Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 21
Corina75 spune:
La multi ani! Yannis de Alinutza, sa cresti mare si cuminte si sa se bucure mami de tine! bafta la operatie...
. O sa ma gandesc la voi in 10 nov...va tin pumnii.
Pupam proaspetii operati si mamicile trecute prin stess de curand, le uram evenimente neplacute zero si recuperare grabnica. Treaba cu putza ingropata, si noua ni s-a spus asta, dar cum noi am chiulit de la operatie, probabil sunt cea mai lasa dintre toate mamicile de la acest subiect. De asta nici nu pot intra des aici, ca ma ia cu sentimente de vinovatie, desi Andrei urineaza bine, din picioare, isi tinteste jetul unde vrea, ca se distreaza asa...
. Poate de asta am preferat sa mai stau.
Hai ca mereu ma plang la voi, imi justific intr-un fel decizia de a amana...cat? nu stiu...dar nimic nu ma poate determina sa zic ca acum e momentul, peste o luna sau peste 1 an...
varsta Andu
dana-elena spune:
Corina,
Te rog sa imi spui, daca baietzelului tau care observ ca are 4 ani i-a iesit putza pana la aceasta varsta. L-a vazut Basca cand era mai mic?
multumesc
Sanatate tuturor
si Darius
roxana c. spune:
Am scris si dimineata ceva si mi s-a blocat calcul;atorul
. Sunt la servici , am un jaf de pe vremea cand era bunica fata si nu-l schimba pana nu moare de tot
, asa au spus.
Dana, l-am vazut pe Calin o data cand a facut pipi nu avea " presiune", sa zic asa. A facut putin, de unde am dedus ca facuse in pampers si probabil ca-l intrerupsesem, iar ce vazusem eu era doar un rest. ( referitor la faptul ca nu facea cu presiune, mai mult se scurgea)
Corina, Andrei are hs penian parca-mi aduc aminte, nu? Of, stiu ca-i greu sa iei decizia asta, dar eu am mers pe ideea ca cu cat mai repede cu atat mai bine, tot trebuie facuta operatia. Cand crezi tu ca va fi momentul....va veti duce. Parca mai ai un baietel, el n-a avut probleme, nu?
Ma duc sa deschid subiect nou, il deschid dar lista si ce mai e pe prima pagina le pun de acasa, diseara.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
aly30 spune:
Multumim pentru urari!

Cine mai vine pe 10 noiembrie? (am eu un stres cu treaba asta...
: Monituta? Yonacr? voi cum mai sunteti?