cu nepotica. Pe la 9 ne-a sunat disperata sa luam odraslele ca ea nu le tine peste noapte! De, am incercat...
asa ca mi-am facut un dus, am stat intinsa pe sofa la tv, ceea ce nu se intampla cu odraslele in casa, imbracata numai in capotul de baie...boierie! Si cu o bere in mana, ca am tras la sot si Victor a pierdut, adica el s-a dus dupa ploduri... Imi cam lipseau la un moment dat, asa m-a fulgerat un gand, da m-am scuturat si cu inca o gura de bere, gata...enjoy the silence!
La multi ani Laureijr anticipat, ca pe we nu apuc sa intru pe forum, si la ametita cum sunt, nici telefon nu o sa am timp sa dau! Asa ca ma aasigur dinainte: La multi ani fericiti! sa fii sanatoasa, fericita, ca norocoasa esti, am vazut eu!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
pitilache spune:
Fetele din Montreal am si eu o rugaminte la voi. Stiti cumva un traducator autorizat, engleza, franceza, nu conteaza, rapid sa fie? Am de tradus o pagina destul de urgent si persoana care o aveam eu, nu raspunde.
Multumesc mult!!!!
pitilache spune:
Am cautat pe net pana la urma si am gasit pe cineva disponibil.
Mai intru mai tarziu.
carmençita spune:
Simonnaa, eiu te intrebat acu' vreo cateva pagini ce ai facut cu infectia la masea, imi faceam griji pt. tine ca am vazut ca nu mai scrii :)))
Pitilache, uite, iti dau aici, sper sa nu fie vreo problema ca dau nr. Daniela Visan 450-627-3009, daca e urgent cum spui si nu o gasesti, incearca pe celular : 514-570-0014.
Despre Colegiul Saint Louis, ce ar fi de spus decat ca e unul din cele mai bune scoli secundare, eu l-am gasit pe o lista cu secundarele clasificate, printe primele, printre scoli private. Pt. cine e interesat aici: http://www.iedm.org/ecoles/04/region06.html nu e chiar de actualitate, dar nici nu s-au schimbat f. multe. Clasificarea e in functie de mai multe crierii, printre care rezultatele elevilor, procentajul de esec, cat la suta au promovat mai departe si tot asa, o sa vedeti daca va intereseaza. Scolile sunt in ordinea de la cele mai bune la cele mai proaste.
In privinta noastra, ca si caz particular, al meu a dat examen in iunie, dupa ce a promovat anul, pt. cine nu stie sau e interesat e o agentie in centru unde te programezi, dai examen iar ei transmit rezultatele la scoala. Pt. ca a dat acum examenul, iar clasele erau complete din octombrie anul trecut cand s-au dat examenele la colegiu, nu are loc, cu toate ca a obtinut rezultate f. bune. Sper totusi ca in august sa ne faca si jnoua un loc, de aceea intrebam daca e vreo procedura de suplimentat sau un nr. maxim de elevi intr-o clasa.
El a dat acum examenul pt ca in sept 2007 era intr-a 5-a, de fapt intr-o clasa amestecata a 5-a cu a 6-a (faceau fr. de-a 6-a dar mate separat), nu prea am inteles de ce s-a facut clasa asta amestecata. Si am vorbit la scoala ca daca trece la sfarsitul anului testele impreuna cu a 6-a, il lasa sa plece la secundara.
Acu' stau sa ma gandesc daca am facut bine ce am facut, dar am avut impresia ca o cam freaca in dunga la primara, pun baiatul cu burta pe carte, insa vreau Saint Louis, nu as vrea sa-l dau la o scoala medie, am impresia ca acolo s-ar plafona, e un copil bun, asa ca o sa insist, daca nu obtin loc o sa vb si la comisia scolara.
Iar cu vacanta, sper sa iasa bine, merci cge, n-am gasit, inca mai cautam , e din scurt in sensul ca majoritatea si-au programat vacantele din timp, slabe sanse ca poata schimba.
Deci daca e cineva interesat de cabana, am putea imparti saptamana in doua, o perioada de duminica pana miercuri inclisiv (3 nopti) iar a doua de miercuri pana sambata (3 nopti). Are 4 camere de dormit, bucatarie complet mobilata, masina dde spatal, uscat, si toate cele neseacre. Trebuie numai mancarea. Aspept propuneri, in cazul in care aveti.
Va pup si distractii placute, care pe unde mergeti.
Carmencita,
Cristian si Alex
carmençita spune:
Am gasit o calsificare mai noua, din 2006, aici sunt incluse toate din Quebec, nu numai din Montreal. Mai intai sunt explicate criteriile care au fost luate in calcul.
http://www.iedm.org/uploaded/pdf/bulletin07_fr.pdf
Ktrinel spune:
Buun, cineva , nu mai stiu cine , ma intreba cu ce impresii s-a intors barbatu-meu din Ro ...ei bine, in primul rand s-a intors #61514;…apoi : concluzia bazata pe cele vazute in capitala, prin cunoscutii lui ..majoritatea bancheri si nu numai (deci nu generalizez)…BANI LA GREU, …si cine nu are, de fapt, ai impresia ca are..averi ..de unde ? unii din salarii (2-3000 euro impuscati numai ei stiu cum, ca sincer, cunosc oamenii aia si am niste rezerve asupra …«potentialului», dar ma rog, noroc cu fiica vicepresedintelui, cu nasul, cu unchiul bine pus, etc..deci se merge pe aceleasi principii ca inainte), imobile, terenuri, mosteniri..si alte «matusi» …CHELTUIEILI LA GREU…justificate , nejustificate, nu conteaza …daca are vecinul trebuie ca eu sa am de 2 ori pe atat…preturi la fel ca aici…unele produse de calitate mai buna, case mai frumoase (sub anumite aspecte)..in rest, grandomanie…poleiala in aur, dar daca o zgarii un pic…drumuri inguste, meschine, fara verdeata, blocuri anoste, constructii, constructii si iar constructii…
Atitudinea fata de cei plecati e ceve de genul :..hmm, fraierilor, ati plecat crezand ca cine stie ce faceti pe acolo …dar ati pierdut marele tren, marele tun al ultimilor 5 ani! Ia uite noi ce avem !…si asta spusa cu o mana frecandu-se pe burta …dospita , tragand adanc din trabuc si cu paharul in mana…
Atmosfera incarcata, galagioasa, ff mult stress peste tot…majoritatea muncesc fff mult, nimeni nu pleaca inainte de 6-7 seara de la servici…si mai face vreo ora pana acasa.
Se pare ca bula imobiliara e GATA si acolo…cine nu crede va vedea.Deja ai scazut preturile, nimeni nu mai cumpara.. Praful in ochi cu nu sunt locuinte si cererea e f mare, de-aia cresc preturile ..a prins teribil ..dar de fapt e o mare minciuna…Bucurestiul are acum 2,5 mil de locuitori si capacitate de «cazare» pt 4 mil…
E greu sa mai recuperezi ..daca cumva vrei sa te intorci si sa o iei de la 0…iti poate fi mai greu ca aici…daca mai ai ceva case ( cel putin una ) si job sigur la care sa te intorci, cu super salariu ..nu iti mai ramane decat sa speri ca te vei mai si «acomoda» …rezonabil..in noua patrie, cu un alt stil de viata.
maru spune:
Ktrinel, verisoara mea s-a intors de curand din ro (saptamana trecuta). Ea locuieste in Montreal. A vrut mereu acasa, simtea ca nu e locul ei in canada, si avea nostalgii. Asa ca s-a hotarat sa faca o vacanta in tara cu copii.
A venit tare dezamagita. Imi spunea deunazi ca a facut bine ca s-a dus in vacanta ca i s-a lamurit sufletul, ca nu mai are indoieli. Ca si-a vazut rudele si asta i-a facut bine la suflet, dar in rest...numai lucruri negative. si imi spunea; nu o sa iti placa nici tie....eu nu am avut nostalgii, ba chiar cosmaruri, ca ma visam in tara si nu gaseam cum sa ma teleportez mai repede!
La inceputuri, cand eram intr-o perioada tare turmentata, m-au cautat din tara sa ma intrebe daca m-ar interesa post de inspector, si ca salariile au crescut si vor mai creste...atunci am avut un moment de indoiala (de fapt ma mai fulgera cateodata...)
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
maru, pt cine «materialul» a contat intotdeauna (inclusiv ca e mai bun iaurtul acolo sau ca masina de spalat e mai de firma ..) impresia e puternica si sufera, clar, vrea inapoi...si daca nu poate ...traieste in depresie si amaraciune, pt ca aici realizeaza ca veci-pururi nu o sa ajunga la ce au ajuns UNII in tara.