LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Andreea de Pupi, te rog datele sa reintregesc listuta.
Vazut poze, super totul, sarbatoritul, mamica, tortul si toate accesoriile !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
szivarvany spune:
Radu de Alicegh
Am rezolvat lista, Andreea de Pupi.
Noi am avut un we greu si obositor, dar macar Giulia s-a distrat. Avem cateva poze
Merg sa ma pregatesc de scarbici ... ioi ce n-am keeef
O zi frumoasa tuturor !
Va astept la semnat condica !
roxanaz spune:
neata neata!!
la multi ani Bianca, Alessia si Radu!! sa fiti sanatosi si fericiti si iubiti!!!
eu am vazut copchilu mic sambata dimineata, e in continuare cu o saptamana mai mare decat calculul, pliu nucal 2mm, azi dimineata am donat si sange ptr dublu test, cmv si toxo. tusesc in continuare foarte melodios, de, am exersat tot weekend-ul
Oliv s-a mai incalzit vremea? las ca daca veniti incoace va saturati rapid de 33 de grade ziua si 21 noaptea . ce ati facut in week end?
Andreea de Pupi haha cum s-o fi perdut Philip din listuta? si sa nu observe nimeni de un an
Robi cum a fost in deplasare? sper sa nu va fi plouat.
ma duc sa ma uit la poze cat pot
sa avem o saptamana buna de tot!
pako spune:
buna dimineata...eu tot fara tastatua...
la bran m/am intalnit cu kro,m/a tras ea de maneca...o recunoscuse pe andreea care cerea dedetoate....suuuuper1 m/am bucurat f. mult....sunt nise frumoase
am vazut filmuletul cu gorodica....scumpa foc....liviu a canat impreuna cu ea...
am vazut 2 fete tunsulici...lu botosica abia dacaii e mai vad buciulitele de la obrajiori....
am vazut si un pupi...moama ce meseras tortul
roxana, pup burtica...nu la vila ci am fost la o casuta pe care am inchiriat/o...7sute camera/noapte....liniste,iarbamulta,soare...pun io poze
rain,tin pumnii
la multi ani radu stefan,muta sanatae si noroc in viata
noi am petrecut bine....o sa pun poze...
szivarvany spune:
Mah, mai dau mult ef faiv sa vad linkuri cu pozeee ? Ha ???
Ema, Pako ... cine a mai promis poze ???
Rox, felicitari pt puiul mic din burtica sanatos si voios !!!
Andries, am ras cu lacrimi de dialogul feciorilor :-)))
(ref pb mea ... am inceput cu metronidazol oricum pt antibioticele pt dinti, merci tare mult pt pont, sper sa ajute si asta. de azi reincep tratamentul, culmea, e prima data in viata mea ca rusii ma tin 3 zile si nu 7)
cristalina spune:
Buna ziua,
La multi ani Bianca!
Anca, sa va traiasca! Te steptam la povesti din vacanta.
La multi ani Alessia!
Caro, sa va traiasca printesele!
Ioana, supersimpatica gorodica, crez ca nu scapati si ajungeti in shoubiz...:)
L-am admirat si pe Philip, frumos ca si mamica lui...:)))
Olivia, trimit un colet cu aproape 40 de la Bucuresti...:)
Daria, sanatate multe si sa mearga tratamentul.
Roxi, ma bucur ca bebe e bine... Uitasi sa iei nuci din piata!?
Vrabiuta, frumoase poze.
Andries, absolut delicioase dialogurile...:))
"mamiii, vino repede sa ma ajuti!" noroc ca am ajuns la timp ca o luase in brate pe Barosana (mai mult cu forta) sa o puna pe bicicleta..:)
A doua oara insa nu am mai fost asa de sprintena si a scapat-o in cap...
(rad eu acum, dar imi venea sa o bat cand am vazut-o ...noprc ca a inceput sa-mi explice plina de convingere ca "a fost doar un accident!" ...)
"mami, de ce plange bebe" "cled ca s-a impiedicat" "de ce s-a impiedicat!?" "cled ca de piciorul meu!" imi zice cu o fatza de ingeras...
Sau "n-am impins-o decat putin, nu stiu de ce plange!!!"
"cu cine semeni tu?!"... "cu o fetita de la gradinita pe care o cheama Maria!"
Acum ca Oana se urca si se da jos singura din paturi si canapele e super, cearta si chiraiala non-stop. Se urca in scaunelul de cand era mica si se batzaie "utsa, utsa..." e cam peltica si e simpatica foc...:)))
Ieri se jucau cu bicicleta prin casa...Maria impingea si bebe dupa ea facea "brrrr"....
Am o lene de ma doare, noi plecam de abia duminica in concediu si eu ma tarasc pe holuri. Noroc ca am terminat cu rapoartele, evaluarile, fazele, competitiile, ca altfel o incurcam..:) Nu ca nu as avea de lucru, dar mai usurel ca e vara...
Am si o scuza, sunt accidentata. Am buza umflata ca mi-a dat Oana un cap in gura, din prea multa dragoste... M-a luat din somn, cand m-am trezit s-a aruncat pe mine. M-am abtinut si n-am zis nici miau, dar Maria oricum cand m-a vazut cu gura plina de sange si compresa s-a cam inverzit si apoi a inceput sa miaune "ma doare un degeteee-eeel!"
O saptamana frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
amironeanu spune:
BIANCA, ALESSIA si RADU
Auleo ce ma asteapta si pe mine ..., dar tot am ras cu lacrimi la povestirile Cristalinei si Andries. Matei este un pic mai comod si abia de o saptamana se ridica in picioare si ieri a reusit sa faca primii "pasi" in 4 labe. Deocamdata este liniste, Stefi il sufoca cu prea multa dragoste, iar el indura cu stoicism, de vreo citeva zile a inceput si Matei sa o muste, tot din dragoste. Dar inca am curajul sa-i las impreuna in sufragerie, ea la desene si Matei pe jos, dar cred ca sunt ultimele mele zile de liniste. Noi saptamana aceasta suntem singuri, tati a plecat ieri dimineata in capatul celalalt de tara, ieri ma apucase depresia, dar azi m-am mobilizat. Din pacate am si mult de lucru si sunt restanta la poze, si la vazut si la postat, dar sper sa recuperez in week-end.
O saptamana frumoasa va doresc si eu!
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Sper sa am timp sa scriu un mesaj,culcai cupilu si s-apucara astia sa faca gauri cu pikamaru'
Roxi din mesajele despre bb io trag concluzia ca tot un baiet iti doresti...btw n-aaai auziiit de Lazytown,ntz,ntz,ntz..este un filmuletz dragut pe jetix,oraselul lenes,destul de interesant,indeamna cupii sa faca sport si sa manance fructe in loc de dulciuri...mandra stie toate cantecele..
Felicia super fain ca v-ati intalnit cu Caro la bran...asteptam poze,pupacim trupa
Daria pupacim Giulik petrecareatza
Noi am avut un week-end frumos,mandra a fost in extaz ca s-a intors prietenul ei emishor din italia..asa a s-au jucat,s-au papacit si ale alea...
Andreeap bine ca s-a rezolvat problema
hai ca am mai pus si io niste poze noi din concediu,sa nu se plictiseasca Daria la servici:)))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/la%20mare%20la%20munte%20iulie%202008/?start=all&special_track=album_paginate_top_view_all
pupicei
roxanaz spune:
Cristal aoleu saraca de tine cu buza sparta... esti ok acum?
Andreea m si eu citesc cu maaare interes dialogurile intre frati... si ma pregatesc
Daria, Andreea, vazut pozele din week end. ff misto!!
ema spune:
Salutare.
Io am promis poze...pina joi cind vin pozele frumoase...le las pe astea...sunt neclare dar decit nimic!!!!le las si revin in scurt timp.
http://good-times.webshots.com/album/564177409bjEEfc
revin cu povestirea care sigur o sa va placa.