Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Clau, din pacate in Romania sunt mai mari preturile la orice fata de orice alta tara din UE si nu numai. Asta este, nu avem ce face.

July, am uitat ca ... nu mai zic, m-am trezit la ora 7 ca io trebuia sa ajung la curs. Asta este.MI-a fost si putin rau in ziua aia, am adormit si am uitat complet. Ma oftic rau dar asta este.
Bafta la shomping si FELICITARI pt bebelina bucalata

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 64 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

babytza, imi pare rau dar te contrazic. MIe mi-a venit acum o saptamana ceva prin curier de la ei. Adevarat ca ceva comandat prin... martie cred... nici nu mai stiu. Si acum 2 sau 3 sapt tot asa, prima parte din comanda direct la usa. SI mie nu mi-a venit never ever in 10 zile nimic de la ei. NU v-am povestit ca am asteptat niste ornamente de craciun si niste cizme din octombrie si m-au sunat in martie sa-mi spuna ca au un pachet de la Quelle sa-mi livreze si le-am zis sa si-l bage undeva. Am crezut ca nu vor mai veni niciodata la mine sa livreze, dar uite ca au venit.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 64 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July felicitari pentru bebelica !!!!

Bafta la echo mamicilor !!!!!

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

salutare burtici dragi!
musette
CD
va asteptam cu vesti bune
anca doua fete cucuiete si bataioase tare. asa-mi place!
asaaaa... ia sa vad cit ma ajuta neuronu':
eu recoltez celule cu Cord Blood, azi am semnat contractul
vitamine nu iau, doar Tardyferon de saptamina trecuta
saptamina viitoare merg la analize: hemoleucograma, sumar de urina, glicemie, etc...
ma scol de 2-3 ori pe noapte sa merg la shushu. voi la fel?
am luat 8 kg pina acum....
offf...parca mai vroiam sa va zic ceva..

in fine, azi e ultima zi la job, de luni sunt in concediu de tot, nu ma mai intorc la munca.
si ... angelynna caci miine n-o sa intru sigur! sa fii iubita si sanatoasa si un bb pe masura!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Si multumesc pentru cuvintele frumoase

Angelynna, Freshanana, Babytza, Maria, Ilia

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

CD multam fain , te asteptam si pe tine cu un raport amanuntit despre mikul
moniq mare lucru n-ai pierdut, a fost interesant pt mine ca a fost prima oara cand am privit cum se "manevreaza" un bebelache (pediatra ne-a aratat pe un manechin bebelush) la baie, cum sa-i tii capul si chestii d-astea. In rest, multa info noua nu a fost. Si doctorita ok, adapta naturalului, ca sa zic asa.. fara infofolit copilul, fara super-cocolosheala si d-astea..

_
Our future determines our past
Fasolica de S32+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

maria, july, felicitari si voua pentru semnatura.

july, chiar ma intrebam pe unde esti, era cit pe ce sa scriu asta sa le intreb pe fete daca mai stiu ceva de tine, credeam ca esti la mare. felicitari pentru 'fetita lu' tata' cu nasul cirn de la mama! mama ce soacra ai! as tine-o numai in pumni! trimite-mi-o citeva zile ca scot untul din ea.

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui babytza

Fetele, sa nu comandati prin Quelle. De 2 luni nu mai aduc prin curier si eu astept inca sa imi ajunga comanda....Am luat de pe 10 mai si inca nu mi-a ajuns tot. Le trimit pe rand si ma scot din sarite....Prin curier era super, ajungeau in 10 zile toate...

Valentina 27 + Matei

stiu si eu cum este la quelle
de aceea am si renuntat la ei
dureaza minim 2 luni sa iti trimita comanda (dc ai mai multe itemuri) si exista riscul sa astepti degeaba ca nu mai au in stoc respectivul item si nu te anunta nimeni.
eu dupa ce dadeam comanda , dupa vreo 4-5 zile sunam sa intreb dc e in stoc tot ce am comandat
si imi spuneau ce mai era in stoc si ce nu (ca sa stiu la ce sa ma astept). nu cred ca se compara cu germania, asta e romania
noroc ca exista laredoute.fr

32+
AMR 55 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Monica eu inainte cand comandam aveam optiunea sa vina prin curier si in maxim 2 sapt ma suna baiatul ca a venit coletul, dar in mai cand am facut ultima comanda nici nu mai era pe site otiunea prin curierat. Si am sunat la ei si mi-au zis ca momentan au intrerupt contractul cu ei. Asa ca am asteptat prin posta...Si inca mai astept...
Pacat, ca au lucruri frumoase si la preturi bune...

Valentina 27 + Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

ilia multumesc mult , concediu placut

july felictari pt bblina

Am comandat si eu de la Quelle, a venit comanda fosrte tarziu si pana la urma am refuzat pt ca nu mai aveam nevoie.

27+

Bebe

Eco

Mergi la inceput