LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,

Ioan Filipescu, imi pare rau . Sa apara bb2 cat de repede doriti.
Ema, sa va traiasca micul crestin! Sunteti niste frumosi.
Roberta, beton cu fluierul...te-ai scos!
Roxana, bune vesti, sa o tii tot asa pana cand apare bebe. I-ai un fluier, cine stie, poate-i place...:) Sa gasesti cadoul potrivit!
Olivia, frumos tare weekendul vostru sportiv...:)
Mitzu, ce frumos se inteleg prichindeii tai...la noi e numai cu trante si chiraiala. Nu-sh cu cine seamana fetele astea

Io am ramas cu buza umflata!
Daca stau cu gura punga nu se vede, dar am prostul obicei de a ma hlizi din orice, asa ca e "foarte bizibila" dupa cum zice maria...
Frumos a fost ca a facut si John o afta, care e de asemenea "foarte bizibila" deoarece "tati si-a pierdut mustatza cand s-a barbarit!". Arata ca Hitler din prea mult zel, asa ca a decis sa adopte in acest sezon estival un alt look, a dat-o jos...
Pana aici nimic neobisnuit, a aparut John cu buza umflata, o colega foarte curioasa l-a luat l-a intrebari ce a patit, ce s-a intamplat, pana sa explice omul apar si eu pe usa cu buza tumefiata ...A fost cam socata colega, a plecat repede, cred ca se gandea daca sa anunte autoritatile sau nu...A trecut mai tarziu sa ne intrebe ce fac fetele...hehehe...Mi-a stat pe limba sa-i spun ca la ele nu se vede ca-s batute...

Ma vaitam zilele trecute ca somez asa ca un om cu suflet s-a gandit si la mine si mi-a pus o faza la programul nucleu chiar de ziua mea...:)))
Partea buna e ca sunt in concediu, partea proasta e ca pana vineri trebuie sa o predau...
Intre timp am descoperit ca voucher-ul nostru pentru sejurul de la mare (de 9 nopti) are pe el trecuta o perioada mai mica, asa ca tre sa ma agit sa il schimb.
Ca sa nu ma plictisesc...:)))
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Trec si eu pe aici, la o cafea - mai e cineva doritor??

Ioana - imi pare tare rau sa aud asa o veste trista... sper insa sa treceti peste asta si sa auzim cit mai curind vesti de bb2...

Roxana - felicitari pentru rezultatele bune de la analize!! Deci cauti un lego...pe net nu gasesti nimic?

Robi - super vacanta ati avut! LA MULTI ANI pentru Petro!

Kro - vorba fetelor, in tabara nu conditiile sunt pe primul loc - asta doar pentru parinti. Totusi sper ca era macar curat locul, nu?

Eu astazi as avea putin de alergat, dar Tudor doarme asa de bine dimineata in casa, in patul lui, ca imi e mila sa-l trezesc ca sa iesim afara...plus ca mi se pare destul de racoare - trebuie sa caut prin lucrurile lui Stefan ca sa-i gasesc ceva mai gros, cu mineca lunga - pina acum nu a fost nevoie sa folosim, iar cele pe care le-am folosit i-au ramas deja mici - ii sunt bune hainutele de 3 luni+!

Sunt pe aici, poate mai revin...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va spun ca ne-am aranjat si noi sejurul de la turci - plecam pe 20 septembrie (cu Taromul, spre norocul nostru!), in Fethye, la hotel Hillside - nu va spun ca abia asteptam amindoi, sper sa avem parte de vreme frumoasa in perioada aia...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz imi pare bine ca ati hotarat sa plecati, bravo. nu am gasit nimic pe net decat de la aia de la crazytoys. daca mai stii pe altii da-mi un semn pls.
Cristal hahahahahaa misto de voi amandoi cu buzele umflate. macar puteati zice ca e de la prea mult pupat . deci AMR 4, da?
eu m-am hotarat ca trebuie musai sa plec undeva anul asta, nu ma simt in stare sa supravietuiesc fara conced, zau. mai ales ca e ultimul doar cu un piscotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatzta
Roxi felicitari pentru analizele bune si spor la cautat cadou...mei da' n-ai spus tu ce ai prefera cu sau fara funtitze?
Robi se vede ca v-ati distrat bine,cabana arata tare bine,pupacim intreg familionul de frumosi!Sper sa-i gasesti fluier de arbitru lui Matei, daca ai nevoie de ajutor apelam la tati arbitru'
Vivia si io care-mi rodeam unghiile de invidie ca uite ce bine se distreaza unii in timpul serviciului....ce mai zice Uka?
Mitzu super dialogul intre Dodoica si Mara,zi merci ca o trimitea la tine sa o schimbe,pe mine sormea ma spala la pompa din curte si clatea si chilotzelul,murea mama cand o vedea ca vine in casa cu mine in duduitza goala iar intr-o mana cu chilotzelul spalat
Cristalina acu zi drept de la ce v-ati incins?
Daria te chefuiesti de azi?Zi-ne cu ce servesti colegii sa salivam de pofta pe tastatura:)))
Leeloo super ca plecati in concediu..mergeti singuri cu doi pitici sau va luati si ajutoare?
Noi am fost pe la servici,prin ploaie si prin balti spre placerea maxima a mandrei acu' prind curaj sa ma apuc de facut curat la jucarii,cred ca arunc juma din ele..
hai pupicei sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
citat din mesajul lui g_ioana

Neatza,neatzta
Roxi felicitari pentru analizele bune si spor la cautat cadou...mei da' n-ai spus tu ce ai prefera cu sau fara funtitze?

nu am nici o preferinta deocamdata. om videa later

quote:
citat din mesajul lui g_ioana
acu' prind curaj sa ma apuc de facut curat la jucarii,cred ca arunc juma din ele..

da, da, asa zic si io de fiecare data . sa ne anunti rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, n-am bucaratit nimik, doar un tortulet krem a la krem, in rest saleuri si bere si bere cu lamaie
Mey, si io tre` sa fac curat la jucarii , balconul mandrei e vraijte.
Cristal, dementiala, ca de obicei
Leeloo, wow, fugiti in vacanta ?
Mitzu, voi cand plecati spre mare, maine ??

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata-neata
mey, parca am mai prins si eu un pic de energie, acum ca se apropie si al noi vacanta. philip a venit ierid e la gradi f hotarit ca pleaca la disneyland si tare mare fu dezamagirea cand i-am spus ca trebuie sa mai astepte pana vineri. hahaha, adevarul e ca si eu astept mai ceva ca el.
am vazut poze frumoase de la bran si voronet si cu mamicile si copiii aferenti :) mi-a facut placere s-o vad pe caro care de obicei se ascunde de poze si-mi place cum ii sade robertei cu sapca. copiii sunt, evident, niste frumosi.
mi-am facut un ceai verde si dupa ce-l dau gata mai intru sa vad ce faceti. aici a fost furtuna azi-noapte si-am dormit in reprize. acu e caaaaald.
daria, cum mai esti cu sanatatea? dinti...alte zone :)
alice chiar nu mai vrea sa intre pe la noi deloc...
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Am scris un mesaj si nu stiu pe ce am apasat, dar a disparut.
Am o (noua) framantare: daca mai sunt copii care scapa pipi noaptea, si cat de des se intampla. Desi nu pare a avea ceva (infectie) , mi se pare ca Radu face cam des pipi pe el in ultimul timp (noaptea).Daca il trezesc peste noapte se enerveaza, plange si nu vrea deloc sa faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

felicitari tuturor pt zilele de nastere, multi ani sa traiti, si pt petrecerile faine de care am tot citit :) ma bucur pt voi

mai eu am o nedumerire maxima cu Danut: iar i-a iesit pe marginea de jos a buzei inferioare o buba mancacioasa in prima faza, dureaza deja de cateva zile bune si acu e ditamai buba, initial era cumva rosie cu pustule pline cu lichid, noroc ca el nu se scarpina, acum e galbena crustoasa, tare, arata tare rau si imi pare tare rau sa-l vad asa necajit, nici nu poate rade bine pt ca daca intine buza il si doare sau il tine macar. Sa fie herpes simplex? pediatra e in concediu, sa-l duc la dermatologie oare? Lui ii ies asa ceva de regula dupa viroze, dar asa mare si urata nu a avut pana acum. Mereu exact in acelasi loc ii erupe. I-am pus pe buba propolis glicolic, pasta de dinti, crema cu oxid de zinc, ca asa stiam eu ca facea mama cu mine cand eram mica si-mi iesea cate o buba cand mergeam la mare.
El este foarte igienic nu mananca cu mainile nespalate, asa ca nu stiu de ce are problema asta. Mai nou totusi are un prost obicei de a roade jucariile, sta si se uita la desene de exemplu si roade o jucarie de plastic. Ca o vede pe Dea cu asa ceva.
Pana acum de cate ori a facut bubite noi nu am luat de la el si nu ne ferim, eu chiar mananc cu aceeasi lingurita dupa el, cu Dea se pupa cand nu-i vad eu, oricum degeaba le tot zic, ca-s mici si uita ca n-au voie sa dea pusi cand are bubi la gurita Dani, dar nici ea n-a luat ...deocamdata.
Macar de-as sti cum se numeste buba asta (desi cred ca e herpes simplex 1 din ce am citit eu pe net si recidivele in acelasi loc de 2-3 ori pe an), sa ii dau un tratament mai eficient, ca sapt viitoare e ziua lui miercuri si cum o sa facem poze asa buburosi? offf

editez: acu citeam ca herpesul simplex odata intrat in organism da recidive pe tot parcursul vietii...si nu exista tratament. Pai cum Doamne a luat el Herpes simplex 1? daca noi nu avem, ca noi nu facem bubite. El face cel putin in fiecare anotimp cate una, daca face si o viroza e clar ca-n final se lasa si cu bubita la gura. Dar ma sperie asta deacuma e asa grosolana ca-mi vine sa plang uitandu-ma la el....ieri mi-au dat lacrimile si m-a intrebat de ce-s suparata. I-am spus ca-mi pare rau ca are asa buba suparatoare si a zis "lasa mami ca tece ea, o sa vezi, daca mananc supa de pui si ou moale o dau gata"...

Mergi la inceput