Sezatoarea canadiana (96)
Raspunsuri - Pagina 11
try spune:
Mqqm, ai grija sa ajungi si inapoi te rugam. Oftez si ma uit dupa tine cum pleci. Tocmai ce mi s-a intors colega din franta din concediu si deja as pleca dupa tine. Ma gandesc ca daca dau si io 10$ acolo m-or lasa astia pe coada avionului, ce zici?
Si sa vii si cu poze!
Nelia, mie mi-a placut covorul ala alb cu dunga aia verde ametita. In camera la ala micu’ ar merge la noi ca el are peretii verzi cu toata lemnaria alba (tocuri, basebord, usa, tavan etc.). Inca nu-s convinsa ca pot pastra ei ca lumea un covor in camera lor, deocamdata la ei am pe jos pad-uri de-alea de foam asa cum ai tu, numai ca ale copiilor mei au jocuri pe ele.
maru spune:
vacanta? vise taica...
in schimb, o iesire la marineland, sau mai stiu eu unde aduce pe undeva a vacanta!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
monicutza_bb spune:
Ziceati ceva de o intalnire in parc? Vreau si eu, doar sa fie in week-end, ca in cursul saptamanii pana ajung de la servici, pana pregatesc copii cu papa, pampersi... mai bine ies doar prin jurul casei.
Nu stiu unde este parcul Joice, dar aflu eu. Cum este cu parcarea prin zona? Daca mai vrea cineva sa mearga din zona din care vin eu, mai am 3 locuri disponibile in masina, ma ofer sa va iau si sa va aduc
Vreau si eu sa cunosc o parte din fetele care mi-au devenit tare dragi.
Este asa frumos afara, iubesc vremea asta, tot timpul imi vine sa stau doar pe afara, in parcuri, la piscinuta cu Alex, ca Aylin nu are voie pana la 2 ani (regulamentul locului unde mergem).
P.S. peste 2 weekenduri nu pot ca o sarbatorim pe printesa, face un anisor.
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
nelia spune:
Monicutza, eu acum am vazut ce virsta au copiii tai! Cum te descurci? Sint atit de mici amindoi! Si frumosi, m-am uitat si la poze! Iar tu esti tot genul sora mai mare pe linga ei. Sa va traiasca!
Mqqm, concediu placut! Sper sa fie unul de vis si acel avion sa zboare mai departe de Montreal!
Hai, ce facem cu parcul? Ne intilnim simbata sau duminica? Eu azi am trecut iar prin Westmount, prin parc, frumos, plin de copii, am venit acasa si am sunat-o pe Agata, ca ma palise un dor... Dar era telefonul inchis, le-am lasat mesaj, abia astept sa sun mai tirziu sa-i aud gurita. Cred ca si o suta daca ai avea, tot ti-e dor de cel care lipseste.
De cind crosetez la mesajul asta... Am vorbit cu Agata, era afara, in curtea vilei si se juca cu droaia de copii, sint vreo 8 copilasi de virsta ei. Vorbeste asa frumos romaneste, si-a schimbat si pronuntia, ma topesc de dragul ei. E frumos rau acolo, asa a zis, dar cind se intoarce acasa, la mami, la bebe si la Tudora, in Canada? A inceput sa biziie ca ii este dor tare de mine, i-am spus sa se gindeasca la faptul ca atunci cind se termina vacanta si se intoarce in Canada, vine direct la scoala, a doua zi va avea deja lectii de facut, ca scoala e inceputa cind vine ea... I-a cam trecut dorul cind a auzit de lectii!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
maru spune:
of Nelia, ce greu trebuie sa iti fie, mie mi-i dor de ai mei cat sunt la servici, d-apoi sa fie plecati peste mari si tari...
duminica mergem la CNTower, nu radeti, dar noi nu am fost de cand am venit, si am zis sa ii sarbatorim si ziua Ilincai acolo.
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
Mqqm Drum bun!!!!
Tryinteresant ce mi-ai spus cu lichidul in urechiuse. Sa stii ca si eu ma invinovatesc ca nu am insistat pt. un control la ORL. Cu 6-7 otite la activ ar fi trebuit trimis. Mai ales ca nici nu vorbeste mult. El la 18 luni cred ca nu avea nici 10 cuvinte in vocabular.
Mi-am facut un rendez-vous vineri si o sa-i cer si asta.
Ca iar i-a iesit o eczema pe corp. Anul trecut , exact acum un an, a facut la fel, si i-a dat doctorul ceva cu cortizon preparat in farmacie. Si i-a trecut intr-o saptamana.....
Si cu tubuletele astea nu inteleg ceva, el nu poate sa puna mana pe ele, sa traga?
Noi testul de auz l-am facut la 2 saptamani, pt. ca statuse 2 zile la NICU si asa era protocolul pt. cei care plecau de acolo. Dar mi-ar placea sa-l repete.
Ce n-am inteles, nu e cam devreme pt. terapie ? Adica eu credeam ca pt. limbaj se incepe dupa 3 ani, la logoped. Oricum e bine ca pe tine te baga in seama. Mai ales cu toata istoria lui, banuiesc ca e mai bine incadrat de catre medici.
La mine mereu am aceeasi variata....Ca nu sunt probleme......Ca vai ce mare si inalt e. Parca dezvoltarea copilului sta in inaltime sau greutate.
Nici nu indraznesc sa-i mai spun ca nu manaca...... Ma mir ca macar mi-a dat vitamine ultima data. Dar se convinsese si el ca slabise dupa atatea raceli, f. mult. Si coborase in scala de crestere 3 linii....la greutate. Ca la inaltime e oricum in afara scalei... In sus....
Monicutzace mai faci? La Multi Ani!!!!!!! Tu stii ca esti mamica eroina in ochii mei. Ti-am mai spus..... Cred ca te ajuta si varsta....Ce regret ca m-am apucat prea tarziu de copii......Eu efectiv nu am putere sa fac nimic.....Doar vegetez dupa ce ajunga acasa....Si inca ma resimt dupa drumul la Quebec de vineri....
Mi-ar place sa ne intalnim si noi. Dar mai mult pe Mont-Royal. Asta daca nu plecam la Gradby la zoo.
Si mie imi face probleme forumul. Cu liniute multe cand derulez....
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
carmen77 spune:
Despre parcul Joyce ... se ajunge usor, e in Outremont, parcarea e pe strada si nu e problematica. Gasiti aici harta, e usor de ajuns, la intersectia lui Lavoie cu Rockland, si daca vreti ceva imagini cu parcul, aici: http://www.imtl.org/montreal/image.php?id=3485
carmen77 spune:
A, si am uitat sa mentionez, as prefera sa fie sambata si nu duminica, pentru ca sotul e liber duminica si am chemat niste prieteni la un barbecue.
Simonna spune:
Sara buna!
Carmencita, noi parca nu stam in acelasi oras :) citeam cum zici tu de PArcul Juyce si de College St. Louis is havar n-aveam... Acu', cu parcul m-a lamurit Carmen, mi-esti datoare cu St. Louis...
Desi, daca ma gindesc bine, cred ca fiul lui Simi este la St. Luis, imi ring un bell, ca sa vorbesc in bon roumain :)
Try, stai asa ca e pe vine chestia cu nora, tu o sa te distrezi in dublu exemplar...
Noi nu venim simbata, cred ca avem musafiri, 99% confirmat, astept sa se hotarasca, dar cred ca, daca nu vin, o sa stau degeaba pe malul piscinei, asa galeata gonflabila cum e ea :)
Oare v-am spus? Terrebonne e locul ideal sa lucrezi, schimb 3 autorute pina acolo si imi la 20 la 25 de minute pe o distanta de 32 de kilometri. Am invatat sa-mi aprind tigara la 120 de ora, ceea ce n-as fi zis despre mine, care avea, impresia ca zbor la 100 de ora...
Eu aberez pt. ca cineva m-a intrebat ceva si nu-mi aduc aminte nici cine, nici ce... Matilda, ce sa mai!
Si da, subsemnata mare fan mergator, a fost cel mai util accesoriu de bebel pe care l-am avut, in afara de cutia aia colorata de suc pe care-a lins-o luni in sir, ca sa ne prindem tirziu ca era dulce pe unde cursele sucul si el lingea muuuulti microbi!
Ana, chiar m-am gindit la tine azi cind depaseam cu 140 un camion cu remorca... eu is de vina ca ai luat amenda aia... Next beer is on me!
Bon! Nu-mi aduc aminte cine ce-a intrebat, asa ca ma tirez inainte sa pic cu capul pe tastatura...
Pusi,
S.
Simonna spune:
Gasit!:
Try, nu e in benzi, e in cutie, se incalzeste la microunda. Mie mi-a ajuns o cutie cu virf si indesat, e refolosibila, nu stiu daca se strecoara modelul asta de ceara, ca daca se strecoara clar e refolosibila, dispar si reziduurile de la ultima depilare... Da' a functionat cu succes, including zone inghinale & axilare, unde-ti sar ochii din cap cind numai la gindul c-ai putea sa apropii aparatul ala...A fost fo 15 dolari la Walmart.
Cu scuze pt. toate literele puse aiurea, pic de somn...
S.