LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Io-s pe fuga azi..in 2 ore plecam la picnic(cu colegii)..Ptiu si sint 14 grade afara!..Nu mai suport verile de San Francisco!! Cine da o alta vara la schimb??
Roxa ....nu se poate sa nu existe ceva si pt gravide..
Daria te inteleg..dar o sa treaca si o sa iasa si PAP-ul ok...acum are legatura cu inflamatia data de infectie. Eu as lua ovulele...dar nu stiu sigur cum trebuie facut..
Caro baga niste poze:)
Robi vacanta placuta!
Ema spor la bucatareala!
Andrea am inteles logica cu bulgari versus Ro..
Adela pupici sa treaca alergia..
Monicule poze vad de acasa..
Gabi eu sint pro..orice vaccin...
szivarvany spune:
BIANCA
ALESSIA
Sa va traiasca printesele si sa aiba parte de tot binele din lume !
Ema, distractie maxima duminica si asteptam pozeleee !!!
Kim,
Noi ne pregatim de plecari, mergem sa-l serbam pe finul de 6 ani :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
vrabiuta spune:
in primul si in primul rand, cu scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI!!!!
tuturor piticlontilor care s-au aniversat zilele acestea!
roberta - am vazut poze frumoase din concediu... si eu am facut alergie de la soare, pentru prima data, in concediul asta. si culmea e ca am stat numai sub umbrela, la 11 eram deja in camera si abia la 4 mai ieseam. cu toate astea eram plina de bubite pe piept si ma mancau ingrozitor. initial ma gandeam ca poate e alergie la clorul din piscina - exista vreun tratament?
carmen - luati-ma si pe mine intr-o geanta cand plecati la venetia... o geanta mai gabarit depasit, asa vreme buna va doresc si un concediu super!
ema - spor la pregatiri!
roller - la multi ani cu intarziere! baga un ochi la linkul din semnatura sa vezi idei de poze cu burtica...
noi suntem bine, juniorul creste in burtica la mami - saptamana viitoare mergem la eco morfologica si sper sa fie totul in regula. eu as dormi tot timpul, pe la studio am trecut din an in paste, am avut saptamani in care nu am iesit din casa, dar ma consolez cu gandul ca pana la inceputul lui decembrie nu mai e mult
weekend frumos tuturor!
impresii de calatorie
g_ioana spune:
LA MULTI ANI BIANCA!!!Anca te asteptam sa treci pe la noi cu impresii de vacantza si sa ne spui cum ati sarbatorit-o pe Bia
LA MULTI ANI ALESSIA!Caro sa-ti traiasca printesa,sa aveti vreme frumoasa la Bran si sa ne povestesti cum s-a distrat Feli in tabara
Daria multi ani pentru finul vostrudistractie placut !!!
Ema tinem pumnii sa nu se rupa unghiile si sa aveti o petrecere faina duminica,luni musai sa vii cu poze si detalii!!!
Vivia piknik la 14 grade zici..brrr cam racoros,iti trimit io de la ieshi niste soare...ce planuri de week-end aveti?
Robi la multi ani pentru sotiorcu sanatate si fericire,distractie placuta la Voronet!
hai sa avem o zi buna,pupicei
Andries spune:
Buna dragelor!!
Am intrat sa va citesc, aici la Busteni nu am o conexine prea grozava, bleah...
special pentru Daria, iubita lasa dreaq ovulele si ia metronidazol, concentratia de pe prospect dar 10 zile nu 7. E romanesc, ieftin si bun si verificat de moa...dupa ce-mi venea sa impusc toti producatorii de ovule...tricoscartul ala asociat cu candida chiar te face sa te urci pe pereti, daca vrei intru mai incolo si-ti spun dozajul. Poti sa iei si ovulele daca tot ai dat banii pe ele, dar fara metronidazol capsule nu trece. Plus ca poti sa-l iei si cu rusi.
Rox pentru tusea ta n-am mama nici o sugestie mai breaza decat augmentin, eu in sarcina cu Mircea am facut 2 tratamente cu antibiotic, ca n-am avut incotro, in rest toate zemurile au fost apa de ploaie.
Nicole iti tin pumnii sa fie operabil, am inteles ca i s-a facut deja cateterismul si ca urmeaza inca alta interventie, nu?
Mai intru eu maine sa va povestesc...
Andries
philip spune:
am si eu poze de la ziua lui philip, enjoy:
http://apha.shutterfly.com/action/?a=2AaNGbls4bsWLF¬ag=1
si la multi ani sarbatoritilor, noi ne-am sarbatorit in avans.
philip&andreea
g_ioana spune:
Andreeap super petrecerea lui Pupi,mi-a placut tare mult tortul(si mandra si-a cumparat coifuri,pahare,farfurii si servetele cu fulgerica,da'pentru ca nu am sarbatorit-o acasa le-am reportat pentru sf.maria)... mi-a placut frumusetzea de sarbatoritsi mamica eleganta....mei da' Pupi nu-i in lista piticlontilor sau io nu mai vaz bine la ora asta?
philip spune:
ioana,merci, ai dreptate, a disparut din lista, ma intreb de ce tocmai el...
philip&andreea
philip spune:
am facut cercetari, philip nu mai e in lista de anu' trecut din august, adica la cap. 228 inca era, apoi 229 n-are lista deloc iar la 230 nu mai apare. cred ca se faceau curatenii, bey da' eu tot scriam aici, daca nu mai eram dorita trebuia sa-mi spuneti. na, ca-mi iau jucariile si plec :)
philip&andreea
Andries spune:
Andreea sunt convinsa ca e o greseala fara nici o intentie, cum sa pleci? suntem noi un grup mic, dar activ nu gluma, pupici de la mine
eu si cu Gicu suntem familia Cristal 2 sau Cristal reloaded cum vreti, deci am ajuns acasa acum doua ore jumatate, a carat Gicu bagaje 20 de minute, Mirciu a inceput sa misune prin toata casa cu o viteza la 4X4...labute de nu-mi vine sa cred, linge tot ce poate, de preferinta papuci, tipa la frate-su "da-da-da-da!!", Victor tipa si el cu diverse indicatii... eram in bucatatrie si la un moment dat il aud pe Victor: "Mircea! Mircea! Da' eu cu cine vorbesc?!! Stai pe looooccccc!!" si apoi "maaamiiiii....Mircea linge parcareaaaa meaaa" etc etc ....
Andries