LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai intii postez sa nu ma dati disparuta si apoi ma duc sa citesc din urma...din pacate calculatorul de acasa e virusat si nu-l mai pot deschide - asa ca pina il reparam intru de pe laptopul de la servici, asa ca nu prea pot abuza de net...

Suntem bine cu totii, la Poiana a fost super, chiar daca a fost cam frig si eu nu am fost 100% tocmai pregatita - de pilda pe Stefan l-am luat in sandale... - dar ne-am descurcat si a fost chiar bine. Ariciul a fost cumintel - mai putin in masina cind a avut citeva reprize de plins de-mi venea sa ma arunc din masina... Altfel e foarte vesel, mincacios - are deja 5500 g - asteptam ziua de 24 iulie cind i-am programat pe amindoi la dr. pentru control si vaccinuri (m-am hotarit sa-i fac lui Stefan Prevenar-ul) - oricum in ritmul asta ariciul mic il ajunge pe Stefan care nu are decit 14.2 kg...

Gata cu vestile desprenoi, ma duc sa citesc din urma...dar nu inainte de a ura LA MULTI ANI pentru Andreea de Pako! Felicia, sa-ti traiasca puisorii1

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANDREEA
Sa-ti traiasca puii, Pako, sa aveti parte de tot binele din lume !

Va salut tare rapid, ma simt ingrozitor de rau, ma doare toata partea stanga din cap :-), ochiul e si ala rosu, ma dor toti dintii din gura, voi pleca de la scarbici pe la pranz. Ata ete, mai rau sa nu fie :-)
Aaa, Giulik la fel, frisoane, febra, ca sa nu ma lase singura :-)
Dam de stire cum suntem, mai incolo.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Andreea!
Felicia, sa va traiasca piticii si sa va umple viata de bucurii!

Daria, sanatate multa si sa treaca repejor.
Roxi, sa treaca repede iti dorim. Noi venim la mare pe 27 iulie...de abia astept...:)
Olivia, simpatic tare Luca. Imi plac la maxim dialogurile voastre.
Liliana, concediu placut si voua. Super program ai, dar acum ar trebui sa te odihnesti un pic...:)...sunt lupul moralist.
Ina, tare frumos tortul!
Gabi, bine ati revenit!
Ema, va uram sa se insenineze si pe la voi un pic si sa se mai adune gradele, ca v-o fi si voua dor de vara...:)
AndreeaPhilip, sper ca sunteti bine, sanatosi si voiosi...ceea ce ne dorim si noua...:)

Pe mine m-a scos Maria ieri din ale mele...nu ca ar fi greu :), da' atata s-a miorlait si matzait ieri. I-am facut special spaghetti seara ca sa manance si ea...a luat o data si se facea ca vomita, scuipat, nebunie...dupa cateva zile de tratament din asta m-a scos din pepeni! Am certat-o si i-am dat si cateva la fund, n-are nici un efect, la culcare era floricica iar azi dimineata am luat-o de la cap...miorlaia si fandoseala...
Hmmm, tre' sa vad cum rezolvam problema...
Ii lipseste tare mult gradinita, azi dimineata iar ne-a intrebat cand merge la gradinita, toata ziua povesteste cum o sa se duca ea la copiii ei si la doamna ei si o sa deseneze si nu mai stiu ce o sa faca...

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Iaca m-am intors si eu. O s ava pun pozici ceva mai incolo, n-am apucat sa descarc nimic:(

sa incep cu urarile
Andreea felicia, sa-ti traiasca printesa!

urarile cu intarziere se mai permit? Roller sa fii sanatoasa si voioasa!!

Olivia, tin pumnii..se va rezolva, cu siguranta. tare m-am distrat d Uka, vorba Roxanei de unde le scot??

Rox, ia aici reteta minune de tuse. cu ceapa, da' nu-i rea deloc, crede-ma:
se fierb in 250 ml apa: 3cepe mici, 3 nuci sfaramate, miezul de la 3nuci, 1 lingura de miere, 1 lingura de chimen. se lasa pana scad la jumatate si se ia din 10 in 10 min 10ml pana se termina.
asta e reteta pt luke...si-i trece. nu mi-a dat gres niciodata.

nu mai stiu cine a intrebat de dimensiuni: luca avea la ultima masuratoare 104cm si 17kg. e inca la bunici si mi s-a spus ca in ultima saptamana s-a pus pe mancat...

Adela, felicitari!! Am ratat bauta...urmatoarea

Si eu magandesc deja la cum sa-i serbez ziua piticului si la cadou. Nu m-am hotarat inca...da' role nu, sigur nu. probabil c-am sa-i complketez colectia de lego si de basculante:D

Daria, sanatate la voi

sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Maria, adica 3 nuci intregi sfaramate si 3 nuci doar miezul?
Gabitz, imi pare bine ca a fost ok la poiana. tu te-ai relaxat vreun pic?
Cristal, deci pe voi va bifam la party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

ANDREEA

Sa cresti sanatoasa, frumoasa si desteapta! Felicia, sa ai parte numai de bucurii de la puii tai!

Daria, multa sanatate la amandoua.
Mitzura felicitari!
Roxana, miere frecata cu lamaie ai incercat?
Ioana si Olivia, scot copii vostri niste perle, una si una! Pe mine m-a distrat ieri Stefi, facusem curat la ea in camera si mi-a promis ca va pastra ordinea. Apoi, se uita la degete si spune "nu stiu ce sa ma fac cu degetelele astea, ele fac dezordine tot timpul"
Gabi, chiar ma intrebam ce e cu voi, uitasem ca plecati la munte. Asteptam poze proaspete.
Ema, bine ai revenit!
Liliana, poze cu Adela nu mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

da Roxana, in total 6 nuci: 3 cu totul, da' sfaramate si 3 doar miezul.
ah, cepele in coaja, nu curatate!

Enjoy! (crede-ma ca-i buna la gust, e dulce si miroase si fain de la chimen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aha am pricepit Maria. saru mana, o sa incec.
Andreea ce draguta e Stefi, degetelele astea neastamparate!! miere cu lamaie.. am mancat vreun borcan intreg deja. dar insist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI FURNICUTA DRAGUTZA !!!!!Felicia sa-ti traiasca mandra si sa te bucuri de ea!!!
Daria multi pupici sisi insanatosire grabnica si tie si Giulie
Emabine ai revenit,imi place noua ta titulatura(o fi mai veche da io acu am observat-o)...mei ce se mai aude cu rochia de mireasa, este gata??
Vivia super dialogul cu Uka,io-s curioasa ce ar discuta cu Maria mea,la cata imaginatie au...
Liliana cum rezisti mama la programul asta de somn...pupacim Adelutza rasfatzata...io recunosc ca am inceput sa nu mai cumpar jucarii ca nu mai am loc de ele...cand vede ceva ma intreaba"ai bani?...hai sa-ti arat ceva,da' nu-mi cumperi,doar iti arat..si-mi cumperi cand iti da seful bani"
Roxi cu apa de mare n-ai incercat...glumesc,da' siropurile de patlagina sau muguri de brad nu-s bune?
Nu mai stiu cine ma intreba ce fac cu mandra pana-n toamna..pai merge la servici cand la mami cand la tati...as lasa-o la bunici la buzau dar sufera de sindromul cupilului parasit datorita discutiilor zilnice din parc intre bone, cu vreo doua saptamani inainte de a pleca bunica geta, asa ca nu vreau s-a o stresez prea tare)
In rest io ma minunez zilnic ce cuminte si intelegatoare este,ptiu,ptiu sa n-o deochi,in concediu nu am avut nici un conflict..doar unele mici la negocierea iesitului din apa..
hai pupicei,sunt in zona
edit:Leeloo la ce-i bun vaccinul prevenar,ti l-a recomandat un doctor?Il mai face careva la pitici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea!
edit ca mi-am dat corijenta la poze;)) sper sa nu fi scapat niciun linc, gabi (roberta) ce nu mai aveam rabdare pin`acu ca vroiam sa vina mai repede conceiu` ala ad` acu ca m-am uitat pe pozele tale chiar ca nu mai am rabdare. sugestiva poza cu no.163;)) vazut gorodeii, vazut raducu` (madam, tine minte de la mine, tot ce-i in curtea ta e facut de tine pin` la proba doveditoare;))) iegzecutat si pozele lu` pat
mac sa visez la zilele de concediu;))

Mergi la inceput