Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana c. spune:
Cu placere.
Este vorba de un fel de hotel, cum il numesc ei prin spital,construit de cei de la Mc donalds cu camere ca la hotel, cu un pat dublu, noptiere, sifonier, fiecare camera cu baia ei cu dus. In plus are la parter loc de joaca ptr copii cu tot felul de jucarii, un televizor, cateva mese unde poti manca si o bucatarie dotata cu tot ce vrei( aragaz, cuptor cu microunde , storcator ,frigider, tacamuri...etc) unde poti gati. Nu se compara cu spitalul, unde unul plange, altul rade, unul tipa....etc, ai camera ta si e liniste. E in curtea spitalului, doar ca acolo poti sta doar daca in afara de tine si copil mai stai cu sotul sau alta persoana, ma rog, sunt niste reguli . Sau poate doar sta sotul daca locuiti departe de Bucuresti. Oricum nu-ti da voie in primele 2 zile dupa operatie sa pleci cu copilul, pe Calin l-a operat miercuri si in casa am putut pleca vineri.
Este o idee buna, e incomparabil cu conditiile din spital, dimineata te duci la vizita cu baiatul in spital, si mai mergi in spital daca are antibiotic injectabil.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roxana c. spune:
Si uitasem: nu se plateste.
radusca spune:
Dar in cele 2 zile de spitalizare si pana se obtine "transferul" in casa Mc., insotitorul poate sta acolo?
Cum se obtine un loc acolo am inteles.
Spuneai ceva de "Km", e o conditie pt a obtine o cam?
Stii cumva ce conditii mai tb indeplinite pt casa?
roxana c. spune:
Insotitorul poate sta acolo cat timp esti in spital cu copilul, iar ca sa pleci din spital in casa, ai nevoie de acceptul dr. sau rezidentului.
Auzisem ca trebuie sa ai domiciliul la cel putin 100 km de Bucuresti, ca sa poti sta acolo. Dar eu am stat fara sa am cei 100 km distanta.
Conditii iti vor pune ei, te vor pune sa semnezi ca esti de acord cu conditiile puse de ei, altfel nu intri in casa. In conditiile astea intra: sa nu fumezi acolo, doar afara( sotul meu a cam suferit din aceasta cauza in cele 3 zile cat a stat cu mine), sa nu te duci cu mancare in camera( exceptie face daca e bebe care bea lapte praf, din biberon, mai ales ii spui ca bea si noaptea, asta mi se pare o prostie, copilul mai mananca una, alta, nu il cobor la masa ptr un biscuite, de ex) dar asta-i regula, iti convine bine, nu-ti convine, nu te obliga nimeni sa stai acolo. In ceeace priveste curatenia in camera, iti faci singura, vei gasi acolo de toate: mop, solutii ptr parchet, gresie,wc, matura....tot arsenalul. Ma rog, astea vei vedea acolo. Ptr detalii...vorbim pe privat
Gratiela, nu mai ai nr pe Cosmote? Te-am sunat ieri si mi-a raspuns robotul ala, n-am priceput ce-a zis ca eram la servici si n-am fost prea atenta. Incerc maine iar( daca nu uit, si sper sa nu uit)
Noi tot nu ne-am programat ptr control, am un morcovel undeva, tot spun ca " maine", sper sa imi iau inima-n dinti si sa sun luni. Sama, nu ma bate, gata, sun luni
Ma tot chinui sa-l prind cand face pipi, l-am nimerit de vreo 2 ori, de ambele ori am vazut ca face in jet, are jet bun....dar vreau sa vad PE UNDE, m-am uitat si cand l-am schimbat sa vad " ochiul de pisica" , dar ...e ceva acolo, nu stiu daca " ochi" sau nu, dar gaura aia nu o vad, trebuie s-o vad? Sa nu-mi spuneti ca-s ticnita, dar ma chinuie intrebarea asta: trebuie sa se vada? ( de cand a zis Alina ca la Yannis se vede cu ochiul liber)
nawel spune:
Am terminat de facut bagajul.Maine,la 7.45,trebuie sa fim la spital.O sa incerc sa iau laptopul cu mine si ,in masura in care timpul imi va permite,o sa intru sa va spun cum a decurs totul.
Va pup pe toate.Doamne ajuta sa iesim cu bine din asta.
strumfi2004 spune:
Nawel, doamne ajuta! Sa dea Domnul sa ne dai numai vesti bune!
Roxana, ba da il am, dar nu prea ma suna multa lume pe el, era descarcat. Poate ne intalnim la control, as merge si eu tot luna asta pana incep cursurile. sa-mi spui cand suni.
Succes tuturor boboceilor si nu numai lor maine!
Gratiela, Maria si Stefan
www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!
anditati spune:
Nawel, un gand bun la Doamne-Doamne pentru bebele tau! Doamne Ajuta sa iasa bine treaba si sa-i fie bine copilului de acum incolo. Sa multumim lui Dumnezeu ca e o chestie care se poate corecta!
Anditati, Juniorul si Mamica
roxana c. spune:
Nawel, numai bine , sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa scapati repede. Voi incerca sa te sun maine dupa ora 3, cand voi ajunge la servici.
Emilia, bafta lui Adi la scoala.
De maine sunt de 2 ori eleva, clasa intai cu cea mica si clasa a 5-a cu cea mare.
Gratiela, vezi ca te sun si pe tine maine, sa ai telefonul incarcat. (tot dupa ora 14-15, cand ajung la servici)
Cand aflu ceva de Nawel, intru sa va spun.(ati ghicit, tot de la servici)
radusca spune:
Nawel, mult mult noroc puiului. La ora la care eu scriu sper sa se fi terminat totul si voi sa fiti fffffff bine.
Cum a spus si Anditati sa-i multumim Domnului ca e o "problema" cu REZOLVARE.
Anditati, ce decizie ati luat, unde se va face interventia, in Italia sau in Romania??/