LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi am vazut pozele..a parut ca v-ati simitit tare bine...Nu stiam ca te-ai facut roscata! iti sta f bine! Bafta la gasit loc de sarbatorit piticul! Bleah ca te urmaresc astia pe net...

Am vazut si fetitele cu codite de le Iesi,dragalase amindoua.....mi-a placut in schimb tare mult cabanuta!

Roxa cum mey s-a speriat de ei?
Monicule vad ca te-au certat toate..ce sa-ti mai zic si eu ..nu mai tunde pe Maria!
Adela felicitari d-na dr! Super!!!!Vacanta placuta...

Sa va povestesc o faza..pt cele care suspinati dupa gradinite in USA...ieri copilul meu incepe sa plinga din senin si isi da jos pantalonii aratindu-mi funduletul...avea kk la fund (scuzati detaliile..si muuult)..plus eritemul fesier adiacent..L-am intrebat cum de are asa ceva? Mi-a spus ca nimeni nu vrea sa-l ajute, el a cerut ajutor si a primit raspuns...You are big enough now...you can do it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim222, Luca de la 3 ani jumate a fost lasat sa se stearga singur la fundulet. Nici o educatoare nu sterge copiii. Si nu iti spun ce il mai manca, ba il ustura. Chiloteii erau murdari .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ciuf nasol ca faze din astea nu-s doar chestii izolate..dar eu la citi bani platesc am si ceva pretentii..Ele nu ajuta copii din motive ce nu tin ..de igiena..sau faptul ca-s impropriu numite "teachers"..au ele un policy ..dar vreau sa verific asta miine cind voi intreba ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata de la magaru tusitor. bineinteles ca am avut iar program artistic de tuseala intre 4 si 6 dimineata.
Oliv nu stiam ca nu ati intrerupt inca lumina... de aia sunt asa cocosi aia dinauntru deci . cred ca trebuie sa faci o procura pentru incheierea contractului cu Renel. stai ca stiam pe cineva in Cta la Renel, poate reusesc sa dau de vreun pont. . ce faza oribila cu stersul la fundulet....bietul Uka!!
Pat s-a speriat de dinozauri ca erau ff mari, in cortul ala semi-intuneric si rula un film cu sonorul cam tare cu ragete si alte sunete de sezon...asa-i el mai sperios
Robi spor mult la munca. foarte frumoasa ideea sa le faci si celor de la bunici petrecere, o sa fie super bineinteles.
Marina, saru mana mult. o sa imi treaca mie... aaahh ce bine ar fi fost cu medicameeenteeee
Ioana vad eu ca esti cam suparata pe mine ca nu am dat nici un telefon cat ati fost aici.... dar dupa cum am mai zis am avut niste zile tare urate in care m-am simtit ca o leguma.
Mitzu nu puteti veni de sambata ca sa ajungeti la petrecerea lui Pat? ca s-ar bucura tare si noi la fel!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..nu mai ploua da-i o vreme de-ti vine sa doormii
Roxinu sunt suparata deloc,stai linistita mi-am imaginat ca nu ai avut timp si starea necesara,poate alta data,la anu' ca noi suntem fani litoralul romanesc....pupicei lui Pat speriosul..nici mandra nu prea suporta muzica tare..insanatosire grabnica!
Vivia iti tinem pumnii sa le tai cat mai repede curentul..daca-i de plans de soacra io-s in zona...tare nasoala faza cu stersul la fundof,of,mai,mai...nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa ma astepte de la toamna..
Mitzu felicitari..trebuie sa dai de beut!!
Robi vezi ca in cartier la noi a aparut o noua locatie unde poti face petreceri,Pinky Ponky party,....pupacim vecinicul indragostit!
Oare Alice este pe litoral?A mai vorbit cineva cu ea?
Dialog cu mandra:
"-mama eu cu cine ma joc?
-singura,ca eu am un pic de treaba la bucatarie
pleaca un minut si revine
-am incercat,dar nu reusesc!!"
hai sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Roxi, sanatate multa si ai grija de tine si burtica...:)...si de Pat cel nazdravan evident...:)
Mitzu, felicitari! Noi ne-am luat bilet la Venus si ca si tine am si eu o presimtire ca anul asta ne saturam de marea noastra...:)
Roberta, cred ca o sa se bucure si sarbatoritul tare mult daca ii faci petrecere si la bunici...:)))Olivia, succese cu executarea, sper ca procedura sa nu dureze prea mult. Bietul Uka...probabil iti vine sa le iei la bataie pe tanticile alea.
Ciuf, Olivia, sincer eu cred ca desi exista un "policy" sa lasi copilul sa faca mai multa ca sa fie independent stersul de caca nu il presteaza pentru simplul motiv ca nu vor. Nu cerd ca bubele de la fund il ajuta pe vreunul in vreun fel...:)))
Dar poate sunt eu prea closca...

Ca veni vorba de closca, eu ii tot zic Mariei ca ele sunt puii mei si eu am grija de ele, ea zice ca ei sunt puisorii si eu gaina...buuun...Si cat am fost eu plecata se apucase Maria mea sa strige dupa toate mamicile din parca "gaino, gaino"...:)
Cand a auzit-o bunica sa lesine, nu stia cum sa o dezvete...hihihi

Galustile fac o gramada de nazdravanii, dar le uit de pe o zi pe alta, bebe e din ce in ce mai independenta si suficient de cuminte in timp ce Maria e din ce in ce mai rasfatata si mai alintata. Aseara am facut pizza si atata s-a smiorcait si miorlait si a scuipat si s-a jelit de ziceai ca o otravim...ma mir ca a scapat fara una la fund...
Bebe stie sa arate nasul si buricul zice cu adresa o gramada de cuvinte si numara cu Maria ca ii place cum suna ..."teeei" "tzintzi"..."seasheee"...:)))
Se cearta pe jucarii din ce in ce mai aprig si Maria o respinge tot timpul.
Eu astept vacanta cu mare interes...o fi de bine?...:))) Sper sa fie vreme frumoasa la mare cat stam noi, sa ne inia o pauzam oasele batrane...hihihi
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Ioana, ok, m-am linistit
Cristal presimt ca Oana o sa fie muuult mai cuminte ca Maria. voi tot de pe 4 veniti incoace?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la Oradea.
Io am o zi de kko ... sper ca se termina repede.
Mitzu, felicitari !
Roberta, spor la sarbatorit !
Rox, pupam burtica !
Kim, groaznic ... sa nu ajute un copil care le cere ajutorul ?!
Pup si restl trupei ... revin cand ma simt in stare.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Tortul lui Raducu:
http://entertainment.webshots.com/photo/2837297980062881323FHJhHt
care nu este facut de mine

Mergi la inceput

ce mistooo.... si io care ma pregateam sa iti spun ca ti-a iesit bine de tot

Mergi la inceput