Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
aly_c20 spune:
buna dimineata si de la noi!
felicitari fetelor care au schimbat semnatura si asteptam vesti bune de la Musette si Cd, care merg la eco!Fericitelor, va vedeti bbeii:)
Anca cate un pentru tine si Carla!Ma bucur ca esti mai optimista! Banuiesc ce e in sufletul tau!Nici eu nu sunt prea linistita, pt ca la ultima eco bb al meu avea un rinichi mai mic si unul mai mare, curios ca pan ala 27 de sapt totul era normal!
Acum astept eco de32 sapt, sper sa fie totul bine si sa nu se fi rasucit de tot Sebi in cordonul meu!
De 2 zile ma simt tare rau. Se invarte casa cu mine!pofta de mnacare nu mai am, ieri am baut un litru de lapte,am mancat 2 oua si 2 nectarine(asta a fost toata mancarea) am luat si o vitamina si capsula de fier...azi parca e un pic mai bine, dar tot se invarte casa cu mine!
abia astept sa merg peste 2 sapt la eco sa vad cat e de lung bb al meu, pt ca aseara am avut surpriza sa l simt la vreo 10 cm mai sus de buric, a fost pt prima data...si si a schimbat si felul de a se misca!inainte parca facea poc-poc-poc, niste miscari rapide, ca la box, de vreo 3 zile...parca mai mult se intinde...insa am niste dureri, parca in vagin, parca ma zgarie cand se misca...sper sa fie normal!Eu incerc sa nu ma panichez zicand ca asa e normal:D
va pup pe toate!
30+ Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
ClaudiaH spune:
Oau! Ce-aud despre cei de la Quelle! La noi in 2-3 zile sunt la usa. Ultimele dati am comandat joi seara si sambata dimineata la ora 8 erau la usa de a fost cat pe ce sa murim de soc si eu si sotul ca bineinteles eram in pat la ora aia. Dar... vorba unui bun prieten: cum ajunge un serviciu in Romania cum se umple de rahat.
Anca, esti belea cu sutienele de alaptat la 2 ani! ar fi prea de tot. Acuma ca sa te sperii si mai tare: eu mi-am comandat de la ei o data niste chiloti si am fost dezamagita de calitate asa ca i-am returnat. Sper sa nu patesti la fel cu sutienele. Eu n-am mai comandat alte haine de la ei dupa aia. In schimb am comandat de la ei diverse electronice facute de firme cunoscute, scaun de masina etc. si au fost ok. Da' poate tu ai noroc.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
monica_dicut spune:
Eu am luat niste sutiene de la ei si am fost foarte multumita. SI tot ce am luat pt bebe (costumase, prosopele, paturica) au fost de o calitate foarte buna.
Sti care-i faza cu livratul, ei nu au depozit aici in Ro si le aduc din Deutschland pe toate. Eu lucrez la o firma tot cu comenzi prin catalog iar depozitul central este in Praga. TErmenele de livrare la noi sunt intre 2 si 8 (uneori chiar 10) saptamani. Ma gandesc la faptul ca la fel se intampla si la Quelle.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI
AMR 64 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
anca81 spune:
Si eu am mai comandat sutiene de la ei si au fost OK - si ca marime si calitativ. Da, produsele le aduc direct din Germania si poate asteapta un anumit numar de comenzi pentru a face un transport. Ei, cum mi-o fi norocul acum.
Aly_c20, ti-ai luat tensiunea? Poate e prea joasa si de aceea ai impresia de ameteala.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani
babytza spune:
Fetelor am intrat si eu putin la mamici de pepenasi sa le intreb si pe ele de celulele stem . Si vreau sa va spun ca in wd asta se nasc 5 pepenasi.....ce emotionant....
Mai avem putin si incepem si noi...
Valentina 27 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
piolica spune:
july, hai ca mi-a placut faza cu a ta dragalasa cumnata. bai, cum sint unii!
piersicutza, eu raspund prezent la oboseala, somnoreala... mi-e si teama cum o sa fie pina in septembrie, daca de pe acum m-au luat toate oboselile. eu tocmai ce am facut masaj, azi lucrez de acasa, si a venit tipa sa-mi faca masaj. e mult mai bine acum. ma duc si la piscina si asta ma ajuta destul de mult. in rest, nu stiu alt remediu, in afara de stat in pat.
babytza, eu mi-am scos inelul de logodna si verigheta de vreo 2 - 3 saptamini, deci cind aveam cam 28-29 de saptamini. cind ai cununia?
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
babytza spune:
Pe 1 august e cununia. Cred ca o sa o port pe lantisor pana nasc....Ca mi-e tare drag de ea..
Valentina 27 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
tzitziri spune:
Neata burtici, (neata e figura de stil ),
noi azi suntem calmi..dupa o zi agitata ieri.Cred ca ne-a potolit cursul despre nastere si vizitarea maternitatii....ce sa zic, m-au convins (cred...)ramane sa trecem de 36 de saptamani si sa fim siguri ca suma respectiva ne e disponibila.
Spunea cineva..Piolica daca nu ma insel....ca s-a apucat sa tina un jurnal de sarcina. Azi m-am apucat si eu sa scriu tot asa intr-un blog....si sunt curioasa ce o sa iasa la final. Mi se pare o metoda buna de a rememora vreodata momentele astea.
27+
bebe David
monica_dicut spune:
babytza, sa speram ca totusi nnu foarte curand. Macar sa incepem cand face prima din noi 37 de sapt. Adica nu mai devreme.
Oricum si io abia astept sa vedem cum arata
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI
AMR 64 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Piersicutza spune:
quote:
citat din mesajul lui piolica
piersicutza, eu raspund prezent la oboseala, somnoreala... mi-e si teama cum o sa fie pina in septembrie, daca de pe acum m-au luat toate oboselile. eu tocmai ce am facut masaj, azi lucrez de acasa, si a venit tipa sa-mi faca masaj. e mult mai bine acum. ma duc si la piscina si asta ma ajuta destul de mult. in rest, nu stiu alt remediu, in afara de stat in pat.
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica eu stau la servici 9 ore, ajung seara acasa, gatesc ceva, mancam si pe urma merg la culcare. Na cand sa mai stau in pat si in timpul zilei? Da, la piscina mi-am tot propus sa merg si eu, of timpul asta liber...
26+
Piersicutza