Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

"luy numai maine nu-i poimaine si ai printesa in brate! Asa ca pun de pe acum la treaba sa fie bine antrenate cand o sa fie momentul!" - asta iti scriam eu pe 23.08.2007 la 21.11 (cap.65, pag 21) iar la 6h dupa mi se rupsese mie apa :)) deci....m-am gandit sa ti-o iau inainte . Asa ca avem fete cucuiete la o sg zi diferenta !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Carpatina, uitasem sa iti raspund. Da, aerobicul este in program de 3-4 ori pe saptamana.

Si.. te duci?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Da, am fost si marti si miercuri si ieri. In fiecare seara. Azi nu pot ca trebuie sa o iau pe Alex de la ai mei si sa mai rezolv niste treburi. Chiar ma duc! Programul acolo e zilnic, numai eu ma duc selectiv.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Papanash, pai ia si tu pantaloni cu un nr mai mare si talie joasa si poti spune ca pica de pe tine. Vezi ce tehnici am?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Asa si Marunzika, slaba-slaba, noroc cu Puppi in brate, altfel la o pala de vant e pericol mare .

Pai celulita nu se duce prin cura de slabire fiindca nu tine de ingrasare, in primul rand e o dereglare hormonala. Celulita au si fotomodelele alea de cu mijloc de marimea scobitorilor.

Pai de aceea am zis ca accept kg in + ramase dupa sarcina, dar sa plece "dereglarea hormonala" de pe mine!
Ce face Ghighi? S-a obisnuit la bunici, ori ramane sa-l luati cu voi?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Iar in legatura cu dna Teo, nu observ nici o schimbare, tot asa frumoasa era si inainte . fara misto !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Ma duc sa hranesc printesa.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Unde e mesajul meu ????
Moldoveanca, scrisesem mai devreme ca rochia e adorabila si ca sunt convinsa ca imi vine f bine pt ca tu esti slabaaaaa. Cred ca sotul tau de-abia asteapta sa te scoata la teatru, sa se mandreasca si el cu tine !!!
Tomasa, ca sa vezi pozele trebuie sa te loghezi cu userul comun: septoct2007, parola o stii. Da' vreau sa o vad si eu pe Maria ta
Marunzika, da, mi-aduc aminte perfect ca Pauppi a ta a fost mai nerabdatoare decat te asteptai tu, asa ca atunci cnd m-am intors acasa cu Maria si am intrat pe forum din nou, am aflat ca printesa ta e mai mare cu o zi. Chiar as vrea sa ne intalnim, depinde doar de perioada de concediu a sotului ( care inca nu e "batuta in cuie" ) si de cum vom gasi liber la Moeciu, vrem sa stam si acolo o saptamana. La Constanta nu avem probleme cu cazarea, pt ca acolo stau socrii
Rox, esti mai atomica decat Alex, daca mai ajungi si la aerobic !!! Bravo tie pt ambitie si energie !
Carpatina, daca nu vii tu la capitala, sa stii ca si eu vin dupa tine, la Ploiesti !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Vaaaai, am vazut-o pe Puppi! Este atat de frumoasa si dulcica, si asa haioasa cum se joaca cu papusa. Am ras de m-au intrebat colegele ce e cu mine. Si Andrei mai prinde un bebelus de al Alexandrei si ce il smotoceste, pupa si musca...

Cu ocazia asta l-am vazut pe Vladi scump la mare si pe tractor, si m-am uitat cu grija la cum se ridica Stefan de Sim pe mobile si cum umbla la sertare. Credeti-ma ca imi era inima cat un purice numai cand am vazut pozele.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ghighi e bine, cred ca plecam iar la bunici maine dimineata, cu noi sigur nu-l luam. Saptamana viitoare o sa vina si soacra-mea 2 zile, sa vedem daca adoarme noaptea cu ea.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Luy, pai sunt si eu atomica, dar un atom mai batranel asa.

Papanash, te asigur ca Teo era si mai slaba decat la ultima mea intalnire cu ea.

Legat de slabit recunosc ca am slabit, insa am tot 61 kg. Celulita e nasoala rau si am niste vergeturi...Brrr! Aici numai cu miscare si poate ceva masaj sa mai salvez ceva.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput