LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)
Raspunsuri - Pagina 16
kro spune:
Neata!
Roxi, io zic sa-l intrebi pe Pat despre lazy Town ... mai mult ca sigur ca stie
Dar pana atunci, uite aici pagina oficiala a serialului:
http://www.jetixcee.com/lazy_town/ro/homepage.php
... si aici un filmulet:
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/tv/?p=472
Revin in cursul zilei, ca am lipsit o zi de la job si am o gramada de hartii pe birou
Caro si fetele
kro spune:
Ups! Se pare ca am facut o prostie ... Dar pe cuvant ca nici nu m-am uitat la ce sit am dat linkul, am dat cautare pe google si am pus primul link pe care l-am gasit
Caro si fetele
roxanaz spune:
a, saru mana, de aia nu stiu eu de asta ca Pat nu se uita la Jetix, doar la Minimax. mai nou are un fix cu Chip si Dale, ii plac de moare si se tavaleste pe jos de ras uitandu-se la ei .
Caro spor la treaba!
Daria... o cafea ceva?
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
De cind mi s-a stricat PC-ul de acasa si trebuie sa apelez la laptopul de la job si la conexiunea lui, nu prea am mult timp la dispozitie sa va citesc si sa postez - dar sper ca pina joi sa fie gata calculatorul si sper sa nu fi pierdut nimic de pe el - pozele de la Poiana le-am descarcat doar acolo si mi-ar parea tare rau sa le pierd...
La multi ani sarbatoritilor - Bianca, Alessia si Radu - sa cresteti mari si sanatosi ca restul vine de la sine!
Rox - am vazut ca ai fost la doctor - pupam simburelul mic - in ce saptamina esti? Ti-au putut spune sexul sau nu vrei sa stii inca?
Ema - felicitari pentru botezul lui Ric!!!! Cu totii aratati de zile mari (asa e obiceiul sa va imbracati in alb, sau asa ati ales voi?)!
M-am distrat cu dialogurile dintre fratiori de Andries si Cristal - abia astept sa am parte si eu de astfel de "patanii"...pina atunci Stefan ba il pupa pe arici, ba il trage de-un picior, de-o mina sau ii mai arde una peste fata cind noi nu suntem atenti...deh, dragoste de frate!
Va pup si ma duc sa imbrac ariciul sa-l scot putin pe afara...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabitz, 12s, 13s 1 zi dupa ecograf. nu sa stie inca ce e . hehehe asa-i ca astepti cu nerabdare dialogurile intre frati? si io...
carmenp spune:
stai ca inca n-am iesit io pe strada;))
quote:
citat din mesajul lui ema
la Iasi...ce se maninca de obicei de arata lumea asa de bine?Mario a fost prin Iasi inainte de a ne cunoaste si a decretat ca e orasul cu cele mai misto gagici din Ro.
felicitari, ric!!bravoo
cu intiriere da` din inima Alessia si Bianca! sa va traiasca, duamnelor, sa va umple inimile de bucurie!
vazut poze da` mai am citeva lincuri, cele puse aseara mac sa le vad
kro spune:
Ok, am revenit
Am vazut pozele - frumoase cu toate: Giulia e super - ca de obicei, petrecerea lui Philip mi-a placut mult - la fel si el si mami a lui , Maria & co la plimbare, Roxi si Pat printre dinozauri si binenteles Olivia in actiune ... Da' Luca unde era? Ca pe el nu l-am vazut...
Cum va spunea si Felicia (Pako) ne-am vazut la Bran ... Am recunoscut-o pe Andreea, care e o frumoasa, la fel ca si mama ei ... A fost o intalnire scurta, dar placuta ...
La Bran a fost frumos, am avut vreme buna si ne-am plimbat mult ... A fost ciudat sa mergem pe ici pe colo doar cu un copil ... parca imi lipsea in permanenta ceva . Dar a fost mai usor, Alessia, fiind singura, s-a comportat f. bine ... A urcat in acceasi zi pana la castelul Bran, la Cetatea Rasnov si prin poienitele din zona, iar seara mai avea energie sa alerge si dupa catelul gazdelor ...
La Feli in tabara nu prea mi-a placut, din pacate ... Conditiile de cazare sunt sub asteptarile noastre (asteptari bazate pe ceea ce n-i s-a spus de catre profesorul organizator) ... dar asta e, maine se intorc acasa (din fericire mancarea e ok, ca de asta imi era frica, sa nu vina cu probleme de sanatate)... Dar ei ii place ca e "independenta", e impreuna cu prietenii - fac diverse activitati cu niste voluntari englezi ... asa ca ne-a cam dat cu ignore cat am fost pe acolo si n-am mai "deranjat-o" nici noi prea mult (le-am dus pe ea si colegele ei de camera la pensiunea unde eram noi cazati ca sa vada poneiul, le-am scos la cumparaturi la un supermarket - la pensiunea unde stateau ei era 5 ron o sticla de suc de 0.5 l , i-am mai luat din hainele folosite si cam atat)
Uitati aici cateva poze din week-end:
http://good-times.webshots.com/album/564187938BuPrbi
Caro si fetele
roxanaz spune:
Caro, stii ca la varsta asta ii intereseaza mai putin conditiile....imi aduc aminte si de cand mergeam noi in tabere... distractia era de baza .
ma duc al vizionat poze
szivarvany spune:
Kro, super pozele, sunteti frumoase foc !
Locurile ... am fost si eu in tabara pe acolo, in 1900 toamna, mai exact prin 1995 ...
Cramen, ashe pe scurt ?!
Leeloo, in rest sunteti ok ?
Simonescu, pe unde esti, ce ti fac feciorii ?
Roller, voi cum sunteti ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ina32 spune:
Dana-Speel-sa va traisca micul crestin!! care e si deosebit de elegant...
Frumoase pozele de la Bran, Caro, bucura-te ca ai copil independent, o sa-i prinda bine mai tarziu.
Azi dimineata am incercat sa vb cu fiu-meu, dar mi-a dat cu reject, pe motiv ca-i ocupat (sa se joace in nisip).
Daria-cum vei sarbatori implinirea frumoasei si rotundei varste?
Chestia cu fetele frumoase din Iashi o auzisem si eu...(e si verificata dupa ce am cunoascut-o pe prea minunata dna cuscra)