Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
CD27 spune:
felicic, felicitari pentru bebe miscaret
al meu dormea ca un urs
29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
nushulica spune:
salutare pe azi!!! am umblat toata ziua si mi-s umflate picioarele ca niste gogosele
felicic felicitari pt grasan!!!mama da ce avant si-a luat!!ma bucur ca e bine sanatos si miscaret
cd felicitari pt bebe in grafic!!!
azi schimbam si noi semnatura dar sincer trebuie sa trimit mesajul sa vad cate am ca nu mai tin minte
edit: vad ca amr e 98 zile ce rpd trece timpul
26+ DAVID
300 spune:
sanziana, ce camera de bebei frumoasa!
joy ce crestere de burtica spectaculoasa raportam! Felicitari pentru licentza La ce casutza vati gandit? In ce zona? Si noi ne cautam de zor, dar se taraganeaza in mod absolut nesimtzit niste acte premergatoare imprumutului, de 3 luni aproape asteptam dupa un cadastru. Cred ca o bag pe tanti in cartea recordurilor si fac si un site suntneserios.ro cu referintze proaste. Pe bune daca nu! Sper sa nu se mai loveasca nimeni de asa ceva si de asemeanea oameni. Unul e de-ajuns sa te faca sa te indoiesti de zodia ta norocoasa...
felicic multe felicitari pentru bebe mare. Imi pare rau ca a trebuit sa astepti atata la doctor, la ce spital ai fost?
Daca tu la 25 ai atat, iar eu la 23 aveam 600 de gr... fetitza mea oare cat o avea?
ratonelu raportez doua bucati picioare umflate larandul meu. Si beau lichide si nu mananc cine stie ce sarat...In plus, dureri atroce de spate, cum termin mes asta imi convoc sotul la un masaj.
CD te-am lasat intentionat la urma. Nu iti mai face asa de multe griji ca ii dauneaza copilului. Care sigur e bine si ai sa vezi cu ochii tai la urmatoarea eco.
Anca ai primit mesaje care spun ce as vrea si eu sa iti transmit, mule ganduri bune,si incredere in tine si fata ta ca veti ajunge cu bine cat mai aproape de termen. Nu am mai intrat decat rar utpe-aici, dar te urmaresc si creste inima in mine cand te vad mai bine.
khristin ce te invidiez pentru maseuza...
Maine merg la mama!!!!
27+ fara nume
felicic76 spune:
ancule: forta, putere si libertate(dupa 16 ani si sa va luati tanc, nu pushca)
boo: revin si io cu o intrebare; halatul, halatul, cat e halatul?( a se citi costumul de baie ala mishto, verde)
nerantula: sangerarile nazale, daca persista, sa consult un orl-ist, dar tb sa vedem si analizele de coagulare pe care le fac acum. ma bucur ca ai vb cu dr. chiar si prin sms, cateodata devine frustrant ca nu poti vb cu el cand ai nevoie....te tin la curent si pe tine si pe bebe Gruia(am remarcat similitudini la sarcinile noastre, mmr.H, sangerari nazale, bebei mari si nastem si la acelasi spital)
july vecinica: cum sa omori o soacra? faci un copil care sa semene 99.99% cu tine sa inteleg ca rezolvasi toate treburile si acum asteptati bebelina? buna treaba..io am dus fiara la o pensiune ptr o saptamana, vreau sa ma mut in liniste avea o fata lung cand l-am lasat acolo.
babytza: in ziua cununiei incearca sa fii relaxata, o sa incapa verigheta cu un pic de efort si apoi n-o mai scoti deloc. Am observat ca daca am trecut peste vreo doua zile in care m-a strans si verigheta si inelul de logodna, dupa aia organismul s-a obisnuit si nu am mai fost nevoita sa le scot deloc. oricum, foarte buna si ideea cu purtatul la gat
andy-garlo: ai mai rezolvat ceva cu trusa aia de epidurala? sa stii ca nu am uitat si daca vrei ti-o cumpar si trimit eu
sanziana: foarte frumoasa camera! sa-ti traiasca barbateii si sa se bucure de ea!
lauretta: distractie placuta, sa te relaxezi si sa te odihnesti(dar sa distrezi fetele, da?)
joy: felicitari si multa bafta in continuare!
cd, maryB: multumesc ptr urari! M-am uitat pe cele 2 eco de trim II, la Iosup si Herghe, amandoi scriu rinichi normali, ori nu mi-au scris masuratorile, ori nu shtiu eu unde sa ma uit pe ele
khristin: nu-mi fac probleme, eu am avut 3800 gr la nastere si sotul 4200 gr, sora mea cam tot la fel ca mine, a fost suspecta la ambele sarcini, bebitzele au avut amandoua peste 3500 gr. Asa ca eu cred ca este ereditar totusi o sa fac testu saptamana viitoare
nushulica: eu nu iau drept 100% ce-a zis, ecograful mai si greseste, cert este ca este oleaca mai mare si dr vrea sa se asigure ca-i totul in regula
300: am asteptat atat la cabinetul lui particular( ca sa nu-ti mai spun ca asistenta m-a taxat cu o consultatie de trim III nu de II cat am eu, dar ptr dr asta ma duc si in capatul celalat al Buc
mussette: te invidiez ca esti slaba si frumoasa! nah, c-am zis-o! ce faci acum? alea, alea cu sotiorul, ha?
monique,andy.p, clau, andreutac, andree-and, illia:
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
felicic76 spune:
quote:
citat din mesajul lui alexa si mami
miine sunt acasa
alexa simami
negre, distrate, plimbate si cu poze, da?
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
claudinna spune:
neata!!
sa fie prea devreme pt un ceai diuretic?? eu asta beau si va ofer:) mai putin celor care aveti de plimbarit!
sau vreti un suc de portocale??
sa aveti un week-end placut!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
32+ Florin Razvan
aly_c20 spune:
Neatza si de la noi!
Claudinna, nu ai somn?:) . Eu ma trezesc in fiecare zi la 6, apoi, iau somn de la 7 la 11:)).Doar tre sa crestem mari!
Aseara am iesit la o plimbare si l-am sunat pe dr sa-i zic ca am ceva ameteli si ca vreau sa merg azi la el (e de garda) sa mi faca o eco pt ca bb al meu si-a schimbat felul de a se misca! Si el m-a trimis aseara la maternitate ca sa pot dormi linistita!(tare grijuliu e el, chiar e un dr de nota 10.imi pare rau ca nu voi naste cu el, dar macar stiu ca ma va lasa pe mana unei dr bune). Asa ca aseara, la 9.30, de pe terasa McDonald's am mers si l-am vazut pe bb:P!Nu mi-a facut masuratori, doar mi-a aratat inimioara ca i bate(146bpm) si...spre surprinderea mea, mogaldeata s-a tot rotit in burtica si acum era cu capul mai sus de buric, in partea dreapta.Si eu credeam ca ala e funduletul:)) pt ca la eco de 27 sapt dr (nu al meu) mi-a zis ca e in pozitie cefalica si ca asa va ramane...dar uite ca nu e asa!
am pus si 2 pozici noi...asa-s mandra de burtica mea, care e ff vizibila:)), pt ca daca va amintiti, pe la 20 de sapt la mine inca nu se vedea nimic:))
http://good-times.webshots.com/photo/2735443430103353051qkTFnn
pe toate... si o zi frumoasa!
30+ Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
300 spune:
si eu care credeam ca va gasesc pe toate dormind... Pe mine m-a trezit durerea de spate si un vis absurs, plu faptul ca m-am uiat pe geam si am vazut ca e ziua, plus pasaile din copacul din fatza ferestrei mele... Cred ca o cafea decaf de data asta bag si eu.
alexa si mami asa de repede va intoarceti? V-ati plicti ?
oau felicic da ce oameniiii!!! Atatea ore sa astepti, cate persoane vor fi fost in fatza ta? si e mare dif intre consultatie trim II si II? Da asistenta aia n-ar ochi? O fi durut-o capul... Bine ca a trecut
Claudinna am fost acum cateva zile la un curs la first bebe, s-a mai vorbit pe forum despre el. Cu cateva exceptii mai patologice, sarea (de fapt sodiul) nu trebuie sa lipseasca cu desavarsire din alimentatia unei gravide. Tu spuneai ca aveai si tensiunea mare; daca dr. a zis sa excluzi sarea in totalitate, mai intreaba-l si acum, cand lucrurile par ca s-au normalizat. Eu cred ca e bine ca te-ai hotart sa mai mananci sarat dinc and in cand. Nu am apucat sa te felicit pentru casa din Calimanesti. E superba zona, eu sunt din Rm. Valcea de fel, si am mai mers pe-acolo ca e si aproape. Pacat ca nu mai ajungi vara asta, la anl sa il duci pe bebe la munte sa capete bronz de-ala rezistent si sa faca vitamina D... a la naturel
aly_c20 fug sa iti vad burtica. Vreau si eu la eco!!
Am pus si e o poza cu burtoi de 27s pe contul comun, e de joi. Radeam, credeam pe-atunci ca durerile de spate mai si trec hehe.... A, sa stiti ca eu m-am vopsit joi seara, si o mai facusem cu vreo luna jumate inainte, si inca o data in martie. Scrie pe undeva de ce nu e bine sa te vopsesti?
27+ fara nume