Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ah, si mi-am adus aminte ! Am vazut-o zilele trecute pe dra Duracell la mare. Si am observat ca a facut furori pe acolo, deja si-a bifat prima cucerire, un baietel care practica nudismul Mandarinutza, fii cu ochii in patru !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Papanash, pai ia si tu pantaloni cu un nr mai mare si talie joasa si poti spune ca pica de pe tine. Vezi ce tehnici am?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

hai mai ca esti foarte slaba, lasa vrajeala cu numerele. Foarte misto pozele, le-am vazut pe toate. Aia cu tine si sotul, cand te tine dupa gat, e misto de tot .E topit dupa tine !
Ca sa nu mai zic de fermecatoarea atomica, pe care-mi vine s-o pupacesc de cate ori o vad in poze....si smecherasul de Andrei, care are un aer de printisor rasfatat de toata lumea.....niste frumosi sunteti !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Puppi cea dulcica, frumoase filme .

Eu nu mai pun ca am toata casa cu fundu-s sus, jucarii,pantofiori, dvd-uri, servetele,carlige de rufe, coli, baloane, e ca la nebuni aici !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Miresele noastre-s cele mai frumoase , si Nana are poze superbe,si Alehian, din topicul de la generale vad ca Devylla e preferata, toata lumea intreaba cine-i mireasa japoneza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papansh, esti tu o scumpa. Mai nu sunt grasa, sunt normala. Chiar sunt ok asa si ma simt bine. Numai ca si asa ma surprinde ca nu gasesc toale. De parca astia fac numai pentru schelete. Poza de care zici cu noi 2 e singura impreuna, de altfel in putinele momente in care am fost si noi impreuna. Imi pare tare rau ca nu am fost impreuna in conced, dar asta este...Tie spor la treaba, ca vad ca ai ceva de strans.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Voiam sa transmit respectele mele pt. Danielle si Danuta, pentru ce fac la sectiunea 'umanitare'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pleaca omul putin la plimbare si gaseste n-shpe pagini scrise. Bravo, asa va vreau

Rox, pai de ce crezi ca are unghia vanata acum Stefan? Sper sa nu ii cada totusi. Vazut pozele, super toata familia. Legat de M&S - am fost in Mall Vitan si am vazut ca aveau destule marimi.

Carpatina, si io, si io!

Teo Rochita super, astept pozele.

Tomasa, si eu astept niste poze cu Maria.

Am fost pe afara sperand ca va adormi Stefan si o sa apuc si eu sa citesc putin, dar m-au sunat de la servici ca erau niste probleme si m-am intors chiar cand adormise Stefan. Asa ca in loc sa citesc, am muncit Acum musiu s-a trezit si are chef de scotoceala, iar eu as vrea sa stau putin degeaba. Cred ca iesim iar afara, macar acolo nu are ce scotoci, doar se plimba.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Carpatino, vezi ca eu in drum spre mama trec prin Ploiesti, sa nu zici ca nu ti-am zis !

Mergi la inceput

Aoleu Sim, mititelul, cred ca a plans mult, sunt foarte dureroase loviturile la unghii
Auzi, astia de la munca te platesc la lucrare sau faci voluntariat ?

Mie mi-e frica sa ies afara cu Ghighi pe caldura asta.

Dupa cum se observa, in afara de net nu am chef de nimic azi ! i-am facut papa lui Ghighi, i-am facut baie, zic eu ca ce era mai important am facut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, stiu povestea cu unghia, mititelul. Multumesc de info legat de MS, o trimit pe mama maine la Vitan.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput