Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxana... vazandu-ti pozele zau daca inteleg de ce te vaiti... sau te cadorisesti cu apelative de genul balena esuata...
Btw, aerobicul mai e in program?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Maruntescu... ce mare s-a facutttt!

Iti amintesti cum o cantareai inainte si dupa fiecare masa si ti se parea ca nu ia in greutate?

Planuri pentru fratior/surioara?

=====================

Mergi la inceput

Papanasho, pana la urma Ghighi merge in concediu cu voi?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si_bv este insarcinata cu bb2??? Mi-a scapat anuntul. Felicitari din suflet draga mea! Si da, cum spunea Sabina se poate alapta in tandem, am si eu o cunostinta care a facut asta. De altfel bunica mea a alaptat 3 luni peste sarcina (mama avea 7 luni si o alapta cand a ramas insacrinata cu matusa mea si a alaptat inca 3 luni, dupa care i s-a spus sa se opreasca), aintarcat-o deci pe mama la 10 luni din cauza de bb2 si a cam regretat decizia. Dar alea erau vremurile, nimeni nu recomanda alaptare in paralel.
Inca o data felicitari, sarcina usoara si copilas sanatos
Rox, superbe pozele din vacanta! Sincer, mie tu imi pari ca ai slabit, arati ff bine in jeans. Sau cel putin asta reflecta pozele, e posibil ca realitatea sa fie un pic diferita. De copii nu mai spun cat sunt de frumosi si expresivi, Alexandrei ii sta super cu parul ceva mai lung.
Yaia, Tudor fiind si primul copil mi-am pus eu mult mai multe intrebari si am avut temeri mai multe cu alaptarea, asta cred ca e motivul pt. care n-am savurat pe deplin momentul. Acum am fost muuult mai relaxata si am perceput altfel totul. Si cred ca a mai contat faptul ca Maria a fost un bebelus exemplar, fara colici, fara nopti nedormite, a luat mult in greutate cat sa-mi elimine din stres. Pe cand el a fost mai dificil, colicos si insomniac, agitat. Am avut si o furia laptelui mai pronuntata la el, de era sa ajung la spital (sanii foarte tensionati, febra, frisoane, etc), apoi lapte care curgea valuri si miroseam tot timpul a branza, nu puteam pleca nicaieri. Eram foarte slaba (acum m-am luat de grija asta, nu mai e cazul ) si ma simteam obosita, imi cadea parul. Poate conteaza si faptul ca sunt constienta de faptul ca Maria e probabil ultimul meu copil si nu ma voi mai intalni cu perioada asta...nu stiu. Oricum, cam astea au fost diferentele care au facut ca acum sa ma bucur mai mult de tot ce inseamna alaptare.
Sabina, fireste ca nu voi forta nimic, daca nu va merge natural spre intarcare, cu siguranta voi mai prelungi momentul.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Carpatina, asa este ca de data asta ne vedem si noi?

Mergi la inceput

Marunzika, da-mi voie sa nu te cred ca-ti atarna burta sau altele! Am vazut niste poze cu tine inainte sa plec la mare si este evident ca ai slabit mult-mult, mie una mi se pare ca arati perfect. Nu ca ai fi fost grasuta vreodata, dar acum chiar nu mai ai motive de stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI TEO!! Multa sanatate si bucurii!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

La multi ani, Teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multummes pt urari fetele,sunteti minunate.Azi mergemla teatru,piticul ramane cu sora mea,sper sa fie totul ok

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Maruntescu... ce mare s-a facutttt!

Iti amintesti cum o cantareai inainte si dupa fiecare masa si ti se parea ca nu ia in greutate?

Planuri pentru fratior/surioara?

Chiar s-a facut mare, parca trece timpul mult prea repede si nu mai are mami Puppi mic; parca ieri, vorba ta, o cantaream la fiecare masa (inainte si dupa), iar azi spune cateva cuvinte, merge de-a busilea, se ridica in picioare, bate din balme, face ciao-ciao, se joaca cu papusi :)
Cum mai e trandafirasl, si-a recapatat pofta de mancare?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput