LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Ina,
bestial de fain tortul, cred ca ai facut impresie cu el la copii :-)
Restul de burtici ... ce faceti ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ina32 spune:
La copii da, a facut super impresie, mai putin la fiu-miu...care era ocupat sa se ascunda
ema spune:
Salutare,
In primul rind urez tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de pina acum un sincer LA MULTI ANI,cu milioane de scuze ca n-am urat fiecaruia la timpul respectiv.
nici cu cititul nu-s la curent ptr. ca nu reuseam sa m-a lipesc de careva care sa tasteze in locul meu.Asa ca sunt foarte in urma...dar o sa prind din zbor ultimele evenimente...!
Noi suntem ok,mai tot timpul raciti,vremea pe aici e de dat cu capu de pereti,numa ploi si 16 grade si asta de multe multe zile.
Una peste alta sper ca sunteti bine,sanatosi cu totii.
Va pup
philip spune:
mitzu, felicitari, vezi ce tare esti, si cu doi copilasi si ai reusit. bravo!
ema, bine ai revenit si multa sanatate!
philip&andreea
kim222 spune:
Neata!
Am elucidat misterul..nu este asa cum credeam pe motive de harassment(desi mi-a confirmat ca asta este motivul invocat de alte gradi, dar ele pt ca mereu sint cel putin cite doua sint acoperite)..si ca-l incurajaza in vederea trecerii la grupa mare. Dar mi-a multumit ca i-am spus si il vor verifica.Deci chiar nu am avut de ce sa fac scandal..au fost foarte dragute.
Intrebari din senin puse de Luca in masina..eu la volan:
-Mom! My parents died and you guys are taking care of me?
M-am blocat!
- Where is the sun going to sleep? He has a bed? Where is his bed?..l-am trimis la taica su...si el ...but daddy knows?...
Discutie tot in masina ..ca el acolo este filozof:
el:Mom are we going to leave the country?
eu:da Luca..dar cum de stii tu de...country?
el:cause I am smart...that's the reson!..and because I want to speak about countries...
el:are you going to stay forever in Ro?.
eu:da Luca
el:yupiiiii (la faza asta am avut dubii )
revin
mitzura spune:
Multumesc fetele pentru felicitari!
Dau de baut...haideti care la ce pofteste...
Mi-am luat si eu modem din acela portabil si in sfarsit am si eu o viteza de internet normala pe laptop. Pana acum mai mult ma enervam daca incercam sa intru pe net.
Roxi, din pacate nu cred ca ajungem de sambata, ca ar fi o problema cu cazarea, incepe de luni (in 4) si in plus venim si cu parintii mei, care stau in acelasi hotel. Imi pare chiar rau.
Olivia, si la noi s-a intamplat de nenumarate ori sa vina acasa asa, si la gradinita lui Tudor este si ingrijitoare, care se ocupa cu imbracatul lor, hrana, spalatul etc. Dar niciodata nu-l sterge nimeni, o face singur, sau mai bine spus n-o prea face.
kim222 spune:
Adela am venit ca-i rost de baut!
Roxa unde faceti petrecerea? Vazut dinozaurii!
Cristalinule ..de coma...gaina asta domne'!
Ioana ...hi,hi..ce tare..am incercat nu-am reusit!Ce vei face cu Maria pina la toamna?
Marina tu nu mai spui nimic?
Am vazut alpinistul Radu..super parcul!! Tortul il vad de acasa...
Daria ce s-a intimplat?
polux spune:
Multumim de urari dragele mele dragi. Noi suntem cam hoinari si de asta dam asa rar pe la calculator. Acum o inteleg pe Daria foarte bine...de la 5 la 9-10 seara avem program de playground. Se aeriseste si copilul si mama...asa ca seara cadem frante si eu si Adela. Si cu toate astea niciodata nu ajung in pat inainte de 2 noaptea...si la 7 desteptarea...off,off...
Noi ne-am sarbatorit ziua la playground cu multi copii, pizza si tort , cu pinata plina cu bomboane (un elefant pe care l-au batut copiii sa cada bomboanele), si masinute electrice.
Nicole imi pare rau pentru puiul mic.
Monica ce ma recunosc in ce spui...si noi plecam peste 10 zile in vacanta , dar am inceput cumparaturile cu vreo luna inainte...si cam acelasi lucru l-am facut cu ziua Adelutei...i-am cumparat eu patine cu rotile si casca si genunchiere, apoi taicas-o ia luat masina electrica. A vrut fata trotineta , ia luat tacs-o trotinete. Acum cateva zile inainte de ziua ei, ce s-a gandit al meu sot, ca e prea mica bicicleta fetii, si ca trebuie innoita...asa ca ia luat si bicicleta...de baieti, ca de in USA e ca la nimeni, rosu e de baieti, si fata mea a vrut biciclu rosu....si ce credeti ca e tot...nu...ieri cand am mers la cumparaturi ia mai luat tacs-o si barca gonflabila cu motor.Off, off si mai mai. Si la 15 ce o sa-i mai ia daca la 4 baga in funduletul ei atatea bani.
A, noi avem vreo 17-18 kg (cred) si 108cm...si noi tot de la 5/6 ani cumparam haine.
Ioana cum mama ai terminat concediu...ca parca scoala incepe prin septembrie, iar restantele la sfarsit de august?
Simona si noi tot asa am luat rolele...acum sa vedem cine o invata ca eu habar nu am.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
polux spune:
Dana la multi ani si tot ce-ti doresti. Si mai lasa-l incolo de servici...ca statuile s-au terminat de tot...uite ia aminte la mine...care a refuzat postul de sef de catedra ca sa mai aiba si viata de familie.
Carmen super vestile,ma bucur tare mult . Si distractie placuta pe unde mergeti.
Adela FELICITARi si vacanta placuta cant mai aveti. Vrem si noi cartea cu supernani, daca e cumva in format electronic, ca si noi am inceput sa cam dam in gropi de rasfat. Am citit intr-o carte ca la 4 ani e o perioada mai "recalcitranta" si plina chiar de regrese....dar ca de la 5 totul se schimba.
Olivia bafta sa se rezolve rapid. Nu mi-ai spus si mie ce se poate vizita pe coasta de west a statelor. Noi venim intr-o vacanta pe acolo, poate ne si vedem daca aveti timp, macar cateva ore.
Mei ce frumos tort a avut Raducu. Pupici la micul alpinist.
Ema sanatate mult si hai ca-ti trimit eu ceva caldura, ca am din belsug.
Va pup si plec la colorat...ca nu poate mandra fara indrumator tehnic.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
roxanaz spune:
neata neata
la multi ani pentru Andreea de Felicia!!! tot binele din lume vi-l dorim!!!
Oliv moaaamaaaa ce tare aia cu "you guys take care of me" de unde le-or veni frateeee??? cine stie ce desen animat o fi vazut
Ema pupicei, esti ok acum cu mana? ce mai face Ricu? sper sa se faca frumoasa vremea si la voi!!
Mitzu buunaa beutura asa de dimineata . asa deci, veniti cu intariri la mare, bravo voua, poate va furam o seara pe o terasa doar noi adultii.... ce parere ai? [daudingene]
eu iar sunt nedormita, azi noapte programul de tusit s-a mutat de la 4-6 la 3-5... macar am mai dormit o ora pana pe la 7 . zau daca mai stiu ce sa fac cu gatul asta. la ceaiul de ceapa nu ma pot gandi ca si asa nu mananc nimic.... cu gustul ala dau afara si ce am mancat . o sa iau nuci in coaja sa fac ceaiul de coji de nuci si... nu mai am idei. ca ridichi negre nu-s la timpul asta.
pupicei tuturor, sa avem o zi buna!