Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
melaniatud spune:
Noaptea a fost partial linistita…Tudor a mai facut febra pe la 4 jumatate …cam 38,5…am bagat supozitor…a adormit si la 7 a mancat un bibe pt ca apoi sa se trezeasca la 8 cu mare chef de joaca.
Incerc sa tin febra sub control…Lichide a baut pana la urma..mai intai cu seringa apoi singur…greu ce sa zic.Bine ca totusi a dormit si m-am odihnit si eu de la 4 la 8.
Mamici cu bb care au facut roseola, mancau putin rau de tot? Tudor abia papa cateva lingurite…doar biberonul de dimineata a fost mai consistent…acu doarme ila astept la cotitura cu carnita de vita sa se maiintremeze si el ca tare e slabit…
Andries – asa am facut si eu numai ca Tudor nu era moale si reactiona si chiar in somn intorcea capul.Am reusit sa-I bag seringa doar masandui gingiile…de fapt dintisorii…si deschidea gura si apoi bagam eu ceai sau apa.Am facut asa vreo ora jumatate …dupa aceea a baut singurel din biberon…cam 250ml toata noaptea ceea ce e bine zic eu.Iar dimineata la 7 a baut un bibe de lapte de 180 ml. Imi era teama rau sincera sa fiu pt ca baiatul meu nu deschide de mic gurita la gusturi pe care nu le agreeaza… de exemplu Panadol pot sa-I torn pe gat ca ii place insa Nurofenul a fost luat cu forta..
Yaia – chiar ca suna ciudat LUPIN…de unde au mai scos-o si pe asta?
Maruntika- recunoaste ca si tie ti-e drag cand o vezi ca se lipeste de tine….Si eu evit sa-l iau pe Tudor cu noi in pat dar asa mi-as dori sa o fac de cateva ori!!!! Cat despre burtica si celulita nu te stresa…detin si eu si la fel nu fac nimic sa scap de ea si nu te agita ca tb rabdare, timp si mult efort sa scapi de ele ceea iar tu nu cred ca dispui de asa ceva…EEE iti place cum le zic? Asa ma consolez eu…timp nu am deloc pt sport…de fapt si o masa sanatoasa presupune timp de preparare…asa ca acum imi este practic imposibil dar sper ca atunci cand se va putea voi slabi si voi avea pielea mai tonifiata…sunt o sportiva de fel …cu rezultate notabila dupa sedintele de aerobic….va veni si vremea aia…pana atunci cu puiutii de gat ne sade bine
Rox am vazut pozele… nu pe toate recunosc pt ca sunt prea multe....f frumos cred ca ati avut o vacanta binemeritata si intr-un loc superb. Si Teo e la inaltime … Alex e asa maricica..parca mi se pare schimbata…imi place si chipul lui Andrei de “ma doare in cot…ii am la picioare” si pustiul blond din poze m-a fascinat cu ochii lui
Sabina bine ai revenit….iar la mare in sept? F bine…sa mergi si pentru cele care s-ar putea sa nu ajunga in acest an.
Danuta 36- cat va tinut febra si apoi cate zile a avut eruptia?
Moldoveanca – La multi ani fericiti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
quote:
citat din mesajul lui tomasa
Marunzika, da-mi voie sa nu te cred ca-ti atarna burta sau altele! Am vazut niste poze cu tine inainte sa plec la mare si este evident ca ai slabit mult-mult, mie una mi se pare ca arati perfect. Nu ca ai fi fost grasuta vreodata, dar acum chiar nu mai ai motive de stres.
Esti tu draguta si ma vezi slabuta, dar cele 6 kg ramase s-au asezat bine pe burtik si solduri. Iar celulita se vede uratel, dar nu cred ca am altceva de facut decat sport, insa lenea e mare. Poate reusesc sa fac ceva impachetari, caci la Teodora au dat roade, am vazut pozele Roxanei, care si ea arata bine si are niste copilasi adorabili.
Am vazut o gramada de poze cu bebici frumosi, care mai de care mai dulci si ma minunez cat de mari s-au facut.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
![](zana.gif)
Yannisa Milena
24.08.2007
greyeras spune:
LA MULTI ANI! MOLDOVEANCA
Si eu pe fuga, am mancarea pe foc si incerc sa recuperez din urma ca nu am avut net dupa furtuna aia de alaltaieri si abia aseara au remediat problema.
Aduta e bine, ulciorul i-a trecut dupa ce am schimbat picaturile, am si cantarit-o are 8,900 gr, a luat doar 300 gr in doua luni, dr zice ca e bine, mie mi se pare putin. Bine pana au iesit dintisorii a cam facut greva la mancare asa ca e de inteles, abia acum a inceput sa-si revina cat de cat la normal. Oricum cred ca mai asteptam dintisori dupa cum se prezinta.
Melania imi pare rau ca Tudor e bolnavior. Multi pentru el.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
quote:
Maruntika- recunoaste ca si tie ti-e drag cand o vezi ca se lipeste de tine….Si eu evit sa-l iau pe Tudor cu noi in pat dar asa mi-as dori sa o fac de cateva ori!!!! Cat despre burtica si celulita nu te stresa…detin si eu si la fel nu fac nimic sa scap de ea si nu te agita ca tb rabdare, timp si mult efort sa scapi de ele ceea iar tu nu cred ca dispui de asa ceva…EEE iti place cum le zic? Asa ma consolez eu…timp nu am deloc pt sport…de fapt si o masa sanatoasa presupune timp de preparare…asa ca acum imi este practic imposibil dar sper ca atunci cand se va putea voi slabi si voi avea pielea mai tonifiata…sunt o sportiva de fel …cu rezultate notabila dupa sedintele de aerobic….va veni si vremea aia…pana atunci cu puiutii de gat ne sade bine
Sanatate puiului in primul rand! Ai dreptate ca-mi place cand doarme la mine in brate, dar imi e teama sa nu o rasfata ( prea tare :)). Cat despre kg....asa-i ca nu avem timp de sport, dar totusi mi-ar placea sa nu mai am celulita chiar daca as aveam cele cateva kg in plus.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
![](zana.gif)
Yannisa Milena
24.08.2007
greyeras spune:
Fetelor aveti atat dreptate cu dormitul puilor cu noi in pat. Noi avem acum o mare problema, in sensul ca Aduta nu mai vrea sa doarma deloc la ea in patut, eu dau vina pe tati ca el insista mereu sa o lasam sa doarma cu noi, ca vrea si ea sa ne simta aproape. Mare greseala am facut, acum si daca o las sa adoarma la noi in pat si mi se pare ca doarme profund o iau si o pun in patut la ea, dar in secunda doi e in fund si incepe si plange si asa imi vine sa-mi iau campii.
Greseala mare si sper ca cu timpul sa o remediem, orcum stiu ca Aduta e o mare rasfatata, cel putin cu tati face ce vrea ea, cu mine nu-i mai merge. Acum ma tin tare, dar cam tarziu.
greyeras spune:
Ma duc sa mai arunc un ochi si la concursul de mirese si miri, am vazut ca s-a inscris si Alehiam.
luy spune:
La multi ani, moldoveanca !
Sa fii fericita alaturi de familia ta minunata ! Muuulte si www.flickr.com/photos/septoct2007/2657583867/" target="_blank">inca ceva ...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
tomasa spune:
Apropo de concurs, mi se pare mie sau sunt si poze de-ale Nanei?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
moldoveanca spune:
Luy,tu ma faci sa plang asa de ziua mea?Bine,plang de fericire ca am asa un pui frumosMiltumesc din suflet
teo
melaniatud spune:
quote:
citat din mesajul lui tomasa
Apropo de concurs, mi se pare mie sau sunt si poze de-ale Nanei?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
da