Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 8
roxana c. spune:
Am sunat-o pe Nawel dar n-am putut vorbi ptr ca incepea sa-si revina cel mic din anestezie, o voi suna maine dimineata iarasi. Ma ia cu furnicaturi cand ma gandesc la ei, imi revin amintirile.
Am inceput si scoala....mai scriu maine ca mai am putin si plec acasa.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
radusca spune:
Asteptam vesti de la nawel si puiul ei.
Roxana C. transmite-i toate cele bune din parte "forumistilor".
Succes la scoala.
aly30 spune:
Nawel si noi va tinem pumnii, sa iesiti "victoriosi" din toata intamplarea asta. Am emotii deja - noi ne vom opera chiar la inceputul lui octombrie - pe 1 oct sun la dr
roxana c. spune:
Am sunat-o adineauri dar n-am insistat ca mi se pare ca e ora de vizita, o sun dupa 10.
Crisandy, ce-a zis de celalalt testicol, ptr ce il opereaza acum?
Maine sun si eu la clinica sa ne programam, azi e marti si stiti ca am o problema cu ziua de marti
Emilia ce-o mai face, ne-a parasit?
filofteia spune:
Nu v-am parasit Roxana, va pandesc din umbra , doar ca am avut o perioada mult prea aglomerata...si in plus vad ca va descurcati.
Bafta si fetelor tale la scoala .
Nawel...sper sa avem numai vesti bune...ce-a fost mai greu a trecut.
gogosel spune:
buna !
stiti care est programul dr basca de la spital?
noi am fost la diagnosis si ne-a spus sa revenim la spital insa am uitat orele si ziua...
pls !
parca luni de la 11 ?
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
poze noi
roxana c. spune:
Am vorbit cu Nawel, pe Alex il vazuse dr. Basca la vizita, urma sa-i schimbe pansamentul. Anestezia o facuse dr. Tanase.
Facuse kk aseara cu tipete....stiti si voi, si nu stia cat de normal este , i-am spus ca asa se intampla, cateva zile tot asa va face.
roxana c. spune:
Gogosel, dr. Basca are program in fiecare luni de la ora 14-18 parca, oricum bine este sa te duci mai tarziu, dupa 16, sa nu prinzi marea aglomeratie.
Dar de ce te-a chemat la spital, n-a putut sa-si dea bine seama sau....de ce?
aly30 spune:
Cine stie exact cu cine trebuie vorbit, sau cum trebuie procedat ca sa stai in casa Mc Donald.As vrea s-o iau si pe mama cu mine...
roxana c. spune:
Aly, vorbesti cu asistenta sefa sau cu tipa de jos, de la intrarea in cladire. Mama ta poate sta acolo din prima zi, pe cand tu si copilul va veti muta a 3-a zi de la operatie si ai nevoie de semnatura medicului( rezident sau dr. B.)
Vorbim pe privat.