Hipospadias(7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana-elena spune:

Buna,

Va multumesc celor care mi-ati raspuns atat pe mail cat si pe forum.

Ne-am intors ieri din spital, totul a decurs bine, nu a fost nevoie sa il duca in reanimare dupa operatie pt ca a fost stabil in timpul anesteziei. La operatie mana a doua a fost Laura Niculescu ( o tipa super de treba), anestezit Cristian Tanase. Toti au fost super!!! sa le dea Dumezeu multa sanatate in special profesorului Basca... apropo azi a fost ziua lui de nastere :).
In seara de dupa operatie Darius a plans fff mult cred ca a avut dureri mari dar am avut noroc ca a put mama ramane cu mine, pt ca am stat toata noapte cu el in brate.
Ceea ce nu imi este clar este faptul ca Darius are si penisul ingropat iar Basca la control a spus ca o sa ii rezolve si aceasta malformatie. La pansat a spus ca nu a fost nevoie sa il scoata, va iesi singur cand va mai creste.....
O alat chestie ....i-a scos sonda a doua zi dupa operatie si i-a inlocuit-o cu alta mai subtire, iar acum Darius urineaza si pe langa sonda. Dr Niculescu a spus ca nu este nicio problema ca mai curge si pe langa sonditza, dar eu sunt ingrijorata. Nici ea nu a stiut sa imi spuna de ce i-a inlocuit-o, am inteles ca nu a mai procedat asa pana acum.
Azi am fost iar cu el la spital sa il vada Laura Niculescu si a spus ca totul este Ok. Urmeaza sa mergem luni sa ne vada si Basca.
Alte detalii nu stiu ce sa va mai spun sunt bucuroasa si usurata ca am trecut cu bine peste asta si sper sa fie reusita operatia!

Va pupam
si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Buna tuturor.
Monituta,iti tinem pumnii.Doamne ajuta sa fie bine.Pupici.
Dana-Elena,nu stiu exact cate zile aveti de la operatie,dar si mie mi s-a intamplat cu baietelul meu la fel in ceea ce priveste urinatul pe langa sonda.Mi s-a explicat ca dupa operatie putica se umfla,cum cred ca ai observat si tu,iar in timp,pe masura ce trece din edemul acela,uretra ramane mai larga decat este sonda,iar intre uretra si sonda ramane un spatiu pe unde se strecoara urina.Nu este nici un fel de problema.Trebuie urmarit f.atent jetul,ptr.ca stenozarea se poate instala f.repede.Alex al meu s-a culcat seara fara sa aiba nimic,iar a doua zi ,de dim,avea putica f.umflata(primul semn de stenoza).
Acum suntem bine,face pipi fara probleme,jetul este bun.Sa vedem in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

LA MULTI ANI, YANNIS! SA CRESTI MARE SANATOS, ISTET SI NOROCOS, SA-I ADUCI NUMAI IMPLINIRI MAMICII TALE MINUNATE!
ALY, , curaj, va fi bine!

Doamne ajuta pt toti copilasii care s-au operat sau urmeaza!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am intrat si eu sa urez bafta puiutilor care urmeaza sa fie operati!! Recuperare usoara si reusita din prima!
Noi suntem bine in continuare. Deja ne gandim la aniversarea primului anisor peste o luna jumate. Matei face numai nazbatii pe zi ce trece. Ce ma deranjeaza este ca de cate ori este dezbracat se trage rau de puta de simt ca mi se face rau. Daca nu ar fi avut operatia il lasam sa se traga cat vrea, dar asa ii iau tot timpul manuta de acolo si el este si mai interesat. A descoperit si copilul ca are ceva intre picioare si mami cea rea nu-l lasa sa exploreze .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Radusca, Alina, Monituta va tinem pumnii sa nu mai fie nevoie de alta interventie.

Yannis.

Dana...ati trecut de un hop. Pana la urma a stat sau nu la reanimare? Daca zice dr. Basca ca iese....iese.

Citat:
Toti au fost super!!! sa le dea Dumezeu multa sanatate in special profesorului Basca... apropo azi a fost ziua lui de nastere :).

Ii uram "La multi ani!" si dr. Basca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

LA MULTI ANI,YANNIS.MULTA,MULTA SANATATE,SA AI O VIATA FRUMOASA SI SA O BUCURI PE MAMICA TA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

La multi ani, Yannis !
La multi ani, pentru dl. dr. Basca !

Noi suntem bine, asteptam rezultatele la biopsie. La inceputul lui noiembrie vom merge la control, ne va programeze pentru operatia de hipospadias.
pentru toti baieteii si mamicile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

La multi ani, Yannis! Alina, sa-ti traiasca si sa se faca mareeee, mare, sanatos si frumos. Si sa treceti usor peste operatie, sa fie totul ok.

Daca mai tineti minte, va povesteam eu de un baietel operat in aceeasi zi cu Calin , care mai fusese operat la Moscova,( mama lui e moldoveanca de dincolo) , acum locuiesc in Ploiesti,si caruia ii aparuse o fistula dupa operatie, i-a pus un fel de furtunel cum mai spunea cineva pe aici, dar fistula tot nu s-a inchis, asa ca miercuri l-a operat iarasi dr. Basca . Am vorbit cu mamica lui sambata si-mi spunea ca i-a schimbat pansamentul din cauza ca era plin de sange , (dar asa a fost si la Calin la primul pansament), si m-a sunat si astazi ca iarasi i-a schimbat pansamentul si iar era plin de sange. S-a mai intamplat cuiva sa curga atat de mult sange? N-am stiut ce sa-i spun, i-am spus ca poate era betadina, dar ea a spus ca era sange nu betadina, era suparata rau, va dati seama. S-a mai intamplat la cineva asa? O fi bine, o fi rau?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-elena spune:

Buna,

O stiu si eu pe doamna care si-a operat baietelul la Moscova, miercuri l-a operat pe baietel inaintea lui Darius. Imi pare rau sa aud ca i-a sangerat excesiv operatia dar nu stiu daca este de bine sau nu.... daca mai vorbesti cu ea spune-i sa o intrebe pe dr Laura Niculescu ...este o tipa super si cred ca o poate lamuri cel mai bine....chiar daca nu a asistat la operatie sigur va sta de vorba cu aceasta mamica si cred ca este cea mai in masura , evident dupa profesor sa o lamureasca

Noi astazi am fost la pansat si i-a scos sonda (dupa 5 zile de la operatie) Basca a spus ca este bine, dar era foarte ocupat si nu l-am intrebat ce inseamna acest "bine", daca isi poate da seama de reusita operatiei. Cand am ajuns acasa bineinteles ca l-am lasat pe Darius in putza goala sa vad cum urineaza. Prima oara a urinat cu jet subtire continuu, a doua oara s-a udat pur si simplu fara jet ( m-am intristat teribil) si a treia oara a facut cu jet subtire si drept. Nu imi pot da seama daca urineaza doar prin varf pt ca asa cum v-am spus el are penisul ingropat iar Basca mi-a spus sa nu umblu acolo.
Ne-a chemat la inca un control lunea viitoare si sper ca atunci sa isi poata seama daca urineaza ok.
Pe cele care ati operat deja copii v-as ruga sa imi spuneti daca vi se pare ok cum a urinat Darius si cum ar trebui sa fie jetul, ca nu mai stiu cum e bine si cum nu....pana aflu rezultatul cred ca o iau pe campii

multa sanatate tuturor bebicilor
si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Noura din fericire nu ne-a curs atata sange. Chiar nu am mai auzit sa curga atata sange. Le tinem pumnii sa fie totul bine si sa se recupereze rapid baietelul!

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

La multi ani, Yannis! Alina, sa-ti traiasca si sa se faca mareeee, mare, sanatos si frumos. Si sa treceti usor peste operatie, sa fie totul ok.

Daca mai tineti minte, va povesteam eu de un baietel operat in aceeasi zi cu Calin , care mai fusese operat la Moscova,( mama lui e moldoveanca de dincolo) , acum locuiesc in Ploiesti,si caruia ii aparuse o fistula dupa operatie, i-a pus un fel de furtunel cum mai spunea cineva pe aici, dar fistula tot nu s-a inchis, asa ca miercuri l-a operat iarasi dr. Basca . Am vorbit cu mamica lui sambata si-mi spunea ca i-a schimbat pansamentul din cauza ca era plin de sange , (dar asa a fost si la Calin la primul pansament), si m-a sunat si astazi ca iarasi i-a schimbat pansamentul si iar era plin de sange. S-a mai intamplat cuiva sa curga atat de mult sange? N-am stiut ce sa-i spun, i-am spus ca poate era betadina, dar ea a spus ca era sange nu betadina, era suparata rau, va dati seama. S-a mai intamplat la cineva asa? O fi bine, o fi rau?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput