Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 19
filofteia spune:
Aly, Monituta bafta la operatie sa treceti cu bine si sa nu mai fie nevoie de alta. 
Dana, numai pentru hipospadias nu se sta in terapie intensiva. Probabil interventia va fi mai sus, pe uretra/scrot sau nu stia exact asistenta.![]()
Noi am stat cel mai mult in spital, 10 zile, dar se intampla in aprilie 2004. De atunci s-au schimbat multe. Daca sunteti de prin apropiere de Bucuresti va va da drumul cam in trei zile.
Este normal sa fii speriata, dar trebuie sa fii tare pentru puiul tau...noi suntem alaturi de tine. 
Va tinem pumnii la operatie si recuperare usoara. Speram sa mai treci pe aici sa ne spui cum a fost. 
dana-elena spune:
Multumesc mult pentru raspuns Filofteia! Incerc sa fiu cat mai tare si sa trecem cu bine peste aceasta operatie. Va voi tine la curent....
Va rog din suflet pe cele care ati operat copii anul acesta sa imi spuneti cate ceva despre "atentiile" pe care le-ati dat doctorilor.
Multumesc
roxana c. spune:
Dana, ti-am scris mail, sper sa nu fie prea tarziu. Multa, multa sanatate. 
Ne-am intors, dar sunt moarta de somn, totul e bine, ne mai ducem in martie- aprilie. Intru maine dimineata cu detalii.
Noapte buna tuturor, probabil ca voi dormiti de ceva timp![]()
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roxana c. spune:
Deci...
S-a uitat la operatie, a zis ca arata bine, m-a intrebat daca face pipi cu jet, cum este jetul...i-am spus ca face cu intreruperi. S-a uitat si a zis ca vezica e goala, deci elimina bine( aici cred ca s-a gandit ca face pauza mai mare intre jeturi) .
Ne mai ducem anul viitor, in martie-aprilie, la spital, ca sa-i poata verifica si calibrul uretrei. 
Adica de ce-mi era teama n-am scapat
, dar asta este, daca trebuie....o facem si p-asta.
L-am intrebat daca pot aparea fistule dupa mai multi ani, la pubertate, si mi-a zis ca se poate, dar poate aparea si dupa pubertate, sunt cazuri rare. Si in general nu prea apar la copiii operati de mici, dar ....mai sunt cazuri , nimic nu e 100%sigur.
Monituta, nu stiu ce sfat sa-ti dau, pe o parte bine este sa mai fii cu cineva, sa te ajute si sa poti sta in casa Mc Donalds, pe alta parte...cel mic trebuie sa stea linistit pe cat se poate, sa nu se loveasca la operatie si fiind cu surioara lui....sa nu se indemne la prostioare, si din joaca sa-l loveasca, nu stiu...tu stii cel mai bine. Sa stai in spital 10 zile....e crunt, nu poti face nicio miscare, nici la wc nu te poti duce, acum depinde si cine va mai fi in salon, depinde si de copil, daca-i zbuciumat ca al meu e jale.
Oricum inarmeaza-te cu rabdare si curaj si... cu Dumnezeu inainte.
Va tinem pumnii sa fie bine si sa treceti usor peste asta. 
Trimit mesajul ca ma chinui sa-l scriu de la 9 si mi-e frica sa nu-l pierd.
Roxana,
aly30 spune:
Am sunat acum la dl. profesor si ne-a spus ca in perioada asta e ocupat cu niste oameni de "stiinta" din afara deci sa revenim pe 10 noiembrie direct la spital fara telefon...asta e...deci noi...10 noiembrie........
filofteia spune:
ROxana, ati mai trecut un hop. 
Alina va tinem pumnii. 
Dana, ce faceti pana la urma? 
radusca spune:
Aly 30, se pare ca ne vom intalni, tot atunci venim si noi pt operatie.
Aly te vei interna imediat ce ajungi la spital, sau il mai vede dr. odata pe pui?
Monituta, mai aveti putin, BAFTA multa, sa dea Domnul sa fie totul bine. Te asteptam cu vesti bune.
Dana si de la tine asteptam vesti cand te vei intoarce.
Monituta1 spune:
Multumesc Emilia!
Multumesc si tie Roxana pentru sfat. Foarte bun argumentul, dar fara insotitor am inteles ca nu pot sa stau in casa Mc DOnalds. Acu sa vedem dak o lasa pe mama cu Oana sa stea 2 zile, ca parca atat ati spus ca tre sa stam in spital dupa operatie si apoi primim acordul sa mergem in casuta. Dak nu le lasa sa stea, atunci pleaca impreuna cu sotul dupa operatie, iar eu si Tudor o sa stam in spital. Asta e, nu-i bai, sa fie el bine. Antrenament am, ca am stat aproape 1 luna in spital cand i-am nascut ca sa ia in greutate.
Multumesc Radusca de incurajari! Doamne ajuta!
Cred ca de-acu am sa mai intru cand ne intoarcem.
Am uitat sa spun, Tudor a fost racit si mai e un pic fornait, cred ca nu ma trimite acasa pentru asa ceva. Eu sper sa ne tina acolo dak e nevoie pana poate sa intre in operatie.
In rest,
la toate mamicile si la toti copilasii vostri. Sanatate si sa auzim numai de bine!!
Monituta1 spune:
Vreau sa va spun ca de cand a vb sotul cu doctorul la tel. si ne-a zis ca il opereaza, am momente, destul de frecvente, cand ma uit la el ce vesel e si cum se joaca fara griji cu surioara lui si ma apuca plansul. Of, tare o sa mai sufere mititelul! Si e si mai sensibil decat Oana. Dak se intampla, chiar si in joaca , sa scot sunete mai puternice, sau dak ii cert, se sperie si vine sa se prinda de mine. Ea nu, ma cearta si ea.
Am mai vb pe mess si la tel cu mamici de aici de pe forum si de mare ajutor mi-au fost. Le multumesc si lor din inima !
Ma scuzati, dar imi zic si eu of-ul ca numai voi puteti intelege cu adevarat ce simt acuma.
Mai sunt 2 zile in mod normal, dak nu intervine ceva.
roxana c. spune:
Monituta, bafta si sa treceti usor peste hopul asta. Eu as spune sa-l suni pe d-nul dr si sa-i spui ca-i putin fornait, sa vezi ce spune, eventual poate va amana o sapt decat sa stati degeaba prin spital.
Dana-Elena, v-ati intors acasa? Ce faceti, ce face baiatul?
Roxana,