LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oh, lia, ce dragut, m-a induiosat tare comentariul lui danut. nu ma pricep ce e, dar voiam sa-i urez sa-i treaca repede-repede.
am baut 2 ceaiuri, am tras si fuga sa-mi iau ceva paine glute-free si m-am ales si cu niste prajiturele, acu ati fugit cu toate.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salut...puteti sa credeti ca am scris o oraaaaaa...si am pierdut mesajul?
no,,deci e clar ca nu am putut sa povestesc..o las pe alta data.
Multumim ptr. vizionare si ptr. complimente.
Carmen...am senzatia ca exact pe tine te-a vazut pe strazile Iesiului...de a facut remarca respectiva.cum mai e taticul tau?
Gabi,eu am ales sa imbrac baietii in alb complet...asa am considerat eu ca e frumos la prima intilnire a puiului cu Good.De fapt daca sintetizez bine...ei in fiecare dimineata stau in chiloti si asteapta sa le dau haine...deci eu hotarasc cu ce se imbraca amindoi zi de zi.
Roxa,pot sa te ajut cumva?Ai nevoie de ceva anume si as putea sa-ti trimit de aici jucaria pe care o cauti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, frumoasa titulatura ta, imi place tare mult si cred ca e si adevarata!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragutele mele!
La multi ani Alex de goangaaa!!!! sa traiesti sanatos si frumos si voios!! goango ai jdemii de absente, treci macar la dat cu batu'!
La multi ani Daria!!! sa ramai asa tanara si vesela si plina de optimism cum te stim, chiar mai bine!
Oliv pe unde umblarati ieri? s-a mai incalzit la voi?
Andreea hehehe cred ca de abia astepti.. cate zile stati la disneyland?
Ema, nu, saru mana ca esti asa draguta. scormonesc eu si gasesc ceva. copchilul cica a vazut un dinozaur magnetic (whatever o fi auia....).. ma duc sa il inspectez. si un "lego cu dinozauri neinteresant" am incheiat citatul. (super titulatura ta, chiar )
Lia, este posibil sa fie herpes totusi. na, putea sa il ia de...la un copil cu varicela, sau de la altii prin parc.... se mai intampla. din pacate nu exista tratament. dar mai bine mergeti la dermato, cel mai sigur. intelept rau Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alex! goango, sa-tz traiasca, sa te fericeasca! pies daca nici azi n`apari imi bag picioarele, mac sa vad daca ai contu` inkis
dario! sanatate, iubire, fericire
madam spil, nush daca m-am esprimat da` si mie mi se pare super titulatura. taica`miu e bine, merge, maminca, e lucid, singura problema e ca nu vede decit cu jumatate de cimp vizual si ca multe chestii din trecut le-a uitat (par exemple, citi ani are, acu ce sa zic si mie mi-ar placea sa uit;)))
miine ie ultima zi nainte de concediu, mac sa ma fac ca lucrez;))

edit ca uitai sa va spui ca mi`o saltat masina ieri astia de la primarie pen` parcare super regulamentara in zona halei;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ALEXANDRU

Gongutza, sa ti traiasca feciorul, treci si da de beut!

Multumesc de urari fetele, la fel si voua, sa aveti parte de tot binele din lume !

Lia, pupam copilul istet sa treaca buba !
Ema, celalalt fecior ce ti face, nu vine in vacanta la voi ?
Rox, chiar asa, te ajutam cu "jucuria" ?
Andreea de Pupi, ce fain mesaj, plin de energie, asa te vrem

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen n-are mah contu inchis... nu intra si pace. tre sa o urekem . ce bine imi pare ca tatal tau se reface, bravo!!
Daria, zau, saru mana, dar gasesc io ceva p-aci. nu stiu inca ce dar rezolv pan la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bre, la noi e noapte;)) vorba lu` nora, ca`n matrix;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata

Ema, felicitari pentru micul crestin...vazut pozele...toti in alb, ce dragut...
Carmen, concediu placut...am auzit ca amenta e destul de mare ca s-o ridici 200lei plus pe zi ce trece cate 150lei...cam asa
Andreea, vacanta placuta si voua...sa faceti poze muuulte sa vedem si noi.
Ina, noi nu mai avem probleme...poate ca ii e frigulet noaptea...

Gongutza sa-ti traiasca Alexutu'...mult noroc in viata sa aiba!
Daria, La multi ani!...sa ai parte numai de fericire si noroc in viata.Giulia sa-ti aduca numai bucurii!Sa te uiti la poze s-o vezi pe Andreea printesa:)

uitati poze promise de la moeciu...

http://www.nede.netfirms.com/poze.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Alex!

La multi ani Daria!
Sa traiesti o suta de ani fericiti si cu sanatate!

Ioana, ne-am luat din prea multa dragoste!
Ina, Maria face pipi de vreo trei ori pe noapte (asta dupa ce o punem inainte de a se urca in pat pe olita) si face si cand se trezeste. Si nu cred ca are nici o infectie...
Cred ca depinde de organism, Oana produce mai putin . Pe Maria o gaseam dimineata cu pampersul de un kil iar pe cea mica pot sa o mai las o ora, o schimb numai ca sa inceapa ziua cu pampers curat.
Si cred ca Barosana bea si ea lichide suficiente.
Ema, super titulatura...te asteptam cu povestirea cand mai ai timp.
Roxana, spor la cumparaturi...din nou (o sa-ti mai urez in caz ca nu e fructuoasa nici excursia asta...:)))
AndreeaPhilip...asa si la noi...Maria intreaba in fiecare zi daca "azi mergem la mare". Dar incepe sa nu mai fie asa plina de entuziasm, dupa 10 zile, cred si eu...:)))
In schimb enumara pe degete programul de vacanta..."intai mergem la mare...apoi mergem la bunica...apoi mergem la mamaie...apoi mergem la gradinita..."...
Azi dimineata stateam la taifas cu John ..pe canapea, in pijamale...ne gandeam ca daca nu ar veni tantile noastre la munca sa ne deranjeze mai ca am sta asa toata ziua...Ne e o lene de ne doare![:D

Gata, ma duc sa termin faza ca sa o predau ca altfel ma cheama astia din concediu. O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput