Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Anca, merci de carucior!!! Sunt asa mandra ca o sa am o fetita ca daca s-ar putea mi-as scrie si-n frunte. Sper sa nu fi gresit nenea doctoru' la eco ca il strang de gat dupa aia.

Ratonelu, felicitari pentru schimbarea semnaturii! Da, mai am putin, depinde la ce raportezi. Uneori intru in panica, mi se pare ca mai e foarte putin si sunt speriata ca n-o sa ma descurc cu doi copii. Alteori mi se pare ca mai e tare mult pana cand imi voi vedea copilul sa ma conving ca e sanatos. (Prin sapt. 10-11 am avut doua runde de gripa luate de la baietelul meu care s-au lasat cu antibiotic si cateva reprize serioase de febra si de atunci traiesc cu spaima in suflet ca bebe ar fi putut pati ceva desi medicul zice ca pare ok la eco.) Aseara baietelul meu mi-a factu febra si toata noaptea am patrulat pe hol de la noi din camera la el in camera si asa m-am bucurat ca inca nu am nascut...imi inchipuiam cum e sa ai unul mic care suge non-stop si unul bolnavior care ba vrea apa ba ii e cald, ba vrea in brate ca nu se simte bine... in fine, imi spun ca o sa ma descurc eu cumva, am vazut ca sunt fete pe aici care au mai mult de doi copii si s-au descurcat. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi ca le ducem noi pe toate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata si de la noi
E vineri...ce bineeee...a mai trecut o saptamana si azi facem si noi 30 saptamaniDoamne ce putin mai este..nu-mi vine sa cred!!!
Musettebafta multa la echo...asteptam vesti bune despre Luca
CDbafta si tie la ecografia de azi...totul va fi bine sunt sigura
Ratonelufelicitari pentru noua semnatura
Ancama bucur ca esti mai bine si gandesti optimist..o sa fie bine Carla
Pupam toate burticile si va doresc un weekend minunat

+28+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Clau, ca tot am vrut sa-ti spun. Si la Quelle vine factura inauntrul pachetului. Cel putin la mine asa a venit mereu. Si plus ca in Germania la Quelle au muuuuuuult mai multe. Are dreptate Muuh, mai bine le pui la autocar ca e mai ieftin. Asa trimite si matusa mea. Si plus de asta sunt convinsa ca si lucrusoarele acolo sunt mult mai faine si ai mai multe variante de unde alege.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 64 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, fetele!

Iar n-am mai intrat de ceva zile, dar v-am mai citit.
Anca mi s-a strans stomacul cand am citit prima oara despre toate "evenimentele" prin care treci. Poate intr-o oarecare masura inteleg, dar cu siguranta nu pe deplin. Te admir ca ai puterea sa intri si sa stai de vorba cu noi (eu una cred ca plecam in lume, desi nush ce folos....), sa ai o vorba buna pentru toata lumea. Si, evident, ca tin pumnii stransi pentru tine si Carla sa iasa totul cat se poate de bine; desi sunt convinsa ca micuta iti da doar niste emotii
moniq ai lipsit la ultimul curs.... ntz ntz... tocmai la cursul la care au dat diplome la tatici
musette si CD multa bafta la eco

Eu am fost la eco de trim III ieri. Aveam ceva emotii... asteptam sa intram in cabinet si al meu vorbea cu mine, cica sa imi distraga atentia... m-am stropshit la el odata sa taca.. off, saracul... mi-am cerut scuze mai tarziu. Deci prezentam bebelina de 1,600kg, cu vreo 9 zile mai micuta decat UM (mereu a iesit mai micuta) cu toate cele prezente, degete, organe si alte alea... si care cred ca dormea, desi mi-a mai tras niste suturi cand o mai impungea dom doctor cu sonda. Ne-a facut si o poza in 3D si tati e absolut topit, pe drumul de intoarcere a stat cu mana lipita de burtoiul meu si vorbea cu "fata lu' tata". Cica are nasul meu in vant si falcutele mele... si cracii lui , era super fericit ca seamana cu mine. Cand i-am povestit la socrela a comentat "ei, lasa, ca vedem noi dupa nastere ce anume a luat de la fiecare" Va dati seama ce drama ar fi daca n-ar lua nimic de la fi'su', nu? .
Azi ajung si la control la doctorita mea, cu eco, o sa-mi recolteze si pt strep B si sumar de secretie (a zis ca vrea sa o faca mai devreme pt strep, sa fie facut si eventual il mai fac odata in s36) si teoretic ar trebui sa discutam despre cezariana... am ceva emotii, ma tot gandesc cum o fi mai bine, avand in vedere ca bebelina e mai micuta, nu stiu daca o cezariana la 38+s ar fi bine... ca dupa pleaca doctorita mea o saptamana si poate ma apuca nascarea fara ea...

Va pup pe toate in grup, ma duc sa scot fiara ca se shushu pe ea si tzopaie pe langa mine si apoi niste shopping pt un frigi gol-golutz si pana la banca.. sa mai pun niste bani pe card, azi comand carutzul si alte prostioare ...

_
Our future determines our past
Fasolica de S31+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

uitai de semnatura.. de marti am implinit 32s

_
Our future determines our past
Fasolica de S32+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Monica, ai dreptate e mai variata oferta de la quelle.de si parca si preturile sunt mai mici desi firesc ar fi sa fie la noi mai mari dar ma rog... Am discutat aseara si cu sotul meu si am hotarat sa cumparam de aici si sa trimitem in tara. Ne vin niste prieteni la sfarsitul lunii in vizita si o sa-i insarcinam pe ei cu transportul in tara; oricum nu trimitem tone ca sa zic ca ii incarc prea tare la bagajul de avion. Si-asa pana comand, se face livrarea... tot dureaza asa ca... mai astept doua saptamani.

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burtici !!!! toate mamicile.

Ce atmosfera placuta este in dim asta !!!!

Anca ma bucur tare ca esti mai bine si iti doresc din tot sufletul ca temerile tale sa dispara

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

July felicitari pentru bebelina , nu-ti face griji ca e mai micuta putin vad ca e o fetita energica si cu personalitate daca dadea suturi (destinaye lu' domn doctor evident )
Musette&Luca

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ratonelu, 29 de saptamini, esti mare, ce mai! felicitari! nici nu-mi vine sa cred cit mai avem de putin pina la intilneala cu bebelusii.
mussette, bafta la eco.

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetele, sa nu comandati prin Quelle. De 2 luni nu mai aduc prin curier si eu astept inca sa imi ajunga comanda....Am luat de pe 10 mai si inca nu mi-a ajuns tot. Le trimit pe rand si ma scot din sarite....Prin curier era super, ajungeau in 10 zile toate...

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput