Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
anca81 spune:
Eu am comandat de la Quelle 2 camasi de noapte si 2 sutiene pentru alaptat. Sper sa nu ajunga pe cand Carla va avea vreo 2 ani
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani
babytza spune:
Spuneti-mi si mie cum se procedeaza cu cei care recoteaza celule .. Please...
Valentina 27 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
JulyMorning spune:
anca multumim de felicitari
babytza si angelynna multzam si voua de felicitasiones
piolica hehehe... ti-o pun la pachet cu tot cu cumnata care acu e in depresie ca nu ne-am anuntat cum ca vrem sa o punem nasha.. . . Si multumim de felicitari.
ilia acum ca te-am vazut, mi-am amintit ca ai intrebat... da, am fost la whitesnake si desi am avut bilet de VIP (deh, mi-a luat al meu ca cica sa stau pe scaun) am stat in sectorul A, cu al meu si prietenii cu care am fost. Am mai loc cate un loc pe rucsac, dar a fost ok. Am fost super-mega-ultra incantata, desi vocea l-a cam lasat pe nenea Coverdale, dar totusi... priveam istoria rock-ului... Iar Def Leppard au fost si ei super-profi, vocal mi s-a parut chiar intr-o forma mai buna. Azi ar trebui sa merg la Judas Priest, sa vedem cum ma simt, ca mai am si alte alergaturi inainte. Ca sa nu mai zic, am bilete la Lenny Kravitz, Metallica, Iron Maiden... am o treaba toata vara, maica-mea e ingrozita
_
Our future determines our past
Fasolica de S32+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
claudinna spune:
felciitari celor care ati schimbat semnatura si bafta multa celor care mergeti azi la eco!! va asteptam cu vesti!!
despre umflatul picioarelor: adevarul e ca daca stati mult pe scaun e nasol pt picioare. macar sa le tineti unedva mai sus! si inca o chestie, ca sa elimini apa din organism tr sa bei fff multe lichide!! mi-e mi-a zis dr sa elimin sarea si sa beau 4l de ceai diuretic pe zi...v-am mai zis, nu ajung sa beau 4 l, insa 2-3 tot beau, plus alte lichide si fructe...si am scapat de umflatul picioarelor. acum e drept ca eu sunt in concediu si stau in pat destul de mult si e posibil ca asta sa contribuie la ameliorare.
la mien era de speriat si pt ca se asocia umflarea cu cresterea tensiunii, ceea ce nu e bine delok, dar acum vad ca e ok
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
32+ Florin Razvan
ilia_99 spune:
babytza, eu am intram pe site-ul lor, cordbloodcenter.com, m-am inregistrat, am primit un mail de confirmare pt inregistrare, a doua zi m-a sunat o tanti care mi-a spus ca-mi trimite contractele prin curier, sa le semnez si sa le trimit inapoi. a doua zi au venit contractele prin cargus, le-am semnat, trimis si urmeaza sa-mi trimita kitul de recoltare cu aprox 6 sapt inainte de DPN. dupa ce nasti si ei analizeaza proba si decid ca e viabila si poate fi folosita urmeaza sa-ti emita facturile. cam asta e!
24+
Piersicutza spune:
Salut burticutzelor dragi
Mai dau si eu o veste, ca sa nu ma dati disparuta.
CD, musettepink bafta multa la eco!!!
Vacanta placuta tuturor care pleaca la mare sau la munte, sa va odihniti si relaxati, sa uitati de toate durerile si grijile de orice fel.
anca vroiam sa te intreb, de unde-ti dai seama daca micuta ta s-a intors sau nu? Te pipai si descoperi unde se afla capul sau cum?
JulyMorning felicitari pentru vestile bune si pentru bebelina ce-ti seamana. 32 de saptamani, ua ce departe e de mine cifra asta...
Bitza drum bun si usor spre home sweet home.
Eu in ultima vreme ma simt ca o leguma, nu ma doare nimic dar parca as dormi non stop, nici macar in primul trimestru nu am avut asa ceva.
Mai trece vreuna dintre voi prin asta, daca da, stiti cumva din ce cauza, care poate fi remediul?
Am auzit ca tot vorbiti despre sare, eu stiu ca e bine sa fie redusa dar nu e deloc recomandat s-o scoti cu totul din alimentatie. Ma documentez si va aduc si argumente. Dar nu degeaba va vine sa puneti sare si pe prajituri, organismul cere.
multi la toate
26+
Piersicutza
anca81 spune:
Piersicutza, ii simt capsorul deasupra buricului, e rotund si tare.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani
babytza spune:
Fetele...Ce ma fac eu.... Cu toate ca ca nu am luat decat 7 kg am observat dimineata ca nu mai pot sa misc inelul de logodna pe deget...m-am umflat....Cum imi pun eu verigheta la cununie ???
Valentina 27 + Matei
ilia_99 spune:
july.. esti mortala! have fun! si eu am fost, la sarcina trecuta, la concert U2, in Barcelona. a fost genial!
24+
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui ilia_99
babytza, eu am intram pe site-ul lor, cordbloodcenter.com, m-am inregistrat, am primit un mail de confirmare pt inregistrare, a doua zi m-a sunat o tanti care mi-a spus ca-mi trimite contractele prin curier, sa le semnez si sa le trimit inapoi. a doua zi au venit contractele prin cargus, le-am semnat, trimis si urmeaza sa-mi trimita kitul de recoltare cu aprox 6 sapt inainte de DPN. dupa ce nasti si ei analizeaza proba si decid ca e viabila si poate fi folosita urmeaza sa-ti emita facturile. cam asta e!
24+
Multumesc mult !!
Valentina 27 + Matei