LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Ema, sa ti traiasca fiul crestin !
Tare frumosi sunteti. Tu arati demential de bine !
Vazut si fetele sexi de la Iasi, la distractie la mare
Cristal, am stiut io ca va distrati. sa ti treaca buba !
Amironeanu, lasa depresiile departe, da ?!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kro spune:
Ema, l-ati botezat pe Ric !!! Felicitari pentru initiativa, stiu ca de mult iti doreai asta!
Imi plac pozele si abia astept sa vii cu detalii.
Va multumesc tuturor pentru urari si pentru gandurile bune
Revin mai tarziu cu poze si povesti, dar nu inainte de a ura si eu LA MULTI ANI pentru BIANCA si RADU!
Edit: pozele promise cu costumul de baie: http://good-times.webshots.com/album/564185692YdJgrf
Caro si fetele
szivarvany spune:
Cum nu mai pot de somn ... si de lucu nu ma apuc ca oricum ma asteapta ... tot pe DC sunt :-)
Kro, este super frumoasa mandra !!! Fotomodel !
roxanaz spune:
Ema sa va traiasca ficioru', frumoasa ceremonie! si rochia ta mi-a placut tare de tot
Caro criminala Alessia cu costumul... a inceput sa semene mult de tot cu Feli, nu? cand se intoarce Feli din tabara, a propos? ii place, ai vb cu ea?
philip spune:
ema, felicitari, super fain!
ioana, ce frumoase poze, asa-mi mai amintesc si eud e una-alta
daria, merci
daria si alessia sunt niste frumoase, pupici
la multi ani copilasilor sarbatoriti astazi.
si o saptamana nesmonoroasa (hahaha, ca de asta sufar eu)
philip&andreea
kim222 spune:
Mi-e un somn de zile mari..asta dupa un we sportiv rau:).
Deci vineri la picnic am jucat volei pina nu-mi simteam mainile..Dovada aici:
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album22&id=babes
Duminica am facut drumetie prin padure..5 km..coborire. Padurea era ceva ca-n filmul Calatorie spre centrul Pamintului..spre fericirea lui Luca care vedea numai monstrii.trolli..etc:) A urmat picnicul la ocean...unde a fost frig si bine..Dupa care alta drumetie de 3 km prin parcul national, Muir Woods. Surpriza a fost Luca,care a mers 8km! Toti se mirau cum poate ..cum nu cere in brate..si asta dupa ce nu i-a tacut nici gurita! Asa ca dupa 10 ore de excursie...am fost morti..mai putin Luca care primele cuvinte dimineata au fost: I want to go again hiking today!
revin
kim222 spune:
Roxana sa inteleg ca nu ai aflat daca are fundite sau nu?
Ioana vazut iarba verede de acasa! Superb...Ce mi-a palacut poza cu fluturele!!! Vazut si filmul cu cintareata Maria!!!!! Si Luca se uita la Lazy town!
Cristalina Maria este mortala cu dialogurile ei!
Andries..ma asteptam sa apara la Vic si astfel de dialoguri!
Ema sa va fie de bine!Frumosi cu totii!
Daria, vazut pozele..bine ca v-ati distrat...ce conteaza oboseala!
Felicia asteptam poze. de la Bran!
Caro vazut fotomodelul..placut!
La multi ani Bianca si Alessia! Sa cresteti mari!!!
ema spune:
Alessia si Bianca,un la multi ani din toata inima.
Mami de Pupi,da ce pregatiri...ce tort...!
Felicia,ce mica-i lumea,nu?Oare pe mine de ce nu m-a trage vreuna din voi de maneca pe aici?hai...poze repejor.
Cristal...deci esti africanca....cu buze carnoase...
Roxana...merci frumos...acu nu te stresa prea tare...daca nu e...nu-i nimic.
Noru-mea e de revista ca de obicei.
la Iasi...ce se maninca de obicei de arata lumea asa de bine?Mario a fost prin Iasi inainte de a ne cunoaste si a decretat ca e orasul cu cele mai misto gagici din Ro.
Caro...sa pastrezi pozele sa i le arati pe la 18 ani...
Oliv...te-ai apucat de sport.Lasa ca mersu pe jos face picioare frumoase...spunea bunica-mea.picioarele nu le -am vazut...da fundu e apetisant.
Andries...vezi sa notezi tot...sa le spui povesti la nepoti.
roxanaz spune:
neata neata!
Oliv moaaamaaaa ce acitvi sunteti. bravo, bravo! normal ca copchilu mai vrea... cum sanu? miram-as sa nu fi vrut hahahaha . nu n-am aflat inca de genu' lu' colocataru... cam devreme la 12s totusi. mai incercam
Ema hihi mi-a placut aia cu "inainte de a ne cunoaste" . eu mai sap ca nu ma costa nimic
azi noapte a fost prima dupa o saptamana cand nu am prea tusit. ura! adica au trecut cele 7-8 zile fatidice... cu sau fara medicamente guturaiu' trecu
ma duc sa beau o cafia.
sa aveti o zi buna de tot!
edit ca mi-am adus aminte: mah ce e aia lazy town, nu ma lasati in negura nestiintei!!!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Kim, super pozele, ce we fain ati avut !
Rox, LazyTowm e un serial pe Jetix :-)
Atatea am mai vrut sa spun, dar somnul asta ma omoaraaa :((( Efectiv imi vine sa mi pun capul pe birou sa dorm.