Hipospadias(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor, am intrat doar asa ca sa va salut si sa stiti ca sunt si eu pe aici.

Roxana...curaj pentru maine...

Monituta...Aly30 a fost initial la Iasi, dar apoi tot la dr. Basca a venit.

Si noi tot in clubul dr. Basca.
Oare dumnealui stie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Buna fetelor.
Noi suntem bine pana acum,avem 4 zile fara sondita si fara nici un incident neplacut pana acum.
Roxana,referitor la ce m-ai intrebat,urmatoarele 2 saptamani sunt'critice',nu am mai intrebat ce o sa fie dupa,nu mai avea rost,probabil mi-ar fi raspuns cu'orice e posibil in hs',dar vreau sa va spun despre un caz(rar,dar se poate) mentionat de d-na dr.Niculescu ,al unui baietel operat de hs.la 1an si care a facut fistula la 13 ani.Concluzia o trageti singure.
Yonacr,ma rog ptr.sanatatea celui mic.Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Monituta, eu eram cu programarea la dr Aprodu. El vine lunar la Bacau la o clinica privata si da consultatii...si consultatia nostra, cand Yannis avea 3 luni, a decurs cam asa...."mda, hipospadias...va prezentati la 3 ani jumate la operatie!" si pana atunci? "pana atunci nimic, ce sa fie...nu-i grav, e ok, omu are obiectu' si functia fiziologica, noi tre sa-l reparam olecuta", hihi...si uite asa, moldoveneste, m-a trimis acasa!...ajunsa acasa...am stat eu ce am stat, dar cand avea baiatul 6 luni ne-am pus internet si imediat in saptamana aceea am dat de Emilia ; tin minte ca am scris pe vreo 3 forumuri disperata ca nu gaseam informatii despre hipospadias, si din 3 forumuri pe 2 am primit raspuns numai de la Emilia...si uite asa...din 2005 cand eram eu, Emilia si "spic de grau" din Franta parca, am ajuns acum in 2008 atat de multe...

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Yonacr, acum am citit ca ati amanat si voi...noi tot ne intalnim la operatie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Alina ce multe s-au intamplat de atunci . Of ... ma bucur ca reusiti sa mergeti mai departe .

Da Nawel...si eu am auzit pe forumurile din strainatate de fistule aparute dupa 10-15 ani, din pacate. De aceea astept cu un nod in gat perioada pubertatii...cand organele genitale se dezvolta brusc...oare cum va reactiona uretra nou construita??? De aceea am spus mi se pare oarecum nepotrivita abordarea...sa nu stie copilul...eu cred ca trebuie sa stie ca a avut ceva in neregula, ca trebuie sa se urmareasca permanent, ca trebuie sa ceara ajutorul, in primul rand noua ca parinti si apoi medicilor...eu asa l-am invatat pe Adi cel putin...caci va veni o perioada in care nu va mai vorbi cu mine, dar macar sa vorbeasca cu tati, sau sa stie ca trebuie sa mearga la un urolog.

Va pup pe toti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta1 spune:

Am reusit sa vb cu dr. Basca. Suntem programati la control pe 20 si dak e ok pe 21 il si opereaza. Le multumesc mamicilor care m-au ajutat. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Monituta si Aly,va doresc multa bafta si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Yonacr, aly30, voi cand mergeti la dr.basca? Ati vazut, eu sunt programata pe 20 pentru control si, poate, pe 21 pentru operatie. Deci doctorul este in spital atunci. ce ziceti, poate ne vedem?!

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari!
Vreau sa va rog sa-mi spuneti cum e mai bine sa fac!? V-am spus ca am gemeni: baietelul cu hipospadias si o fetita. LA Bucuresti mergem toti 4 plus bunica (mama mea). Si ne gandim cum sa facem: sa ramana si mama cu Oana cu mine sau sa intoarca la Iasi odata cu sotul meu? ( Sotul nu poate ramane decat pana dupa operatie). As vrea sa ramana cu mine mama si Oana ca eu stiu ce si cum sa fac, ( pe copii i-am crescut exclusiv eu si sotul meu si numai noi le stim toate obiceiurile), pe de alta parte as vrea sa plece la iasi odata cu sotul ca ma port urat cu mama cand sunt stresata, adik o reped, nu ii vb urat, dar o persecut rau. Ce sa fac? Nu prea pot altfel, ca si mama e moale si ma lasa. Da si dak se intoarce acasa, asa moale cum e mi-i ca nu o sa stie cum sa raspunda tuturor cerintelor Oanei(de ex. nu stie sa faca laptele formula si sotul o sa fie plecat de-acasa cateva zile). Pe de alta parte ma gandesc ca ne-a crescut pe noi, mai am o sora, si ne-a crescut bine. Of, cantariti va rog si voi si dati-va cu parerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-elena spune:

Buna,

Sunt mamica unui baietel de 8 luni care urmeaza sa fie operat maine de catre profesorul Basca,deoarece are un epispadias de gr I si penisul ingropat. Azi am fost pentru analize, iar maine ne-a chemat pentru operatie. Sunt fff speriata, ne-a luat foarte repede si sunt total dezorientata. Daca imi puteti raspunde ugent la cateva intrebari v-as fi tare recunoscatoare.
1.Mi-a spus asitenta sefa ca maine dupa operatie il vor duce la terapie intensiva. A stat careva dintre voi cu copilul la terapie intensiva (reanimare) dupa operatie? cum este? te lasa sa stai langa copil?
2. As vrea sa stiu cat ati dat medicilor. Imi puteti trimite raspunsul pe adresa mea de mail? danabarbu2003@yahoo.com
3. Cate zile ati stat cu copii in spital?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Mergi la inceput