LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!! PAKO, sa iti traiasca mandretea!

CARMEN, sar'mana de vizionari, am fugit repede la poze sa o vaz pe aia cu pricina, credeam ca e cea cu berea pe burta dar se pare ca e mai sugestiva privirea lui Petro spre mandretea mea de burta

ROXI- am gasit la noi ridiche neagra in Kaufland. sanatate multa!

INA, super tortul!

ANDREA (M), nu am habar daca ai primit vreun PM de la mine, am inceput vreio trei si in timp ce scriam dipareau in neant

Sa iti spun aici impresii de Albena- statiunea mi s-a parut extrem de linistita, de spalat creierul total, mai ales pentru noi care stateam in capatul lumii, dupa noi urma rezervatia de broaste...

Kaliakra e in buricul statiunii, in zona vesela si animata seara, hotelul arata super, am intrat in hol...
La Gergana avantajul number one este situarea exact pe plaja, asa ca am profitat din plin de all inclusive si nu am cumparat mai nimic in timpul zilei, seara in schimb zburau levele ca pescarusii, pe trenulete, biciclete, acadele, zmeurici si altele. In plus, plaja era aproape goala si extrem de curata, am inteles ca spre centru era mai aglomerat.

Mancarea nu m-a dat pe spate, chiar m-a cam durut stomacul de la sosurile lor cam condimentate. pentru copii in schimb ai diverse posibilitati (am inteles ca mancarea e cam la fel in toate hotelurile).

Micul dejun era consistent si acoperea cam toate gusturile, la pranz trebuia sa ajungi devreme ca sa prinzi supa, in rest erau feluri indestulatoare, multe pe baza de carne de pui deci bune pentru copii, la fel la cina.

Nu m-am topit dupa atitudinea localnicilor fata de noi, ma refer la personal, chiar cineva m-a intrebat "Da' spaga mea??" de am mutit.

Hotelul foarte curat dar as zice ca de doua stele plus si nu de 4, piscina in schimb super dar se inchidea la 6 seara, cand era placerea mai mare veneau si iti spuneau:"Six finish"

Am vizitat si Nisipurile de Aur unde stiu ca ati fost, mie mi-a placut mult statiunea in comparatie cu Albena. Dar daca vreti un concediu linistit, e alegerea potrivita.

Fetele, scuze ca mi-am postat aici jurnalul de calatorie dar voiam sa ii raspund Andreei.

Va pup, cred ca maine plecam spre Lacul Sf.Ana sa sarbatorim in week-end ziua sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mey, noi suntem bine, ei hai ca nu mor eu acu de la celiachia aia :) cristal, multam de intrebare, doar ca-s pe fuga, la serviciu e de groaza cat de aglomerata sunt, apoi treaba si-acasa ca suntem inca in constructii cu repratiile, e mizerie, asta e.
intrebare-intrebatoare, cat mai dorm copilasii vostri, noaptea/ziua, adunate etc
philip are zile cand il pot culca si la 8 si doarme pana la 8 dimineata dar de ceva zile avem iar probleme in sensul ca nu adoarme pana la 9 juma apoi la 7 juma desteptarea ca tre sa plecam si la gradi nu inchide ochisorii sa nu rateze ceva.
sa va mai zic si eu de philip, e f tandru si dragastos si dupa fusta mamei mereu. imi spune "i love you my sweetheart", "my sweet mommy" si altele de-astea, imi pupa mainile si genunchii, e f atent cum ma imbrac si ma ales cum nu ma imbrac (adica imi face observatie daca-s prea decoltata, cica nu-s imbracata, hahaha), e un copil cuminte, parca mi-ar placea sa-l vad mai activ, acasa insa parca vine sa se relaxeze, vrea numai sa se uite la un film, mananca si sade pe canapea. drept ca o fi si obosit de la gradi, tre sa ma rog de el sa iasa in curte sa ne jucam si cand o face nu-l mai pot opri.
vorbeste cate-n luna si-n stele si numai in engleza iar zilele astea asteapta cu nerabdare petrecerea si plecarea in vacanta.
la gradi lui un copil a fost accidentat de un camion si-acu il tot caut prin spitale si nu reusesc sa dau de el sa-i trimitem o jucarie. naspa, mi-a stricat ziua ieri cand am aflat :(
sanatate multa bolnaviorilor si la multi ani andreei!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Andreea si numai bucurii!

Sunt pe aici dar n-am mai prea postat, de abia citesc pe fuga, sa stiti insa ca sunteti in gandurile mele cu mici cu mari...si ma intreb ce mai faceti, cum sunteti?
Stiu ca Papa are de suportat o incercare cu Pescarusa mica, cum sunt, stiti ceva de ele?
Nicole, sper ca nepotelul tau sa fie un invingator.
Gabi, noua pediatra ne-a subliniat sa NU ne gandim sa cerem Prevenar-ul. Explicatii mai pe larg later. Felicitari pt evolutia puiului mic.
Roxa, cum e cu bb2? te simti ok?
Daria, sper sa treaca iute si la tine perioada grea cu dureri de cap
Trebuie sa mai recitesc din urma ca am uitat acum ce mai vroiam sa va raspund...

Noi suntem in pregatiri cu ziua lui Danut, vrea sa sarbatoreasca impreuna cu cativa prieteni undeva, dar si acasa cu familia extinsa asa ca avem de lucru. Andreea e o mica perseverenta si tupeista, are vointa mai mult decat noi 3 laolalta. Sunt niste dulci amandoi, nu ma satur sa-i pupacesc toata ziua si cu toata oboseala, ma rog mereu sa le dea D-zeu sanatate, ca restul le descurcam noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxi, acu vad ca te-ai chinuit cu tusea....cum mai esti? Prospan, Stodal, Plantusin, sirop de muguri de pin si scai vanat de la Plafar, lamaie cu miere, hrean ras cu miere....sper sa nu mai ai nevoie dar daca mai ai....zic si eu ceva idei. Si da, sigur ca trecea mai repede cu medicamente:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa mi-a iesit ieri salata de vinete !Nu ai zis unde este party-ul!
Ioana eu te intrebasem..deci incepe munca Maria!Da si eu as fi curioasa..asupra unui dialog intre ei doi! Poate la vara...
Andrea ...te pui cu manutele care fac dezordine!
Robi eu ma gindeam ca a fost mai bine decit ai scris...asa ma gindeam dupa ce-am citit atitea articole despre "la mare in Ro"..
Irina superb tortul!!! Tom era comestibil???A trecut tusea?
Daria ai vreo nevralgie??
Marie asteptam pozele de la Roma!
Lia spor la organizat petreceri!
Liliana unde venit in nord sau sud ..ca sa stiu ce sa-ti povestesc.Vom incerca sa ne vedem..und esa-ti trimit numerele de telefon? ..aaa....si ce faceti cu barca gonflabila?

edit..La multi ani Andreea de Felicia!! Numai bucurii!!
La multi ani Pedro!!!
Gabi bine ai revenit.si ca a fost frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

La multi ani Andreea,o copilarie fericita si viata plina de bucurie.
Daria ,multa sanatate...ma scald cam in aceleasi ape,mie imi aduce ricu de la gradi fel de fel.
Roxa...mana era de fapt mainile...am cazut taman pe bicicleta lui Ricu...copacul mare si batran si io minte creata...da am urmat indicatiile copilului...acolo mai sus sunt cele mai rosii...mamiiiiiiiiiii!Cu o mana scriam io ceva ceva...asa...macar am fost boiereasa...fa aia, adu aia..da-mi de aia.
Ioana...Rochia e numa desenata...am mai zis io...pina ajung io la biserica...ajunge altcineva.
Adela multe felicitari.
polux...io asa m-am suparat...nu i-am mai cumparat nimic nimic lui Ricu de multe luni...ca m-am saturat si eu si el de jucarii.Dar au altii grija sa cheltuie bani ptr. jucarii...culmea ca al meu nu mai vrea jucarii.
Cristal...mama ce te mai plimbi...crap de invidie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

fetelor va multumesc nespus de mult pt urari....sunteti minunate

eu de 3 zile nu stiam de ce nu pot sa scriu...a venit tati azi din delegatie si mi\a pus tastatura pe ecran ca cea reala cica e plina de lapte[liviu]....stiam ca azi va ganditi la noi....multumim.

azi andreea a fost o mica printesa[datorita dariei care m\a ajutat cu costumasul...pupici ei]...pun si poze cand pot

sambata am inchiriat vila la moeciu...taiem motu lui liviu

imi pare rau ca nu pot sa sciu mai mult...ma chjnuj cu tasatura asta

andrea,cand a avut loc accindentul... la gradi...sau in particular cu parintii[semnul intrebarii]....vai,saracutul...si paritii...

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Roberta multumesc pentru amanunte. Abia astept sa plecam si noi.
Olivia, comparativ cu noi la ei este mult mai bine pentru ca ai niste servicii de baza: piscina, loc de joaca pentru copii, curatenie si la preturi similare, daca nu chiar mai putin. Am dat pe un sejur de 7 nopti la www.albena.bg/index.php?p=hotel&id=32" target="_blank">Kaliakra, all inclusiv fix 3000 Ron, iar un sejur la www.giramondo.ro/hotel-orfeu-_55.htm" target="_blank">Orfeu, cu bonuri valorice m-ar fi costat 3.100 ron, iar serviciile nu se pot compara.
Lia, bine ai revenit. Hai, povesteste mai mult despre copii. Andreea a inceput sa vorbeasca? Danut cand incepe gradinita?
Gabi, si pe mine m-a sfatuit dr. sa nu-i fac Prenevarul. Are efect extrem de redus si nu se merita (si Matei are deja la activ 2 otite). Si am citit si eu, dar nu mai tin minte unde, ca poate da si efecte adverse urate.
Daria, un sa treaca capul. Dupa ce am citit postarea Feliciei cred ca iti voi trimite si eu un PM

Am fugit si eu la nani, o zi frumoasa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicia, s-a intamplat in we, era cu baby sitteru' si a fugit DAR era pe trecerea de pietoni, asta cu camionu' facea curba si l-a izibit, cica l-a tarat pe jos, pe mine ma ingrijoreaza ca nu-l pot gasi si nici parintii/bunicii n-au mai contactat gradinita.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
multumesc mult ca va ganditi la mine. eu am trecut de la programul de tuse pe ore la program de tuse all night long . de la 11... pana nu mai stiu cand. pe la 6 ma uitam ce soare e afara si ma gandeam sa mai dorm si eu macar 30 de minute . am fost si la medic ieri, doar asa ca sa stam la o barfa ca oricum stiam ca nu pot lua nimic. faceam calcule amandoua care ar fi riscurile unei doze de ketotifen noaptea ca macar sa dorm ...de rasu lumii
Oliv nici nu ma indoiam ca o sa iasa salata . party-ul e la clubul de joaca Nemo. undeva pe BD Hasdeu (intre Dacia si tomis III)
Andreea de pupi aoleu ce faza nasoala cu baietelul acela. chiar ca te trec toti fiorii
Lia am baut fro 3 galeti din siropurile alea. mai ziceti si altele
Felici hihihi misto faza cu tastatura. distractie placuta in week end! vila e aceeasi de care ne ziceai tu si acum ceva luni?
Robi saru mana nu am apucat sa ajung in kaufland dar in week end mai caut.
pupicei tuturor, sa avem o zi buna de tot!

Mergi la inceput